Adetin 2. Günü ovulasyon testi

Kızlar fotolarda tam gözükmüyor ki

Eklentiler

• 20191213_123618.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 170
  • 20191213_123611.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 174
Selam kızlar forumda yeniyim test sipariş ettim bende denedim denedim olmadı doktorada gittim sorun yok dedi banada yardımcı olurmusunuz adet 2 gün şuan 6 gün sürüyor döngümde 27 gün 28. Gün adet oluyorum genelde bazen 26 27 de de oldugum oluyor

İyi aksamlar adet başlangıcı 2 aralık bitiş 7 aralık bu ay ovulasyon testi denedim ama emin olamayıp doktora gittim yumurtlama takibi için. 13 aralıkta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış değerlendir dedi.
Adet bitimi itibariyle 8 10 12 14 aralık ilişki oldu değerlendirildi. Yani doktora gitmeden yumurtlama günlermiş. Sizce döllenme olur mu yakalayabilmişmiyimdir. Doktora 13ünde gittim ogünü değil bigün öncesini ve sonrasını değerlendirebilmiştik. O yüzden tedirgin oldum. 11 aydır düşünüyoruz doktor bir sorun yok sadece erken yada geç yumurtluyosun dedi. Çok uzattım kusura bakmayın ama ne düşündüğümü ne hissettiğimi en iyi kadınlar kulübü ortakları anlar :))))) simdiden tesekkürler..

Canım selam öncelikle inşallah kalırsın çatlama öncesi ilişkide bulununca oluyor diyorlar spermler ortalama 3 ila 7 gün arasında yaşıyormuş bol bol yat dinlen bu hafta bende şuan adetim bende ovülasyon testi siparişi verdim.

Ayy hadi inşallah bakalım :)) bende öyle duydum. İnsallah senin de tutar :)

Ayy hadi inşallah bakalım :)) bende öyle duydum. İnsallah senin de tutar :)
İnşallah canım şuan adetim bakalım bende gecen ay doktora gitmiştim 8. Gündü döngümün 17. Cm yumurta vardı 3 4 güne çatlar dedi hep ilişkide bulunduk olmadı ya çatlamadı yada ben 2 defa belimi incittim banyoda kaydım birkere yolda ayağım kağdı tutmadı. Nasip diyorum bakalım bu ayda testle denicem ama asla iş yapmıcam kaç hğn sürüyor bu arada adetin senin

6 7 gün falan sürüyor canım. Ben çok dikkatsizim ya. 2 haftadır izinliyim yarın işe başlıcam kuaförde çalışıyorum. Evin bütün işlerini bitirdim. Biraz dikkat etmem lazım

6 7 gün falan sürüyor canım. Ben çok dikkatsizim ya. 2 haftadır izinliyim yarın işe başlıcam kuaförde çalışıyorum. Evin bütün işlerini bitirdim. Biraz dikkat etmem lazım
Evet dikkat et kuaförlük çok zor bel ağrıtıyor. Belini incitmemeye çalış nasip artık sağlıkla tutar inşallah

Kizlar işle alakası varmıdır
Bence var ben popımun üstüne zor oturanlardanım işte geçen banyoda ayağım kaydı düşmedim ama belin incindi e boyum kısa mecbur uzanıyorum her yere bu ay yatıcam valla milletin evini bok götürür biz boşuna yırtıyoz kendimizi

Kızlar bugun kan testı verecem hastaneye gidip sonucuda buraya yazacam 1 hafta gecsin diye bekledim dua edin arkadaslar bana mutlu haberlerle geleyim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…