- 7 Kasım 2019
- 6.478
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.062
- 198
- Konu Sahibi mustafaperi2121
-
hayalet mayalet.Kızlar günaydın çk silik hayalet cizgi çıktı fotograf cektim ama belli olmuyoryok galiba kızlar
At bakalım Bi görelim. Olmadı kan verirsin canımKızlar günaydın çk silik hayalet cizgi çıktı fotograf cektim ama belli olmuyoryok galiba kızlar
2. Resimde biraz silik var gibiKızlar fotolarda tam gözükmüyor ki
Canım selam öncelikle inşallah kalırsın çatlama öncesi ilişkide bulununca oluyor diyorlar spermler ortalama 3 ila 7 gün arasında yaşıyormuş bol bol yat dinlen bu hafta bende şuan adetim bende ovülasyon testi siparişi verdim.İyi aksamlar adet başlangıcı 2 aralık bitiş 7 aralık bu ay ovulasyon testi denedim ama emin olamayıp doktora gittim yumurtlama takibi için. 13 aralıkta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış değerlendir dedi.
Adet bitimi itibariyle 8 10 12 14 aralık ilişki oldu değerlendirildi. Yani doktora gitmeden yumurtlama günlermiş. Sizce döllenme olur mu yakalayabilmişmiyimdir. Doktora 13ünde gittim ogünü değil bigün öncesini ve sonrasını değerlendirebilmiştik. O yüzden tedirgin oldum. 11 aydır düşünüyoruz doktor bir sorun yok sadece erken yada geç yumurtluyosun dedi. Çok uzattım kusura bakmayın ama ne düşündüğümü ne hissettiğimi en iyi kadınlar kulübü ortakları anlar :))))) simdiden tesekkürler..
Ayy hadi inşallah bakalım :)) bende öyle duydum. İnsallah senin de tutar :)Canım selam öncelikle inşallah kalırsın çatlama öncesi ilişkide bulununca oluyor diyorlar spermler ortalama 3 ila 7 gün arasında yaşıyormuş bol bol yat dinlen bu hafta bende şuan adetim bende ovülasyon testi siparişi verdim.
İnşallah canım şuan adetim bakalım bende gecen ay doktora gitmiştim 8. Gündü döngümün 17. Cm yumurta vardı 3 4 güne çatlar dedi hep ilişkide bulunduk olmadı ya çatlamadı yada ben 2 defa belimi incittim banyoda kaydım birkere yolda ayağım kağdı tutmadı. Nasip diyorum bakalım bu ayda testle denicem ama asla iş yapmıcam kaç hğn sürüyor bu arada adetin seninAyy hadi inşallah bakalım :)) bende öyle duydum. İnsallah senin de tutar :)
Evet dikkat et kuaförlük çok zor bel ağrıtıyor. Belini incitmemeye çalış nasip artık sağlıkla tutar inşallah6 7 gün falan sürüyor canım. Ben çok dikkatsizim ya. 2 haftadır izinliyim yarın işe başlıcam kuaförde çalışıyorum. Evin bütün işlerini bitirdim. Biraz dikkat etmem lazım
Bence var ben popımun üstüne zor oturanlardanım işte geçen banyoda ayağım kaydı düşmedim ama belin incindi e boyum kısa mecbur uzanıyorum her yere bu ay yatıcam valla milletin evini bok götürür biz boşuna yırtıyoz kendimiziKizlar işle alakası varmıdır
İnşallah canım benim yazarsin burayadan öğreninceİnsallah canımm insallahh. Eşime deli gibi hediye araştırıyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etse de gerek kalmasa
Yazarım mutlaka bir öğreneyim de hayırlısıylaaİnşallah canım benim yazarsin burayadan öğrenince
Ayy hadi canım güzel haberler varmı nolduKızlar bugun kan testı verecem hastaneye gidip sonucuda buraya yazacam 1 hafta gecsin diye bekledim dua edin arkadaslar bana mutlu haberlerle geleyim buraya
Senin artık 5 haftalık olmasınlazm dimi umarım güzel haber gelirKızlar bugun kan testı verecem hastaneye gidip sonucuda buraya yazacam 1 hafta gecsin diye bekledim dua edin arkadaslar bana mutlu haberlerle geleyim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?