Amin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) tek cizgiyi gorucem diye testte yapasim gelmiyo sali gunu yapim diyorummşu an 28 haftalık hamişim,adetime 2 gün kalayı hatırlıyorum,kasık ağrım olmuştu hafif, test yapmıştım biri net biri silik çıkmıştı ama yinede adeet olurum diye düşünüyordum,1 gün geçince adetimi 2 net çizgiyi gördümm,inşallahh tüm isteyenlere nasip olur o net 2 çizgi
aminn cümlemizin inşallahhAmin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) tek cizgiyi gorucem diye testte yapasim gelmiyo sali gunu yapim diyorumm
Benim normalde adetim cok sancili olur ve bikac gun onceden sancim baslar bu ay sol kasigimda batmayla basladi 1 hafta onceden bakalim Allah hayirlisini nasip etsin insallah.Kimyasal gebeligi kadinlarin % 90 i farketmeden yasarmis.doktor bi arkadasima demisti.ve kimyasal gebelik hamile kalabiliosun demek yani demis.hayirlisibi kez kimyasal gebelik gecirdim ne kadar ciddiye alirsin beni bilmem amasiddetli kasik agrisi yasamstm adetten 1 gun once ve son 1 hafta asiri uyusukluk uyku halim vardi
Benimde aksine adet olucam zaman pek agrim olmaz hatta takvim tutmasam.bilmem cnm herkesde belirtiler farkli iste nasipde varsa olur insallah seninde.. hayirlisi olsun hakkimizdaBenim normalde adetim cok sancili olur ve bikac gun onceden sancim baslar bu ay sol kasigimda batmayla basladi 1 hafta onceden bakalim Allah hayirlisini nasip etsin insallah.Kimyasal gebeligi kadinlarin % 90 i farketmeden yasarmis.doktor bi arkadasima demisti.ve kimyasal gebelik hamile kalabiliosun demek yani demis.hayirlisi
yaa ay ben mahfoluyorum her ay .oyuzden merak ediyorum acaba adeti sancılı olanlar hamile kalıncada adet günü yaklaştıkça sancı çekiyormu diye .amin canım hayırlısı hakkımızda.yok test yapmadım daha yarınıda atlatimde öyle pazartesi yada salı sabahı yaparımBenimde aksine adet olucam zaman pek agrim olmaz hatta takvim tutmasam.bilmem cnm herkesde belirtiler farkli iste nasipde varsa olur insallah seninde.. hayirlisi olsun hakkimizdatest yaptinmi hic
yaa ay ben mahfoluyorum her ay .oyuzden merak ediyorum acaba adeti sancılı olanlar hamile kalıncada adet günü yaklaştıkça sancı çekiyormu diye .amin canım hayırlısı hakkımızda.yok test yapmadım daha yarınıda atlatimde öyle pazartesi yada salı sabahı yaparım
Bnde sasiriyorum kendime normalde hic oyle biri degilimdir :)sanirim husranla karsilasmak istemiyorum.cunku o testi almak bile insani heyecanlandiriyo umitlendiriyo.yarinda gecsinde adet olmazsam pazartesi sabahi yaparimNe guzel.ne kadar sabirlisin ben olsam coktan yapmistim tebrik ederim
Merhaba kislar . Ins olmazsin canim benimde adetime 4 gun var iki gundur sabahlari ve aksam yatmadan once icim bulaniyo ama siddetli defil sag kasigimda batmalar var akintim var gogus ucum da koyulasma ve sizlama var ama bende o kdr cok negatif gordum ki test yapmaya korkuyorum artkKaldi 1 gunn yarin sabah test yapicam adet olmazsam islhda olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?