Adetimin ilk günü ovulasyon testim pozitif

almila147258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
60
33
3
26
Kızlar merhaba bugün adet günüm ve ovulasyon testim pozitif hatta T C den daha kotu kaç gündür yaptığım testlerin hepsi pozitif adet doneminde yumurtlama olur mu hiç adet olacak gibide değilim sadece ara ara ağrı geliyor gidiyor

Gebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadiniz

Erken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.

Erken gebelikmi yaptiniz kan degerim 500lerdeydi kaset testte negatif cikmisti benim.

Üstteki hamilelik testi alttaki ovulasyon adetimin 2. Günü bugün ağrım oluyor olacakmış gibi hala agrimadi 2-3 gün önce testim negatif bugünkü böyle,kafam çok karıştı hamilelilik mi oluyor bu
Gebelik testi yapin bence bide bu ovulasyon testleriyle gebelik ogrenen cok var madem adet olmadiniz

Üstteki hamilelik testi alttaki ovulasyon adetimin 2. Günü bugün ağrım oluyor olacakmış gibi hala agrimadi 2-3 gün önce testim negatif bugünkü böyle,kafam çok karıştı hamilelilik mi oluyor bu
Silik cizgi cikmis iste daha erken bi gebelikmis demekki

Bu kadar silik testle kan vermeye gidince deger daha dusuk olacagi icin 2 gun sonra yine kan ver diyecekler sonra tekrar 2 gun sonra kan vereceksiniz bana kalirsa cizgi koyulasincaya kadar bekleyin derim
Sigara içiyorum maalesef doğru düzgün bir beslenmem de yok hani varsa kötüye gidebilir belki en azından doktor hamilesin derse bir şekilde bunları yapmamaya çalışırım

Benimde bugün Adet Günüm hamilelik testi yoktu ovülasyon testi ile denedim anında 2. Cizgi diğeri ile aynı koyulultaydı. Sabahı bekliyorum ama asırı heyecan oldu nasıl Sabır edicem bilmiyorum

Arkadaşlar benim de geçen pazar yumurtlama günümdü, ertesi doktor bij çatlamış diğeri de çatlamak üzere demişti. Bir haftadır sürekli pozitif ovulasyon testim. Gebelik olabilir mi diye düşünüyorum ama çok erken geliyo ,sizce neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…