Adetin 5.6günü yumurtlama olur mu?

brc1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.967
1.132
63
Mrb kızlar,adetimin 6.günü daha lekelenme devam ederken seffaf skıntı geldi.Yumurtlama olur mu bu dönemde?Gecen ay takvime göre yaptım,tutmadı.Acaba böyle mi kaçırıyrm?

Benim okuduğum bir makalede yumurtlamanın her kadına göre değiştiği yazıyordu. Kimisi adet döneminde yumurtlayabilir gibi bir ifade vardı. Ben olabilir kanısındayım

Ben de okudum ama olmaz diyenler cogunlukta.Siz de saglıkla alın inş.bebeğinizi kucagınıza:)Siz yumurtlama döneminde mi hamile kalmıştnz?

Yumurtlama olmasi icin yumurtanin büyuyup olgunlasip catlamasi lazim bu süreç adetin 12 ve 14. Gunlerinde tamamlanip çatliyo gec dollenme denilende bu çatlamanın daha geç yasanmasi yani pek mumkün degil adet olduktan sonra yumurtlama olur olgunlasir ve catlar surec icin zaman gerekir....

Yumurtlama olmasi icin yumurtanin büyuyup olgunlasip catlamasi lazim bu süreç adetin 12 ve 14. Gunlerinde tamamlanip çatliyo gec dollenme denilende bu çatlamanın daha geç yasanmasi yani pek mumkün degil adet olduktan sonra yumurtlama olur olgunlasir ve catlar surec icin zaman gerekir....
Erken döllenme diye bi şey okudum da ondan süphelendim:KK66:

Mrb kızlar,adetimin 6.günü daha lekelenme devam ederken seffaf skıntı geldi.Yumurtlama olur mu bu dönemde?Gecen ay takvime göre yaptım,tutmadı.Acaba böyle mi kaçırıyrm?
Canim ben adet bitiminde hamile kalanlardanim. Adet bitiminde ertesi gun asiri akintim oldu zaten o 2gun iliski oldu. Belli sebeplerden oturu bu ay baska iliski de olamamisti zaten. Ama sonuc, hamileyim:anneadayı: bence kacirma akintinin oldugu gunleri

Erken döllenme diye bi şey okudum da ondan süphelendim:KK66:
Bilemycem canm erken döllenmeyi hic duymadim ama olsa bile en fazla bi kac gun erkendir sürecin olusnasi icin adetten sonra zaman gerekli..

Canim ben adet bitiminde hamile kalanlardanim. Adet bitiminde ertesi gun asiri akintim oldu zaten o 2gun iliski oldu. Belli sebeplerden oturu bu ay baska iliski de olamamisti zaten. Ama sonuc, hamileyim:anneadayı: bence kacirma akintinin oldugu gunleri
Maşallah canım.Tesekkür ederim.Saglıkla kavuşun inş.bebişinle:)

Ne güzel.Saglıkla dogsun inş.minik bebiş:)Yumurtlama belirtsi var mıydı peki?
Aslında yumurtlama dönemini takip eden biri degilim. Zaten bebek istiyorduk ama o ay icinde sadece bir kez korunmasiz birliktelik oldu sonrasinda korunduk. hic umudum yoktu hamile kalmam diye düşündüm ama takdiri ilahi işte

Aslında yumurtlama dönemini takip eden biri degilim. Zaten bebek istiyorduk ama o ay icinde sadece bir kez korunmasiz birliktelik oldu sonrasinda korunduk. hic umudum yoktu hamile kalmam diye düşündüm ama takdiri ilahi işte
Az kalmış hayıelısıyla canım.Tesekkürler bilgilendrmen için:)

Canım adet bitimi iki gün iliski oldu sonraki 2 günde akıntı geldi yumurtlama sanırım kasik agrisi falan oldu bu ay birdaha deneme yapamicaz ama bn çok istiyorum sence tutarmi

Back
X