- 7 Ağustos 2023
- 60
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi almila147258
-
Gebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadinizKızlar merhaba bugün adet günüm ve ovulasyon testim pozitif hatta T C den daha kotu kaç gündür yaptığım testlerin hepsi pozitif adet doneminde yumurtlama olur mu hiç adet olacak gibide değilim sadece ara ara ağrı geliyor gidiyor
Eki Görüntüle 3298960
Katiliyorum gebelik olabilir bence de bi gebelik testi yapinGebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadiniz
Dün yapmıştım negatifGebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadiniz
Erken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.Dün yapmıştım negatif
Dün yapmıştım ama negatif maaalesef
Normal kaset test yaptım erken değil ama sanmıyorum olsaydı silik falan çıkardı en azından diye düşünüyorumErken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.
Yok hayır yapmadım normal ateş mi ölçücemBelki yumurtlama olmuştur vücut sıcaklığı takibi yaptınız mı
Erken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.
Erken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.
Üstteki hamilelik testi alttaki ovulasyon adetimin 2. Günü bugün ağrım oluyor olacakmış gibi hala agrimadi 2-3 gün önce testim negatif bugünkü böyle,kafam çok karıştı hamilelilik mi oluyor buErken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.
Gebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadiniz
Gebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadiniz
Silik cizgi cikmis iste daha erken bi gebelikmis demekkiÜstteki hamilelik testi alttaki ovulasyon adetimin 2. Günü bugün ağrım oluyor olacakmış gibi hala agrimadi 2-3 gün önce testim negatif bugünkü böyle,kafam çok karıştı hamilelilik mi oluyor bu
Başka marka testte denicem birdeGeç döllenme olmus olabilir o testi tekrar yapin yine hafif cizgi varsa gebeliktir bence
Başka marka testte denicem birde bakalımSilik cizgi cikmis iste daha erken bi gebelikmis demekkbug
Yarın kan vereyim bence direkt böyle aklım çok karıştıGeç döllenme olmus olabilir o testi tekrar yapin yine hafif cizgi varsa gebeliktir bence
Bu kadar silik testle kan vermeye gidince deger daha dusuk olacagi icin 2 gun sonra yine kan ver diyecekler sonra tekrar 2 gun sonra kan vereceksiniz bana kalirsa cizgi koyulasincaya kadar bekleyin derimYarın kan vereyim bence direkt böyle aklım çok karıştı
Sigara içiyorum maalesef doğru düzgün bir beslenmem de yok hani varsa kötüye gidebilir belki en azından doktor hamilesin derse bir şekilde bunları yapmamaya çalışırımBu kadar silik testle kan vermeye gidince deger daha dusuk olacagi icin 2 gun sonra yine kan ver diyecekler sonra tekrar 2 gun sonra kan vereceksiniz bana kalirsa cizgi koyulasincaya kadar bekleyin derim
Kızlar merhaba bugün adet günüm ve ovulasyon testim pozitif hatta T C den daha kotu kaç gündür yaptığım testlerin hepsi pozitif adet doneminde yumurtlama olur mu hiç adet olacak gibide değilim sadece ara ara ağrı geliyor gidiyor
Eki Görüntüle 3298960
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?