adetin 21.günü donmuş tedavisine başlicazzz :((

bugün resmen yine çöktüm kızlarrr geçen ay iptal olan tedavimde 8.gün endometrium 8.9mm gelmişti bu ay ki 8.günüm 6.4 mm geldi ilacada aynı şekilde kullandım yine olmicak galiba umutsuzluga kapıldım çok kötü hisssediyorum şuan kendimi pazar günü kntrol için çagırdılarda öbür donmuş tedavimdede 8.gün 6.5 mm sonra en fazla 7.5 mm kadar çıktı o da malum negatif offffffff içim sıkıldı sürekli aglıyorum artık tutamıyorum kendimi hormonlar alt üst oldu bende herhalde goncela canım seninde tahlilin vardı bugün nasıl çıktı canım katlamıştır inş 2 katına.senin transferin kaçıncı gün yapılmıştı bide lücrini 2. adetten sonra kaç gün kullandın canım biliyorsun ben biraz bu konuya biraz fazla takılıyorum galiba...lütfen yorum yapın arkadaşlar uumuttt varmı kalınlaşırmı.

Canım endometrium bence çok ince değil, benim 16. günde 7.8 di ve 20. günde transferim oldu. Sonuçta da tuttu.Anlamıyorum neden iptal ediyorlar. Sonuçta daha 10 gün var transfere.Sıkma canını, üzüldükçe aksi gidiyor her şey. Kolay değil biliyorum ama moralini yüksek tut, yoksa geçmez bu zor günler. Hepimiz ne zor günler yaşadık, birbirimizi anlarız. Sen böyle üzülürken kendi sonucumu da söylemek istemiyorum ama sormuşssun. 1500 çıktı bugünkü sonuç. Üçe katlamış yani. Çarşamba keseyi görmeye çağırdılar. Bakalım ne olacak...

Canım endometrium bence çok ince değil, benim 16. günde 7.8 di ve 20. günde transferim oldu. Sonuçta da tuttu.Anlamıyorum neden iptal ediyorlar. Sonuçta daha 10 gün var transfere.Sıkma canını, üzüldükçe aksi gidiyor her şey. Kolay değil biliyorum ama moralini yüksek tut, yoksa geçmez bu zor günler. Hepimiz ne zor günler yaşadık, birbirimizi anlarız. Sen böyle üzülürken kendi sonucumu da söylemek istemiyorum ama sormuşssun. 1500 çıktı bugünkü sonuç. Üçe katlamış yani. Çarşamba keseyi görmeye çağırdılar. Bakalım ne olacak...

aşk olsun sakın güzel haberlerini saklama olurmu çünkü tek tesellim sensin seni gördükçe senle yazıştıkça rahatlıyor keyifleniyorum...ne güzel 3 e katlamış süper valla ...yok doktorlar zaten iptal ederiz falan demediler ben kendim üzülüyorum çünkü önceki donmuş transferimdede tedavinin 8.günü 6.5 sonra 3 gün sonra 7.5 çıktı sonrada yükselmedi ve sonuç negatif yine yükselmezse diye korkuyorum aslında çok ümitliydim çünkü geçen ay ve ondan önceki ay adetimin 10 11 günleri 8 küsürdü hep şimdi böyle çıkınca üzüldüm tabi bakalım pazar günü ne dicek hapı yükselttiler bende narı 2 katına çıkartım bakalım nolcak bide bu ay kasıklarımda çok agrı var nedense kendi doktorumla görüşemedim doktorumun hocası vardı oda bi tuhaf zaten anlicagın öyle işte pazar günü kalınlığa göre tutunma ignelerine geçicez dedi hemşirede...beni senden başka kimse anlamıyor arkadaşım herkes konu dışında anlamıyorlar seninle aynı şeyleri yaşadık rehberimsin sen benim bu arada adetinin 16.günümüydü tedavinin 16.günümüydü canım...

Biz adetin 3. günü cyclo-progynova isimli bir ilaca başladık, ogünü 1. gün saydı doktor, yani benim transferim tedavnin 20. adetin 22. günü gerçekleşti. Estorfem filan kullanmadım hiç, bu dediğim ilacı hala kullanıyorum. Hamileliğin 12. haftasına kadar kullanıcam. Hiç bozma moralini ben dua diyorum senin için, bak gmr yolunda gidecek herşey.

Biz adetin 3. günü cyclo-progynova isimli bir ilaca başladık, ogünü 1. gün saydı doktor, yani benim transferim tedavnin 20. adetin 22. günü gerçekleşti. Estorfem filan kullanmadım hiç, bu dediğim ilacı hala kullanıyorum. Hamileliğin 12. haftasına kadar kullanıcam. Hiç bozma moralini ben dua diyorum senin için, bak gmr yolunda gidecek herşey.

Sagolasın canım dualarını eksik etme benden.o kullandığın ilaçta sanırım rahim kalınlaştırıcı benim daha adetin 10.gunvydu vaktim var ozaman daha demekki bakalım yarın sabah gidicem nedicek zaten lucrinide olma dedi kalınlığa göre progestan başlicazdedi hemşire.

Selammm arkadaşlarr bugün kontrole gittim ve endometrium 7.8 mm geldi doktor çok iyi dedi çarşamba transferim var hayırlısıyla ozamana kadar biraz daha artar dedi adetmin 15.günü transferim gerçekleşcek bakalım hayırlısıyla çözülsünlerde yavrularım...hiç sıkıntılarımız bittmiyor kalınlaşsın çözülsün tutunsun.bu arada doktora sordum geçen ay iptal olan tedavide tedavinin 8.günü 8.9mm gelmişti endo o daha iyi değilmiydi bu ay biraz düşük moralim çok bozuldu diye oda dediki yumurta oluştuğu için kalınlaştı birden o kadar kalınlaşmasıda iyi değil dedi böylesi daha iyi dedi ve içimi çokkkkkk rahatlattı....

bu arada arkadaşın kırmızıları gelmiş çok üzüldüm halbüki 8 gün gecikmişti umutlanmıştık ama...malesef :((

Canım hadi hayırlı olsun çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine.Benimkiyle aynı senin de endometrium kalınlığı. çARŞamba büyük gün, ben keseyi görcem, sen de emanetlerini alcaksın:)

Canım hadi hayırlı olsun çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine.Benimkiyle aynı senin de endometrium kalınlığı. çARŞamba büyük gün, ben keseyi görcem, sen de emanetlerini alcaksın:)

ayyy negüzel ikimizde hep aynı gün heyecanlarımızı paylaşıyoruz hadi bakalım sende miniklerinin keseciklerini gör bende dondurmalarımı alim inşallah bende senin gibi mutlu sonla bitiririm hikayemi...

kızlarrr yarın transfer varr içimde kelebekler uçuşuyor heyecandan dua edin bana lütfennn hiç bir transferde böyle olmamıştım hayırlısı olsun bakalımmm...

Son düzenleme:
Gökçebuket ne yaptın merak ettim seni?
Ben bugün keselerimi gördüm:)İki tane hatta üçüncüsü de varmış ama çok güçsüz, o gidecektir dedi doktor. Şoklardayım şuan:)

Gökçebuket ne yaptın merak ettim seni?
Ben bugün keselerimi gördüm:)İki tane hatta üçüncüsü de varmış ama çok güçsüz, o gidecektir dedi doktor. Şoklardayım şuan:)

tebrik ederim canım ne mutlu sana 1 tanesi içinde çok üzüldüm arkadaşım beni 2 tane balastım transfer edildi biri çözülürken bozulmuş çok sancılı oldu benim rahimmi dönükmüş ne şimdide hafif lekelenmelerim var ama doktor mühim değil olucak o kadar dedi ve çok başarılı geçti dedi çok ümitliymiş hayırlısı bakalım neler bekliyor beni ne güzel yaaa 3 te 3 yaa ne mutlu sana inşallah sımsıkı tutunur annesine benimkilerde tabii:))

Ben de seni çok merak ettim yapmadın mı daha kan testi?
Ben iyi sayılırım. Çarşamba günü iki kalp atışını da duydu doktor, ama ben duyamadım malesef. Bulantılarım da başladı yavaş yavaş. Bir de keselerin hemen arkasında kanama alanı gördü doktor, kanamam yok ama içerde bir alan varmış kanama olan. Rapor aldım iki günlük, dinleniyorum evde. Pazartesi bbir daha gidicem, bakalım ne olacak:)

Ben de seni çok merak ettim yapmadın mı daha kan testi?
Ben iyi sayılırım. Çarşamba günü iki kalp atışını da duydu doktor, ama ben duyamadım malesef. Bulantılarım da başladı yavaş yavaş. Bir de keselerin hemen arkasında kanama alanı gördü doktor, kanamam yok ama içerde bir alan varmış kanama olan. Rapor aldım iki günlük, dinleniyorum evde. Pazartesi bbir daha gidicem, bakalım ne olacak:)

ohhh iyisin bari...sorun varmı içerdeki kanamayla ilgili canım...yok benim pazartesi test günüm ama ben transferin 4.günü başlayan hayal mayal idrar testi bugünlerde hala silikte olsa çıkmaya devam ediyor inşallah pazartesi pozitif sonuç alcam ama şimdilik telaşım idrar testlerim hala silik canım neden netleşmiyor biraz ona telaş yapıyrum senin testin silikmiydi canım bide sonra yaptığında netleşmişmiydin kaçıncı günler kaç gün arayla yapmıştın canım bak benim testimi koyim yorum yap dünkü testim canım bu $04042013655.webp

Ben de transferin 8., 9 ve 10. günleri yaptım, hepsi silikti, seninkinden biraz daha belirgindi ama tabi benim ikiz sonuçta daha belirgin çıkar. Silik de olsa çıkmış, sıkma canını pozitif emin ol.Pazartesi kaçıncı günü oluyor transferin?Benim 12. gün 500, 14. gün 1500 çıkmıştı.

Ben de transferin 8., 9 ve 10. günleri yaptım, hepsi silikti, seninkinden biraz daha belirgindi ama tabi benim ikiz sonuçta daha belirgin çıkar. Silik de olsa çıkmış, sıkma canını pozitif emin ol.Pazartesi kaçıncı günü oluyor transferin?Benim 12. gün 500, 14. gün 1500 çıkmıştı.

12.gün canım pazartesi ben 4.günden beri görüyorum git gide renkleniyor ama bugüne kadar anca bu kadar oldu seninki dahamı belirgindi canım offf çok morelim bozuluyor koyulaşmıyor diye...

Zaten ikinci çizgi hep açık oluyor merak etme, hatta ben şimdi yapsam yine kontrol çizgisine göre silik olur:)

Back
X