adetin 21.günü donmuş tedavisine başlicazzz :((

Moralini yüksek tut, doktor yükselir dediyse vardır bir bildiği. Sonuçta pozitif, şimdiden tebrik ederim canım:)

Canım durum kötü bebeğimi kaybediyorum değer 11 e düşmüş dr cumaya bi umut dedi ama ben kötüyüm benim hikayemde dogum günümde son buldu.

öncelikle slm.. muhatemelen kötü durumdasındır ancak çabuk toparlanmakta fayda var.. aynı durumu aralıkta yaşadım benim değer 700lerdeyken bir anda düştü ve kaybettim minik kuşumu ( değerinin düşmesinde de vardır bir hayır ama nedenini öğrenmekte fayda var. ben şimdi dondrulmuşlarla devam ediyorum 6 mayısta transferim.. sakın ara verme denemeye devam üzülmek yok

teşekkür ederim iyi dileklerin için...toparladım kendimi yavaş yavaş.daha doktorla görüşemedim bakalım bu hafta için görüşecegim..negatiften daha kötü bi duygu sen araştırdınmı peki düşükten sonra ne dediler neler istediler senden çok şanslısın donmuşların varmış benim donmuşlarım bitti malesef sanada çok geçmiş olsun...inş bu sefer saglıkla kavuşursun bebeğine.

cnm düşükten sonra rahimde olabilecek yapışıklık felan varmı diye histeroskopi oldum temiz çıktı. daha sonra adetinle beraber gel demişti doktorum gittim hormon tahlilleri verdi onlarda noral çıktı sebebi embiryo vücutta gelişememiş.. ben çok dikkat edemedm zaten işten dolayı dinlenemedim stresten beslenemedim... birazda sorumlusu ben oldum sanırım ( inş pazartesi transfer olup eve kapatıcam kendimi dış dünyayı unutcam birazcık.. 6 tane dondurulmuş blastokistim var allah bana bağışlarsa 2 tanesini yerleştirecekler ..

Gökçebuket kaç gündür yazamadım, ne diyeceğimi bilemedim daha doğrusu Gerçekten çok üzüldüm ama toparlanmana sevindim. Umut olmadan devam edemeyiz sonuçta. Yeterince üzülmüşsündür biliyorum ama ne olur artık bir sonraki deneme için mutlu olmaya başla, biliyorsun sen de bugün olmazsa yarın...O bebek senin olacak, dua ediyorum senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…