Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Msssk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
141
52
28
30
Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?

Son düzenleme:
Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı

çok samimi bir soru sorabilir miyim ?

Pazartesi başka bir üyelik ile ;

Adetim gecikti hamilemiyim

diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra

Gebemiyim sizce

diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.

İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?

Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.

Merhabalar cevap alamadım çünkü sorularıma geride kaldı açtığım konular

öyle bir durumda yeni üyelik açmanıza veya yeni konu açmanıza gerek yok ki...

bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.

bekle gelecekler...

bana ulaşsaydınız abi benim konumu üyelere ulaştırır mısın deseydin ben buraya anlık 100 kişi gelmesini sağlardım. Sana helal olsun genelde o üyelik benim değil diyip bana yalan söylüyorlar çıldırıyorum.

bekle gelecekler...
Çok teşekkür ederim 😊

ben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik, gebelik istiyorsan temennim pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar

yaşınız kaç?
düzenli bir ilişkiniz var mı veya evli misiniz?
test yaptınız mı?
yapmadıysanız test yapacağınıza buraya neden soruyorsunuz :)

adetleriniz düzenliyse ve cinsel hayatınız aktifse büyük ihtimal hamilesiniz

bekle gelecekler...
Geldim
Ama ne o üyelik için ne de bu üyelik için hamile olup olmadığını bilmiyorum
Tahminen değildir- eğer hamile kalmak istiyorsa
hamile kalmak istemiyorsada- kesin hamiledir

ben okuduklarıma dayanarak cevaplıyayım ; kuvvetli muhtemel gebelik yok adet gecikme sebebi de strese bağlı. Gebelik istemiyorsan bu normal bir durum ama anne olmayı isteyip böyle bir süreç yaşıyorsan üzüldüm senin adına... Üzüldüm ama şimdilik umarım istiyorsan pozitif sonucu alırsın. Bak benim dualarım çok tutar
İstiyorum evet çok teşekkür ederim umarım tutan duaların arasına girebilirim

Kan testiyle kesin sonuç çıkar. Öte yandan adet gecikmesi de zaman zaman normaldir. Benim 28 günde bir oluyor ama aşırı stres yaşadığım dönemlerde bende gecikme yaşıyorum. Allah kalbinize göre versin anladığım kadarıyla bebek istiyorsunuz.

Evde yapılan testler genel olarak doğru yanıt veriyor. Yine de kan testi sonucunu bekleyin.
Allahım kalbinize göre versin inşallah.

çok samimi bir soru sorabilir miyim ?

Pazartesi başka bir üyelik ile ;

Adetim gecikti hamilemiyim

diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra

Gebemiyim sizce

diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.

İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?

Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.
Konuyla ilgili bildirim gelince açtım konudam bağımsız bir yorumda bulunmak isterim sitede bu kadar ince detayli takipte bulunulduğunu tahmin etmiyordum. Çok teşekkür ederiz.

Gebe olsaydınız testte çıkardı benim adet gecikmesi olmadığı halde çıkmıştı testte en güvenilir sonucu kan testi verecektir ama sanmam hamile olduğunuzu iyi günler dilerim

Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Aynı sorunu yaşıyorum şu an benim testlerim negatif adetim gecikti 4 gün şu an testler negatif rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamile kalacaksın diyor doktor da geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz yani haftaya kadar olmazsam adet yeniden gideceğiz ultrason için

Merhaba,
Benzer durumu ben de bu sene sürekli yaşadım. Öncelikle sorum gebe olmak istiyor musunuz? eğer cevap evetse gecikmeniz maalesef psikolojik de olabilir. Kendimden yola çıkarak söylemem gerekirse benim adetim hiç gecikmezdi tam günü gününe olurdum korunurken. Ne zamanki bebeğe karar verdik korunmamaya başladık beklentim sebebiyle her ay gecikmeler başladı. En son geçen ay 25 güne yakın gecikti belki daha da fazla. 4 kez kadın doğuma gittim ve doktor dedi ki yumurtalıklarında hiç bir sıkıntı yok, gebe değilsin, regli olmamanı gerektiren herhangi hormonal bi sıkıntın da yok, kafanı rahat tut. Taktı mı takan bir insanımdır baktım kendime de bu durumu sirayet ettiriyorum ve sağlığımı bozuyorum, akışına bırakmaya çalışmaya karar verdim :D Arada bir de olsa testte negatif kanda pozitif olabiliyor ama bu gerçekten çok arada bir. O arkadaşların yazdıklarını burda ben de çok okudum, geç döllenme vb yazıları da. İnanın sonucu yarın öğreneceksiniz zaten. Sabredin, umarım iyi bir haberdir, değilse de o iyi haberin zamanını beklediğini düşünün <3 sevgiler.

1 hafta gecikme iliskinin ustunden 15 gun gecti dogru mudur ?? Erken gebelikte yapmistim o da tek cizgi

Back
X