36 olması normal değil işte benm 0.8 benm durumum daha vahim :) üzülmeyin stres yapmayın ben oluruna bıraktım ahla vahla ömür geçmiyorAmh 0.68
Korktum bende şimdi daha kötü olurmu ki kafam çok karışık Allah yardımcımız olsun napcagimi bilemiyorum
Estradiol 36 benim tahlillerimde varmış meğer gözden kaçırmışım 36 olması normal mi
Adet olamıyorum ama
Evt 21.günü bakılır yanlış gün bakılmış size doktor söylemedi mi 21.gün yapışacağını ?Kozlar benimde progesterona adetimin 4. Günü bakıldı ama netten araştırdığım kadarıyla 21. Gün yapılıyormuş. Regl döneminde progesteron 0.94 çıkmıştı.
Evt 21.günü bakılır yanlış gün bakılmış size doktor söylemedi mi 21.gün yapışacağını ?
Doğru diyorsun ben degerlerimi daha yeni öğrendim onun icin karmasik duygular icindeyim napcam nerden baslasam hangi yol dogru diye... Neyse Allah büyüktür. amh degeri degismiyor sanirim da esteadial degerinizi cok iyi yukseltmissiniz ben de arastircam o kurleri belki adet olmama faydasi olur36 olması normal değil işte benm 0.8 benm durumum daha vahim :) üzülmeyin stres yapmayın ben oluruna bıraktım ahla vahla ömür geçmiyor
Allah veririse engelleyecek yok
Engellerse verebilecek yok .......
Estradiol için 309 çok yüksek bi değer bence siz dr.unuza sorun bu durumu90 di benm bi ara 60 testere dişli Aslan pençesi ve hayıt tohumu kullandım bir ay önce 309 çıktı
Bu estrodiol degeri hangi aralikta normal kabul ediliyor ki bilginiz varmiEstradiol için 309 çok yüksek bi değer bence siz dr.unuza sorun bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?