- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi SevdaCicegii
-
3ay önce vs diye bişey yok.
Dkh alırsın dönene kadar bırakmazsın dönünce bırakır adet olursun.
Cok tesekkür ederim, amiin3 ay önce başlamak lazım diye bir olay yok ki. Her sene yazın tatile giderken kullanmak zorunda kaldım. 1 ay önce bile baslamadigim zamanlar oldu. Hapı kullanırken adet olmuyorsunuz bıraktıktan bi kaç gün sonra oluyorsunuz.
Allah kabul etsin şimdiden
Evet bircok arkadasimda dogum kontrol hapi kullandigi halde geldigini söylemisti. Demekki ara kanamalardan bahsediyorlardi. Sonuc olarak onlarda otelde beklemek zorunda kalmislardi. Haklisniz bir jinekologa danismak en dogrusu olacaktir.doğum kontrol hapı yeni başlamada ara kanama yapabiliyor. adet geciktirici daha iyi oluyor bu konuda uzun süreli kullanılmayacaksa; beklenen adetten 3-4 gün önce kullanılmaya başlanıyor. yine de bir jinekoloğa danışın kullanmadan önce; en uygun şeyi verecektir size zaten
Allah kabul etsin şimdiden...
Peki ne zaman baslayacagim? Bu ay adetimin ilk geldigi gunmu, yoksa adetimin bittigi gunmu, yoksa herzaman baslayabilirmiyim?
Merhaba arkadaslar,
Bir dahaki ay Allah nasip ederse ümreye gidecegim. Fakat adetim gelme ihtimali var. Oralara gidipde adetli olunca, fazla birsey yapilmiyor, sadece otel odasinda kaliniyor.
Benim sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var. Bildiginiz bir bitkisel cay veya baska birsey varmi? Internette arastirdim ama hep adet söktürücü diye bitkisel öneriler var. Tersi icin bulamadim.
Bekarim ama doktorum sivilce sorunlarim icin dogum Kontrol hapi vermisti. Annem sakin alma zaten fayda etmeyecek cünkü 3 ay önce baslamak gerekir diyor.
Tavsiyelerinize ihtiyacimsimdiden tesekkurler :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?