Adetin 14.15.gününde lekelenme yasayan var mı ?

Al_pi

❤İnci&Alp❤️
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
13.660
30.893
798
Kizlar bugun adetimin 15.günü sol kasigimda hafif agri var ve cok az ip gibi uzayan pembe akintim var ? Ovulasyon günüm bugun .. Varmı böyle birsey yasayan yumurta catlarken olur mu kanama ..

Kızlar benim durum biraz farklı henüz yeni evliyim 3.ayım ve 2 aydır deniyoruz adetim normalde düzenlidir ama bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım 12.günden beri düzenli yapıyorum bugün adetimin 22.günü ve hala çift çizgi olmadı ateşim düşük ve bendende dün kan geldi adet kanı gibi değil kesinlikle böyle yaşayan var mı acaba

Kızlar cevap verecekk yok muuuuuuu??????????????????????

Mutlaka vardır canım ya
Cok arastirdim 14.15.16 da ise kanama yumurtanin catlama kanamasi demisler .. sonraki günlerde ise yara iltahap yada ara kanama demisler .. bende yara vardi ama gecti iltihap hep var gecmiyor :) ara kanama degil uzayan bir akinti kist vs de olabilir .. Bakalim ctesine kadar sabredecegim..

bence senin ki yumurtlamadan canım genelde ya rüyamda gördüğüm ya içime doğan bugüne kadar hep çıktı bilmiyorum ama geçen aydan beri senin hamile kalacağını düşünüyorum istemsizce oluyor bu yeminle bak tabi ki Rabbim bilir canım inşallah öyle olur canım ama

Canim sagol insallah hepimiz hamile kaliriz .. Rabbim nasip ettirmeyecegi bir seyi hayal ettirmez

Walla Allah öyle bir sabir güc veriyor ki çocuk isteyenlere o kadar aciya igneye ilaca yillara ragmen yinede pes etmiyorsun..
ben yeni yeni anlıyorum ama pes etmicem canım gerçekten ölü gibiydim resmen kafamda kurup kurup duruyordum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin beklemeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…