Adetine 2 gun kalanlar meraktan catlayanlarrr:)

mineliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
71
22
98
38
Kizlarr
Varmi degisik belirtilerinizz neler yasiyosunuzz :) bel agrim cok var ve gogus uclarim ciddi aciyoo artikk

adetıme ıkı gun kala test yapmıstım hamileydım. gogus agrım ve mıde sıkayetım vardı azcık oda pek belirtım yoktu.gogus agrısından anladım.cunku hıcbır adetımde gogus agrısı yasamadım.

Benim normalde siser ama bu sefer ozellikle uclari aciyo arada kasik agrisi vuruyo ve bel agrim cok fazla anlayamiyo insan adet mi gebelik mi idrar testi mi kan testi mi yapmistin?

şu an 28 haftalık hamişim,adetime 2 gün kalayı hatırlıyorum,kasık ağrım olmuştu hafif, test yapmıştım biri net biri silik çıkmıştı ama yinede adeet olurum diye düşünüyordum,1 gün geçince adetimi 2 net çizgiyi gördümm,inşallahh tüm isteyenlere nasip olur o net 2 çizgi

bi kez kimyasal gebelik gecirdim ne kadar ciddiye alirsin beni bilmem ama siddetli kasik agrisi yasamstm adetten 1 gun once ve son 1 hafta asiri uyusukluk uyku halim vardi

Amin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) tek cizgiyi gorucem diye testte yapasim gelmiyo sali gunu yapim diyorumm

Amin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) tek cizgiyi gorucem diye testte yapasim gelmiyo sali gunu yapim diyorumm
aminn cümlemizin inşallahh evet ne kadar geç yaparsan sonuçda o kadar doğru oluyo,ben 1 hafta vrken yaptım çok silikdi,gittikçe netleşmeye başlamıştı

bi kez kimyasal gebelik gecirdim ne kadar ciddiye alirsin beni bilmem ama siddetli kasik agrisi yasamstm adetten 1 gun once ve son 1 hafta asiri uyusukluk uyku halim vardi
Benim normalde adetim cok sancili olur ve bikac gun onceden sancim baslar bu ay sol kasigimda batmayla basladi 1 hafta onceden bakalim Allah hayirlisini nasip etsin insallah.Kimyasal gebeligi kadinlarin % 90 i farketmeden yasarmis.doktor bi arkadasima demisti.ve kimyasal gebelik hamile kalabiliosun demek yani demis.hayirlisi

hamilelik 6. haftdan önce pek belirti vermez kızlar sadece göğüslerde aşırı hassasiyet oluyo
yanlardan bastırınca ağrı yapıyo
onun dışında mide ve bel ağrısı şikayeti ilk dönemde olmaz , hatta bel ağrısı 16. haftadan sonra çok hafif oluyo
ben göğüslerimden anladım adetime 6 gün kala test yapıp öğrendim
inşallah sizerde kısa zamanda güzel haberler verirsiniz :)

Benimde aksine adet olucam zaman pek agrim olmaz hatta takvim tutmasam.bilmem cnm herkesde belirtiler farkli iste nasipde varsa olur insallah seninde.. hayirlisi olsun hakkimizda test yaptinmi hic

Benimde aksine adet olucam zaman pek agrim olmaz hatta takvim tutmasam.bilmem cnm herkesde belirtiler farkli iste nasipde varsa olur insallah seninde.. hayirlisi olsun hakkimizda test yaptinmi hic
yaa ay ben mahfoluyorum her ay .oyuzden merak ediyorum acaba adeti sancılı olanlar hamile kalıncada adet günü yaklaştıkça sancı çekiyormu diye .amin canım hayırlısı hakkımızda.yok test yapmadım daha yarınıda atlatimde öyle pazartesi yada salı sabahı yaparım

Ne guzel.ne kadar sabirlisin ben olsam coktan yapmistim tebrik ederim

Ne guzel.ne kadar sabirlisin ben olsam coktan yapmistim tebrik ederim
Bnde sasiriyorum kendime normalde hic oyle biri degilimdir :)sanirim husranla karsilasmak istemiyorum.cunku o testi almak bile insani heyecanlandiriyo umitlendiriyo.yarinda gecsinde adet olmazsam pazartesi sabahi yaparim

Kaldi 1 gunn yarin sabah test yapicam adet olmazsam islhda olmam
Merhaba kislar . Ins olmazsin canim benimde adetime 4 gun var iki gundur sabahlari ve aksam yatmadan once icim bulaniyo ama siddetli defil sag kasigimda batmalar var akintim var gogus ucum da koyulasma ve sizlama var ama bende o kdr cok negatif gordum ki test yapmaya korkuyorum artk

Benmde 1hafta var adetime ama tek belirti bel agrisigoguslerde ne sislik ne aci hic bise yok bu ayda mi olmadi diye icimden gecirirkende uzuluyorumrabbim hayirlisini versin tamamina erdirsin insallah cunki 3ay once dusuk yaptim

Hepimiz icin hayirlisi olsun islh istedigimiz olur kizlar.bugun olmam gerekiyo bnmde ama daha bise yok.belim cok fazla agriyo.kasiklarimda ara ara agrilar var gobegimde kocaman sisti bu ay nedense cok umutlandim ya umarim hayal kirikligi yasamam

Kizlar beyaz hafif koyu kivamli akintim var bu adet oncesimi yoksa hamilelik belirtisimi yaa olmadim hala adet.bide idrar testin illa sabahmi yapmak lazim simdi yapsam sonuc vermezmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…