- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi mustafaperi2121
-
hamılelık testı yapma sansınız var mı?hamıle olabılırsınızArkadaşlar adetim 2 gun gecikti ve ovulasyon testi vardı elimde onu yaptım ve t çizgisi o anda koyu bir sekılde belirdi ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenler varmış sizce bu ihtimal bendede varmıdır teste göre
Evet var sabah yapıcam ilk idrarla inş vardır bebegim bnmledir 3 ay önce bir bebegimi kaybettim kalp atışları yoktu ve şuan tekrar anne olmak istiyorumhamılelık testı yapma sansınız var mı?hamıle olabılırsınız
hayırlısı boylemiş dıyoruz. sabrediyoruz .Evet var sabah yapıcam ilk idrarla inş vardır bebegim bnmledir 3 ay önce bir bebegimi kaybettim kalp atışları yoktu ve şuan tekrar anne olmak istiyorum
Sabah ilk idrar gebelik testinde gerek yok heleki sizin 2 gün gecikmiş şimdide yapsanız gebeyseniz cikarEvet var sabah yapıcam ilk idrarla inş vardır bebegim bnmledir 3 ay önce bir bebegimi kaybettim kalp atışları yoktu ve şuan tekrar anne olmak istiyorum
Amin canm inş sabahı iple çekiyorum bakalım ne olacakhayırlısı boylemiş dıyoruz. sabrediyoruz .rabbım hayırlısıyla nasıp etsın. ınsallah vardır
Ben garanti olsun istiyorum açıkcasıSabah ilk idrar gebelik testinde gerek yok heleki sizin 2 gün gecikmiş şimdide yapsanız gebeyseniz cikar
İnş canım ☺Hamilesin bence
Garanti çıkar merak etme stres yapma sabaha kadar şimdi yap çıkar varsa günün geçmiş zatenBen garanti olsun istiyorum açıkcası
Sabah buraya hamileyim diye haber vericem inşUmarım gebesinizdir mrk ettim şimdi
Ayy inşallahSabah buraya hamileyim diye haber vericem inş
Canım sen gebesin sağlıkla alırsın meleğini kucağına inş gebelerin duası kabul olur derler sana zahmet dua ediver banaGaranti çıkar merak etme stres yapma sabaha kadar şimdi yap çıkar varsa günün geçmiş zaten
ınternette bıle bı dolu deneme vıdeosu ızledım. hamıle olup da ozellıkle nasıl cıkyo LH sonucu diye cekmişler. cok guzel cift çizgiBen garanti olsun istiyorum açıkcası
Bekliyorum cnm bnmınternette bıle bı dolu deneme vıdeosu ızledım. hamıle olup da ozellıkle nasıl cıkyo LH sonucu diye cekmişler. cok guzel cift çizgisenin testteki gibi hadi insallah sabah direk bu msj a bakıcam
Muhtemelen gebesinArkadaşlar adetim 2 gun gecikti ve ovulasyon testi vardı elimde onu yaptım ve t çizgisi o anda koyu bir sekılde belirdi ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenler varmış sizce bu ihtimal bendede varmıdır teste göre
At bakalım biKızlar günaydın çk silik hayalet cizgi çıktı fotograf cektim ama belli olmuyoryok galiba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?