Adetin bir hafta gecikmesi ve testin negatif çıkmasını yorumlar mısınız?

Ben 1 hafta gecikmeli öğrenmiştim gebe olduğumu geç döllenme olmuştu.Sizin 1 hafta geçmiş negatif çıkmış ama yine de kan sonucunu bekleyin derim.En sağlıklısı o çünkü.

Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Hangi üye olduğunu tahmin ediyorum, kazenin yazdıklarını okudum.

Hamile olsan kesinlikle idrar testinde çıkardı bir hafta geçmiş.

Kızımın gebeliğini idrar testi ile öğrendim. Bir hafta gecikmesini bekledim adetimiz. Ve gebeik cizgisi idrar deger degmez diger çizgiden once kıpkırmızı oldu.
Hemen doktora gittik doktorum idrar testini sordu şüpheye gerek kalmayacak sekilde yukarıda yazdığımı anlattım, kana gerek yok demişti ( doktorum devamli gittigim oglumun doğumunu yaptiran doktor). Muayene etti ve gebelik gözüktü.

Kendinizi rahat bırakın, kac yaşındasınız, kac yıllık evlisiniz, kac ay yada yıldır korunmadan ilişki yaşıyorsunuz, eşinizin ve sizin hormonlarınızda sorun yok ise ve uzun zamandır gebe kalamıyor iseniz rahim filmi çekilin.

Benim de nisan ayında 20 gün gecikti belirti de yoktu regl olacak gibi hissetmiyordum havalardan olabilir kan testi zaten kesin sonuç verir bir haftalık gecikme yeterli bence

Zaten bende ordna ilham alıyorum kafamdan atayım olur diye ay ya Rabbi ne zor atamıyorum kiii eşimden gizli kullanıyorum testleri artık almicam sana diyor 😀 üzülüyorsun falan
Benim koca bazen geriliyor valla sakin ol diyorum gel sana masaj yapayım diyorum önce onu rahatlatıyorum bir akrabam öyle hamile kaldı psikolog birbirinize masaj yapın ilişkiden önce demiş yaptılar ve kaldı hatta bir yaşına girdi kızı ikinciye hamile kladi onu da doğurdu büyütüyor şimdi ikisinide

1 hafta gecikmeyle kaç kan verdiğimin sayısını bile hatırlamıyorum canım. Her kan verişimden sonra da adetim gelirdi. Tamamen stres yada psikoloji. Gebelik istiyorsan ümitlenmek güzel tabii ama inanki sonrasında çok üzülüyor insan. Eğer olsaydı kaset testte muhakkak belli ederdi diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda yaşatsın anneliği inşallah🌹

Adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti ama hiçbir belirtim yok normaldede adet düzensizliğim var ama bu kadar olmadı ve adet olacağımı hissederdim şimdi hiça det olacak gibi hissetmiyorum dün ve bugün test yaptım negatif çıktı sabah kan testi yaptırdım sonuçları yarın öğlen çıkar dediler daha önce böyle bir şey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Kan testini beklemeden netbişiy söylenemez

Benim koca bazen geriliyor valla sakin ol diyorum gel sana masaj yapayım diyorum önce onu rahatlatıyorum bir akrabam öyle hamile kaldı psikolog birbirinize masaj yapın ilişkiden önce demiş yaptılar ve kaldı hatta bir yaşına girdi kızı ikinciye hamile kladi onu da doğurdu büyütüyor şimdi ikisinide
Hay maşallah gerçekten biliyormusum çatlama günleri sırasında gün aşırı yaptığımız ve bunu bildiğimiz için oda geriliyor bende ve dediğin gibi insan odaklanamıyor Bile robot gibi hissediyoruz

kimki konuyu açan banada bildirim olarak geldi
çok samimi bir soru sorabilir miyim ?

Pazartesi başka bir üyelik ile ;

Adetim gecikti hamilemiyim

diye konu açtınız olmadı tam 40 dakika sonra

Gebemiyim sizce

diye anket açtınız. 3 gün sonra bu üyeliği alıp mevcut konuyu açtınız.

İnanın bizim için sıkıntı değil sadece merakımı gidermek için soruyorum. Şifrenizi unutmadığınız halde yeni üyelik ile gelip aynı konuyu neden sordunuz? Bunu tek yapan siz değilsiniz bende meraktan öleceğim. Hafta başında size yazılan cevaplar sizi memnun etmedi mi?

Bunu bir çok üye yapıyor neden yapıyor öğrenmek istiyorum, inanın yoksa başka bir sorun yok.

İnternet kullanıyorsunuz değil mi?
Başka sorum yok

İstemesek olur yeminle neler okuyorum neler hamile kalmış da daha nisanliymis insan sinir oluyor ya daha nişanlı iken hamile kalmış ne ypaayim diye soruyor alllahim biz canla başla istiyoruz diyorum olmuyor millet pişman hamile olduğuna insan üzülüyor ya zamanı var işte rabbim ol demeyince olmayacak

Rahatsız oluyorsan girme konuya gorme cevap verme insanlar sohbet ediyor mantıklı veya değil sanane yani senin gibileri yüzünden iki kelime edemez olacağız hayatta her şey de mantık arama üzülürsün çiçeğim la havle la havle ..

Back
X