- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi üye olduğunu tahmin ediyorum, kazenin yazdıklarını okudum.Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Gerçekten mi Rabbim hayırlı evlat etsin uzun ömürlü sağlıklı o aşamalarda çok zor maddi maneviİnsallh alırsınız müjdeli haberi benim 7 yıl sonra iki tüp bebek bir aşılamadan sonra oldu çok zor biliyorum ama başka meşgale bulun kendinize arka plana atın bunu çok takincada olmuyor kendimden biliyorum
Ben bu ay 707 kez Allahümme ya Varis çektimZaten bende ordna ilham alıyorum kafamdan atayım olur diye ay ya Rabbi ne zor atamıyorum kiii eşimden gizli kullanıyorum testleri artık almicam sana diyorüzülüyorsun falan
Bende biisürü şey karışık yaptım okunucaklar yazılıcaklar bal çörek otu tarçın neler nelerr incir bilmem ne ama hepsi bahane Rabbim isteyince verivericek işte bizde Bi tutuncak umut arıyoruz vesileBen bu ay 707 kez Allahümme ya Varis çektim
Benim koca bazen geriliyor valla sakin ol diyorum gel sana masaj yapayım diyorum önce onu rahatlatıyorum bir akrabam öyle hamile kaldı psikolog birbirinize masaj yapın ilişkiden önce demiş yaptılar ve kaldı hatta bir yaşına girdi kızı ikinciye hamile kladi onu da doğurdu büyütüyor şimdi ikisinideZaten bende ordna ilham alıyorum kafamdan atayım olur diye ay ya Rabbi ne zor atamıyorum kiii eşimden gizli kullanıyorum testleri artık almicam sana diyorüzülüyorsun falan
Kan testini beklemeden netbişiy söylenemezAdetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Hay maşallah gerçekten biliyormusum çatlama günleri sırasında gün aşırı yaptığımız ve bunu bildiğimiz için oda geriliyor bende ve dediğin gibi insan odaklanamıyor Bile robot gibi hissediyoruzBenim koca bazen geriliyor valla sakin ol diyorum gel sana masaj yapayım diyorum önce onu rahatlatıyorum bir akrabam öyle hamile kaldı psikolog birbirinize masaj yapın ilişkiden önce demiş yaptılar ve kaldı hatta bir yaşına girdi kızı ikinciye hamile kladi onu da doğurdu büyütüyor şimdi ikisinide
çok samimi bir soru sorabilir miyim ?
Pazartesi başka bir üyelik ile ;
Adetim gecikti hamilemiyim
diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra
Gebemiyim sizce
diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.
İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?
Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.
İnternet kullanıyorsunuz değil mi?Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Gerçekten gereksizsin kontesİnternet kullanıyorsunuz değil mi?
Başka sorum yok
Ayyy canımmmGerçekten gereksizsin kontes
Bir de o lala mıydınız?Gerçekten gereksizsin kontes