Başta insan bi afallıyor bende şu an düşünmüyordum sürpriz oldu ama vardır Allah’ın bi bildiği sağlıkla gelsinlerSağlıkla büyüsün inşallahbenim 3 ve dusunmedigim için böyle biraz kötü hissediyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta insan bi afallıyor bende şu an düşünmüyordum sürpriz oldu ama vardır Allah’ın bi bildiği sağlıkla gelsinlerSağlıkla büyüsün inşallahbenim 3 ve dusunmedigim için böyle biraz kötü hissediyorum malesef
sizi formda birçok insanın tanımasıyla yaptığınız yorumun ne alakası var.Bence de ne olursa olsun hamile bir kadına çocuğu aldır vs.söylenmemeli.Hele bir de sizin içinizde de bir bebek varmış bunu söylerken. Bebek aldırmayı biliyordur zaten konu sahibi isterse yapar.Ama bunu kendi düşünüp karar vermeli.Başkası dile getirmemeli.Kimsenin size çattığı yok.Söz konusu bir bebeğin hayatı olduğu için bu kadar sorumsuzca tavsiye vermeyin diyor.Saçma sapan yorumlar yaparak dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz acaba ? Beni bu forumda bir çok insan tanır hani konuda nasıl düşündüğümü bilir ..
Hamile olmam ile yaptığım yorumun ne alakası var. Benim hamileliğimi karıştırmayın lütfen.
Eğer bu kadar istemiyorsanız, ZAMANINDA yapın diyorum. ‘Yok bebeği öldürmek’ bilmem ne. Amacınız ne anlamadım ama ben doğru kişi değilim
Artık yorum yaparken de milletin onayını alacağız. Hayret edilecek bir şey .
Ben sizin yazdiginiz yorumdan anlicami anladim duyar kasmaya hiç gerek bile yok .Ne saçma sapan yorum, ben eğer bu kadar istemiyorsanız , ZAMANINDA müdahele edin diyorum. Benim lafımla mı çocuk aldıracak insanlar ? Lütfen saçma sapan şeylerin içine benim hamileliğimi karıştırmayın
Ayrıca yorumumun sonunu da iyi okuyun.
Başka birine daha söyledim, bu forumda beni tanıyanlar benim neyi nasıl düşündüğümü iyi bilir.
Çocuk aldırmak aldırmamak kişinin kendi vereceği bir karar.
Ben şahsi olarak 10 tane daha çocuğum olsa yine aldırmam. Ama bu kadar çocuk istemiyorsam da daha dikkatli olurum.
Ve konu sahibi bu kadar üzüntü içinde olduğu için eğer hiç istemiyorsanız ‘zamanında’ müdahale edin dedim. Zamanında ne demek ? Çocuğun uzuvları oluşmadan kalbi atmadan vs.
Ne deseydim?
Aklı başında bir insanın vereceği cevap gibi ne istiyorsanız zamanında müdahele edin dedim
Yorumumun sonunda da ‘ha iki ha üç en sonuncular /istenmeyenler hep iyi ki olurlar’ dedim…
‘dikkat çekmek’ için, konuyu başka yere çekip yorumumu alıntılamayın lütfen.
Formda adamlarim var diye göz dagi veriyor zannimca .sizi formda birçok insanın tanımasıyla yaptığınız yorumun ne alakası var.Bence de ne olursa olsun hamile bir kadına çocuğu aldır vs.söylenmemeli.Hele bir de sizin içinizde de bir bebek varmış bunu söylerken. Bebek aldırmayı biliyordur zaten konu sahibi isterse yapar.Ama bunu kendi düşünüp karar vermeli.Başkası dile getirmemeli.Kimsenin size çattığı yok.Söz konusu bir bebeğin hayatı olduğu için bu kadar sorumsuzca tavsiye vermeyin diyor.
Çocuk aldırmak aldırmamak kişinin kendi vereceği bir karar.
çok alakası var çünkü hemen hemen tüm benzeri konularda ‘vardır bir hayır’ şeklinde yorum yaparım.sizi formda birçok insanın tanımasıyla yaptığınız yorumun ne alakası var.Bence de ne olursa olsun hamile bir kadına çocuğu aldır vs.söylenmemeli.Hele bir de sizin içinizde de bir bebek varmış bunu söylerken. Bebek aldırmayı biliyordur zaten konu sahibi isterse yapar.Ama bunu kendi düşünüp karar vermeli.Başkası dile getirmemeli.Kimsenin size çattığı yok.Söz konusu bir bebeğin hayatı olduğu için bu kadar sorumsuzca tavsiye vermeyin diyor.
Size yorum yazmayacağım. Anladım sizi benu dönüsümuydu neydi
Isabet olmuşSize yorum yazmayacağım. Anladım sizi ben
İyi forumlar![]()
Gelsin bebiş saglikla kimseyede kulak asmayin size aldirin diyen birisi kendi hamileligine laf ettirmiyorAldırmayı dini açıdan düşünmüyorum. Ben iki gün sonra 28 olacağım. Evliliğim iyi gidiyor maddi konuya gelirsek eşim tembel biri değil çalışır düzenli işi ve maaşı var harcamayı seven biri ama buzamana kadarda borçlu dayanmadı kapıma bunlari neden sorduğunuzu anlıyorum ama ben 3. Çocuğa bakabilecegimi dusunmedigim için çok üzgünüm beden olarak fazla yorulmayi seven biri değilim ikinci çocuğum 2 yaşında tam büyüyor rahatladım bidaha bu zamanlardan geçmem derken yaşadığım şey beni fazlasıyla geriyor alışmam gerek sanırım
Sizede massallah yani kacacak yeriniz yok bence en iyi korunma yontemi heriften kacmak sizin icinBende hep korunurken hamile kaldim cidden hic bir yöntem beni koruyamadi doktorumda sasti kaldi.
Hap kullandim hergun ayni saatte aldim yine hamile kaldim
Prezervatif kullandik yine bir sekilde delinmismi anlamadik hamile kaldim
Spiral taktirdim spiral icimdeyken yerindeyken yine hamile kaldim
Suan hem hap hem prezervatif kullaniyorum ve korkuyorumda
Valla sormaSizede massallah yani kacacak yeriniz yok bence en iyi korunma yontemi heriften kacmak sizin icin![]()
Anneme böyle gelin lazım kadın torun manyagiValla sormacidden cok korkuyorum 1 tane daha bebek istiyorum sonra kesinlikle baglatcam yoksa dogururda dogururum ne gerek var ya
![]()
Söylemedi ayıp en başta takılması gerekmiyor muPrezervatif kullanıyorduk zamanında takiyordu eşim ilk çocuktan snra 3yil öyle korunduk daha sonra planlı hamile kaldım yine öyle korunmaya devam ediyorduk ikinci çocuğum 2 yaşında. Demekki daha sağlam başka korunma yöntemi seçmemiz gerek yada biseyleri yanlış yaptık yani
Allah yardımcın olsun canım benim. Şuan ne kadar zor çok iyi biliyorum. 3 yaşında oğlum 3 aylık kızım var. Rabbim olmayana nasip etsin. Nasıl yorgunum,uykusuzum,bitkinimm . Şuan seni öyle iyi anlıyorum ki. Rabbim sana güç kuvvet versin. Vardır bunda da bir hayirMerhabalar
Ben 6ve11 Eylül arası adetimi bekliyordum. 6sinda ilk doz biontech oldum. Daha sonra gecikince Burada da çok okudum gecikenleri ihtimal vermiyordum korundugumuz için dünde ne olur ne olmaz dedim test yaptım ve pozitif çıktı. İki çocuğum var birdaha dusunmuyordum asla beklemiyordum onami yanayım korunurken kaldigimami üzüleyim bilmeden asi olmamami ah ahkonuyu neden açtın diyecekler morele ihtiyacım var sanırım kendimi dünden beri çok kötü hissediyorum. Demekki düzgün korunamamissiniz diyenler gelmeden bende korunurken hamile kalanlara çok şaşırıyordum ama oldu
![]()
Evet tescilledim resmenVallahi kime ne söylüyorsa insan kesinlikle başına geliyor.
Bende cok seviyorum buyuk aile benim 3 kaybim var onlarda olsaydi 6 cocuklu aile olurduk ama artik istemiyorum yoruldum cunku 1 tane daha olsun yeterAnneme böyle gelin lazım kadın torun manyagidogurun dogurun yatin kalkin dogurun haa oldu tabi ben iki kizkardesim 1 yeter valla
![]()
Nasip ya ilk çocuğuma denedigim ay hamile kaldım ikinciye 8 ay sonra kaldım arada düşük olmuştu buda beklenmedik korunurken resmen okadar korkarken başıma geldiKısmet böyle birşey galiba hayrlı olsun bu Dünya da nefes alması gerekiyosa her türlü gelecektir benim annem küçük kardeşimi istememişti düşürmek için herşeyi denedi ama hiç bişey olmadı kardeşim şuan 11 yaşında:) benim kızım 1 yaşına girecek inşallah ilk eşimle doğru düzgün korunmuyoruz bile ama hamile değilim daha![]()
Benim çevremde de 40 yaşında hamile kalmak isteyenler var bende derdim o saatten snra çocuk yapılmaz diye eşim bile istiyordu zaten 3. Çocuğu ben hiç istemezken nasip böyle bu zamanaymisBazı kadınlar 50 sinden sonra hamile kalmayacağını varsayıyor
Ama kalıyor o yaşta hamile kalmak istemezdim gençken kalmak en doğru olanı