Adetimin gecikmesini biontech e bağladım meğer hamileymisim😔

İnşallah güzel geçer yani bilmiyorum Allah nasip ettiyse vardır bir bildiği ☹️ duruma alışmaya çalışıyorum inşallah üstesinden gelirim eşimde sasirsi ama benden önce kabullendi haliyle çok mutlu evi supuruyordum süpürgeyi elimden alıp yardım etmeler falan bende alışırım inşallah Allah kolaylık verir
😂 kadin daha cok sarsiliyo cunku daha cok bizi etkiliyor canim.. artik duzgun koru ur belki diyecemde adaminda kabahati yok

Prezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Yanlış kullanmadıysanız prezervatif yırtık olabilir mi? En başında takıyor musunuz yoksa ortasında veyahutta boşalma anında mı? Biliyorsunuz zevk suyunda da sperm oluyor iyice temizlenmeden ikinci oluyorsa maalesef o sebeble kalıyor çoğı

Yanlış kullanmadıysanız prezervatif yırtık olabilir mi? En başında takıyor musunuz yoksa ortasında veyahutta boşalma anında mı? Biliyorsunuz zevk suyunda da sperm oluyor iyice temizlenmeden ikinci oluyorsa maalesef o sebeble kalıyor çoğı
Başlamadan takiyordu eşim zaten hatta bir kere boşalınca ikinciye hemen temizlense bile asla surtturmezdim bile kendim takintiliydim zaten 🤷

Ne demek canım hepimizin zaman zaman bizi çok bunaltan bilinmez olayları oluyor. İnsan o zaman güzel sözlere ihtiyaç duyuyor. 💜
Evet gerçekten iyi geldi cumlelerinizi okumak. Ben bedenen yorulmaktan yipranmaktan çok korkuyorum buyuzden asla derken üstelikte beklenmedik şekilde olunca yıkıldım ama yapacak biseyimde yok buyuzden iyi geldi desteginiz

Diğer konularınız hakkında nasipten başka bir şey diyemeyeceğim ama bende aşıyla aynı ayın içinde hamile kaldım. Umarım sağlıklı bi bebiş olur çok endişeliyim. 3 ay bile korunanlar var aşıdan sonra. Kötü Bi şey yaşamayız inşallah...

Diğer konularınız hakkında nasipten başka bir şey diyemeyeceğim ama bende aşıyla aynı ayın içinde hamile kaldım. Umarım sağlıklı bi bebiş olur çok endişeliyim. 3 ay bile korunanlar var aşıdan sonra. Kötü Bi şey yaşamayız inşallah...
İnşallah sağlıkla gelirler her açıdan korkuyorum ☹️

Merhabalar
Ben 6ve11 Eylül arası adetimi bekliyordum. 6sinda ilk doz biontech oldum. Daha sonra gecikince Burada da çok okudum gecikenleri ihtimal vermiyordum korundugumuz için dünde ne olur ne olmaz dedim test yaptım ve pozitif çıktı. İki çocuğum var birdaha dusunmuyordum asla beklemiyordum onami yanayım korunurken kaldigimami üzüleyim bilmeden asi olmamami ah ah ☹️ konuyu neden açtın diyecekler morele ihtiyacım var sanırım kendimi dünden beri çok kötü hissediyorum. Demekki düzgün korunamamissiniz diyenler gelmeden bende korunurken hamile kalanlara çok şaşırıyordum ama oldu 🤦🏻‍♀️😔
Ay hayırlı olsun
Ne güzel bence
Eşine haber ettin mi maviş ?

Evet gerçekten iyi geldi cumlelerinizi okumak. Ben bedenen yorulmaktan yipranmaktan çok korkuyorum buyuzden asla derken üstelikte beklenmedik şekilde olunca yıkıldım ama yapacak biseyimde yok buyuzden iyi geldi desteginiz
Vallaha canım ben de üçüncüyü asla düşünmüyorum. Senin gibi aniden bir haber alırsam ben de çok yıpranırım. Ama iyi tarafından bak, artık sen bebek bakmanın kolaylık ve zorluklarını biliyorsun bu yüzden bebek doğmadan zaten düzenini oluşturmuş olursun. Destek alabilecegin birisi varsa mutlaka al. Sakin bir bebek olursa zaten seni zorlamaz.
Bir de ne var biliyor musun, sen onu böyle karnında döne döne hareket ettiğini bir hissettt o zaman zaten diyeceksin ki 'ayyyy ne şanslıyım' hele o ulturasyondaki hali seni binbir türlü heycanlandiracak.

Hiç bir koruma yönetimi %100 güvenilirlik sağlamaz ki onun için doğru korunamadık deyip kendinizi yıpratmayın bence sizi çok iyi anlıyorum ne zorluklarla 3 yıl tedavinin sonunda tüp bebekle ikizlerime doğum yaptım 1 yaşındalar eğer bende şuan hamile kalsam aynı duyguları yaşarım sizin gibi üstelik bunca zorlukla anne olmuşken haklısınız ama bu şok u atlatınca bence de iyi ki diyeceksiniz rabbim verdiyse vardır bir bildiği demekten başka çare yok en azından bundan sonra ki dönemde tadını çıkarın hamileliğinizin üzülmenin ne size ne bebeğinize faydası yok cunkü

O bebiş gelmek istemiş, inşAllah sağlıkla gelsin ve çok hayırlı bir evlat olsun :KK200::emir_bebek:

Sonrasında daha kesin bir çözüm düşünürsünüz. Doğumda tüpler de bağlanabiliyordu, halen yapıyorlar mı bilmiyorum. Eşinizle ve doktorunuzla birlikte değerlendirirsiniz.

Ay hayırlı olsun
Ne güzel bence
Eşine haber ettin mi maviş ?
Etmezmiyim hemen o anda söyledim zaten. Ayakta duramadim bı su ver dedim. Beni öyle görünce kızdı biraz yani korundgmz halde olmuş demekki nasipte varmış neden üzülüyorsun gibisinden sabahına neşeli neşeli uyandı üstüne tebrik etmeler bebiş bebiş diye seslenmeler evi temizliyordum elimden falan alıyor kendisi çok memnun durumdan zaten istiyordu ama ilerde olur diyordu ama ben hiç kesinlikle olmaz diyordum ama oldu 🤷

Back
X