Beta da mı vermiştin. Acaba ovülasyon zamanı diye mi böyle çıktı gerçekten anlamsız ya en iyisi erken gebelik testi ya da hiç idrar testi yapmamak ben hep negaftif görmekten artık hiç yapasım gelmiyor hatta tüp bebek tedavisinde bile yapmadım direk kan verdimDün kan testi vermesem inancıma yani demekki freely iyi değil ya hemen çizgi çıktı kuruyunca daha çok belli olmuş
Ben oldum hepsini bunların kuzumDaha erken canım 1 yıl korunmasız ilişki sonrası araştırmaya geçiyorlar zaten. Sen yaptırmamışsındır daha rahim filmi kan testleri alttan muayene falan olmazsa araştırıyolar işte
dün beta verdim 1,20 çıktı. Erken gebelikte var da yapmam onu şuan son kozum oBeta da mı vermiştin. Acaba ovülasyon zamanı diye mi böyle çıktı gerçekten anlamsız ya en iyisi erken gebelik testi ya da hiç idrar testi yapmamak ben hep negaftif görmekten artık hiç yapasım gelmiyor hatta tüp bebek tedavisinde bile yapmadım direk kan verdim
Aa temiz çıktı yani hepsiBen oldum hepsini bunların kuzum
Bende de fobi oldudün beta verdim 1,20 çıktı. Erken gebelikte var da yapmam onu şuan son kozum otest yapmamak daha iyi tabiki ama işte dayanamıyorum ben ya artık hobi oldu
Sol tüpüm tıkalıymış açmışlar canım. Eşimde test verdi bişey yok doktor stres yapmamamı söyledi stresten olmaz diyorAa temiz çıktı yani hepsi
Bir süre sonra uzaklaşılıyor demekki bi ara bende kesmiştim almayı geri başladım benim kararlılık seviyemBende de fobi olduO yüzden hiç yapasım gelmiyor tek çizgi görmek çok can sıkıyor bir süre sonra biz 3 yıldır bu işin içindeyiz hep tedaviler o yüzden
Yeni mi çektirdin canım rahim filmini tıkanıklık açıldıktan sonra üç ay içerisinde hamilelik olma ihtimali bayağı yüksek benceSol tüpüm tıkalıymış açmışlar canım. Eşimde test verdi bişey yok doktor stres yapmamamı söyledi stresten olmaz diyor
MerhabaaKizlar hangi ovulasyon testini kullaniyorsunuz marka adi verebilir misinizkonusmalarinizida okudum cok tatlisiniz
Tesekkur ederim.Merhabaaaçıkçası ben o işlerden biraz uzaklaştım artık pek yapmıyorum ama önceden artımed markasınınkini alıyordum bi kaç kez yakaladığım olmuştu
Martta çektirdim kuzum doktor da 3 ay gebe kalma ihtimalin yüksek dedi ama Malesef olmadıYeni mi çektirdin canım rahim filmini tıkanıklık açıldıktan sonra üç ay içerisinde hamilelik olma ihtimali bayağı yüksek benceStres ne kadar yapmayalım desekte yapıyoruz ne yazık ki
Teşekkürler canımKizlar hangi ovulasyon testini kullaniyorsunuz marka adi verebilir misinizkonusmalarinizida okudum cok tatlisiniz
Hatta arkadaşım doğum yaptı 4 aylık şimdi maşallah. O hemen hamile kalıyor meselaYeni mi çektirdin canım rahim filmini tıkanıklık açıldıktan sonra üç ay içerisinde hamilelik olma ihtimali bayağı yüksek benceStres ne kadar yapmayalım desekte yapıyoruz ne yazık ki
Ahahah resmen kendimi gördümHatta arkadaşım doğum yaptı 4 aylık şimdi maşallah. O hemen hamile kalıyor meselasen çok kafana takıyorsun diyo artık bir iki oldu ona patladım sen nerden bileceksin ki yaşamadın bu duyguyu beni anlayamazsın dedim anlıyorum ben seni senin için diyorum falan dedi ben daha çok sinirleniyorum üzülüyorum sen böyle konuştukça anlayamazsın sen beni dedim baya bozuldu piyango ona vurdu sonra kendimi burda buldum
Aynen kesinlikle birbirimizden başka kimse anlayamaz. Burda üzüntümüzü mutluluğumuza ortak oluyoruz. Artık düşünmüyoruz çocuk hazır değilim diyorum çevrmeede beni bana bıraksınlarAhahah resmen kendimi gördümben de aynı şekilde kuzenime patlamıştım yaşamayan anlayamaz diye gerçekten de öyle ama bir yandan haklısın diyorlar ama bir yandan da işte kafaya takarsan daha da çok olmaz falan diyor herkes o yüzden en güzeli burada dertleşmek çünkü hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi anca biz anlarız canım
Çok erken sormaya başlamışlar canım ya daha bir yıllık evlisin insanlar da bir acayip ben mesela ilk yıl doğum kontrol kullanmıştım hemen olacak gibi düşündüğümüz içinAynen kesinlikle birbirimizden başka kimse anlayamaz. Burda üzüntümüzü mutluluğumuza ortak oluyoruz. Artık düşünmüyoruz çocuk hazır değilim diyorum çevrmeede beni bana bıraksınlar
Ooo daha 4. Ayda sormaya başladılar bide evlenince kilo aldım daha çok soruyorlardı bizde düşündüğümüz için olmuyo diye temelli takıyordum . Allah tan memlekette yaşamıyoruz vallaÇok erken sormaya başlamışlar canım ya daha bir yıllık evlisin insanlar da bir acayip ben mesela ilk yıl doğum kontrol kullanmıştım hemen olacak gibi düşündüğümüz için
Evet ya gerçekten değişik. Yaşın kaçtı canım. Bizde keşke hiç korunmasaydık diyoruz da ilk başta insan bilemiyor işte hemen olacak gibi geliyordu bizeOoo daha 4. Ayda sormaya başladılar bide evlenince kilo aldım daha çok soruyorlardı bizde düşündüğümüz için olmuyo diye temelli takıyordum . Allah tan memlekette yaşamıyoruz vallabenim eşim iki yıl istemiyordu ben istiyordum aklına girdim öyle hemen çocuk isteyince olmuyor bakalım olacak mı falan diye şimdi olmuyorya nasıl istiyor hissetmiştim ben
29 canım sen kaç yaşındasın. Nasip işte herkesin bi sınavı var bizimkide bu demekkiEvet ya gerçekten değişik. Yaşın kaçtı canım. Bizde keşke hiç korunmasaydık diyoruz da ilk başta insan bilemiyor işte hemen olacak gibi geliyordu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?