- Konu Sahibi gokcebuket
bugün resmen yine çöktüm kızlarrr geçen ay iptal olan tedavimde 8.gün endometrium 8.9mm gelmişti bu ay ki 8.günüm 6.4 mm geldi ilacada aynı şekilde kullandım yine olmicak galiba umutsuzluga kapıldım çok kötü hisssediyorum şuan kendimi pazar günü kntrol için çagırdılarda öbür donmuş tedavimdede 8.gün 6.5 mm sonra en fazla 7.5 mm kadar çıktı o da malum negatif offffffff içim sıkıldı sürekli aglıyorum artık tutamıyorum kendimi hormonlar alt üst oldu bende herhalde goncela canım seninde tahlilin vardı bugün nasıl çıktı canım katlamıştır inş 2 katına.senin transferin kaçıncı gün yapılmıştı bide lücrini 2. adetten sonra kaç gün kullandın canım biliyorsun ben biraz bu konuya biraz fazla takılıyorum galiba...lütfen yorum yapın arkadaşlar uumuttt varmı kalınlaşırmı.
Canım endometrium bence çok ince değil, benim 16. günde 7.8 di ve 20. günde transferim oldu. Sonuçta da tuttu.Anlamıyorum neden iptal ediyorlar. Sonuçta daha 10 gün var transfere.Sıkma canını, üzüldükçe aksi gidiyor her şey. Kolay değil biliyorum ama moralini yüksek tut, yoksa geçmez bu zor günler. Hepimiz ne zor günler yaşadık, birbirimizi anlarız. Sen böyle üzülürken kendi sonucumu da söylemek istemiyorum ama sormuşssun. 1500 çıktı bugünkü sonuç. Üçe katlamış yani. Çarşamba keseyi görmeye çağırdılar. Bakalım ne olacak...