- Konu Sahibi gokcebuket
-
Gökçebuket günaydın, geçen yine konuşmuştuk hatrladın mı. Çok üzüldüm tedavinin iptal olmasına ben de aynı durumu yaşadım bu ay. Demiştim ya e2'ye bakıyor benim doktorum diye. İşte benim iptal olma sebebim, sonuçta yumurtlamayı gösteriyor. uUzun protokolde 21. gün başlıyor Lucrin'e. Ben öğretmenin ve şehir dışındayım. Hemşirem tarih hesaplamasını yanlış yapmış ve 21. günü kaçırmışım, doktorum da e2 düşük çıkarsa adetin 2. günü de başlayabileceğimizi söyledi.Benim yüksek çıkınca başlamadı bile Lucrin'e.Bugün 10. günüm, 21 gün e2 ve ultrason'dan sonra Lucrin'e başlıycaz.Hiç üzme kendini, dondurulmuş embriyolar çok kıymetli, en azından boşa harcamamış oldun.
Tekrar merhaba. Adetin ilk günü birinci gün yani 8 ocak, benimki de 9 ocak. Benim 21. gün 29 ocak seninki de 28 ocak o zaman. Şimdi ben gidicem21. gün, e2 ye bakıp sonucu çıkınca ultrasona giricem ona göre başlıycaz Lucrin'e.Lucrinden sonra adet olucam Sonra adetin 2. günü tekrar e2 ve ultrason, sanırım cyclo-progynova başlanacak o zaman.Benim doktorum böyle yapıyormuş her zaman. Daha sağlam oluyor sanırım 21. gün Lucrin'e başlamak, yoksa sürprizlerle karşılaşabiliyor insan. Bu arada bence se o yumurtanı da takp ettir, en azından çatlayıp çatlamadığını bilirsin, tabi çatlamazsa kiste dönüşebilir, o da tedavi sürecini olumsuz etkiler.
benim yumurtalar genellikle kiste dönüştüğü için malum pko yani lucrinden dolayı dedim acaba çatlarmı diye...cyclo-progynova dediğin ilaç ne amaçlı kullanılcak acaba estrofem kullanılmicakmı?lucrin kullaanılırken adet olunuyormukiii...offf baya uzun olcak ozaman çok sıkıcıııı yaaa negüzel rahim duvarımda kalınlaşmıştı neden yumurtladım acaba tavuk gibi :))
Estrofemle aynı amaçlı galiba bu ilaç. İçinde 2 renk var beyaz ve kahverengi. Dondurulmuş tedavisinde beyazı içiliyormuş, vücudu hamileliğe hazırlıyor. Rahm duvarının da kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş. Benim doktorum bunu verdi, bant filan da vermedi.Lucrin kaç gün kullandın?Genelde 10 ya da 12. günü adet olunuyor.Tabi kişiye göre değişiyor bu.
iptal edilen tedavimde toplam 8 gün kullandım sonrada iptal oldu işte bildiğin gibi.şimdi ben yine günümde mi adet olcam erkenmi olcam karmakarışık oldum...sen şimdi bu adetindemi başlican lucrine canım...
Lucrin geciktirebiliyor da adetini, yaşadığın şehirdeyse tedavin sıkma canını, olacaksın nasılsa.Ben bu adetin 21. günü başlıycam. Bugün 10. günüm 10 gün sonra yani.Ben şehir dışından gidip geliyorum o yüzden zor oluyor, şubat tatiline ayarlamaya çalıştık ama hemşirenin dikkatsizliği yüzünden olmadı, rapor alıp tekrar gidicem Ankara'ya transfer için.Sen hangi şehirdesin?
9 sene mi oldu, çok zor, anlayabiliyorum seni.Ben de Kocaelide yaşıyordum 3 yıl önce.O kadar yıl sabretmişsin 1 ay dediğin nedir ki?Sabır taşı olduk zaten...kocaelideyim ben tedavimde burda ama beklemek çok zor gelcek .sen hangi şehirdesin ne güzel az kalmış senin ben ta şubatta adet olucam diyorum ki belki şu 1 yumurtam belki çatlar belki bana 9 seneden sonra bir süpriz yapar ve mucizem miniğim gelir bana...
9 sene mi oldu, çok zor, anlayabiliyorum seni.Ben de Kocaelide yaşıyordum 3 yıl önce.O kadar yıl sabretmişsin 1 ay dediğin nedir ki?Sabır taşı olduk zaten...
Ben Sivas'tayım
aaa gerçekten mi şimdi nerdesin peki senin kaç yıl oldu...yıllar çabuk geçiyor anlamıyorsunda minişlere bir adım yaklaşma düşüncesi olduğunda bile değil 1 ay 1 gün bile 1 saat bile geçmiyor...
Benim 2 yıl oldu evleneli, ama ilk günden beri tedavideyim çünkü durumdan haberdardım, doktorlar normal yolla hamile kalmamın neredeyse imkansız olduğunu söylemişlerdi,PCO var ve senede 2 ya da 3 adet oluyordum ve yumurta gelişmiyordu, aylarca klomen ovitrelle. aşılama, kimyasal gebelik, 1 kere de tüp bebek. Şimdi de işte malum dondurulmuşlar. 3 tane blastokist embiriyom var, bakalım3ünü de çözdürecek mi,ikiz olsun bir kere de kurtulalım umarım, çünkü ben hep 2 çocuk istedim. Gerçi bir tanesini bile beceremedik henüz:)
Dilovası'ndaydım, öğretmenim ben.
Herekeye çok giderdim ben de Tavşancıl'da oturuyordum hatta:)Yardımcı olurum tabi, ama Ankara'da annemlerde internet yok, arada vakit bulunca girer bir yerlerden yazarım süreci. Benim transfer Şubat'ın sonu muhtemelen bakalımhhmm herekedeyim bende...ne güzel çok sevdim seni ögretmenimmm :)))
Herekeye çok giderdim ben de Tavşancıl'da oturuyordum hatta:)Yardımcı olurum tabi, ama Ankara'da annemlerde internet yok, arada vakit bulunca girer bir yerlerden yazarım süreci. Benim transfer Şubat'ın sonu muhtemelen bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?