- 20 Ocak 2023
- 73
- 23
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay önce kimyasal gebelik yasadim ve aslinda uygulamaya göre bugün regl olmaliydim henüz olmadim :)29 Mart yumurtlama günüydü, değerlendirdik.
1 hafta sonrasında batmalı belirtilerim başlamıştı. Şimdi bata son 4 gün kaldı ve bel ağrısı, kalça ağrısı, ısı artışı vs. oluyor.
Bu kez test için adetimin geçmesini bekleyeceğim. Geçerse..
Sizde durumlar ne?
Ayyy yarın ola hayrola.1 ay önce kimyasal gebelik yasadim ve aslinda uygulamaya göre bugün regl olmaliydim henüz olmadim :)
2 gün önce test yaptim negativ
Herseyin Hayirlisi olsunAyyy yarın ola hayrola.
Kiminde reglden önce kiminde regl gününden sonra çıkıyormuş. Bunyemizi de tanimayinca...
Hayirla gelsin inşallah nasibimiz
Benmde adetıme 5 gun var sırt agrım ve kasık agrım var ara ara oluyor bıde yumurtlama döneminde 1 defa korunamadk ılıskı oldu adetıme 6 ve 7 gun yanı dun ve evvelsı gun test yaptım 20.dkka 2. Asırı silik kıl cizgi cıktı aralık ayında kımyasal gebelık gecırdım o zamanda adete 6 gun kala 20. Dkkada 2. Silik cızgı cıkınca ogrendm hamılelıgımı bakalım kısmet persembe gunu adet günüm pazartesı tekrar test yapmayı dusunuyorum29 Mart yumurtlama günüydü, değerlendirdik.
1 hafta sonrasında batmalı belirtilerim başlamıştı. Şimdi bata son 4 gün kaldı ve bel ağrısı, kalça ağrısı, ısı artışı vs. oluyor.
Bu kez test için adetimin geçmesini bekleyeceğim. Geçerse..
Sizde durumlar ne?
Yaaaa hadi hayırlaBenmde adetıme 5 gun var sırt agrım ve kasık agrım var ara ara oluyor bıde yumurtlama döneminde 1 defa korunamadk ılıskı oldu adetıme 6 ve 7 gun yanı dun ve evvelsı gun test yaptım 20.dkka 2. Asırı silik kıl cizgi cıktı aralık ayında kımyasal gebelık gecırdım o zamanda adete 6 gun kala 20. Dkkada 2. Silik cızgı cıkınca ogrendm hamılelıgımı bakalım kısmet persembe gunu adet günüm pazartesı tekrar test yapmayı dusunuyorum![]()
Yaa ben valla aralıkda oda 6 gun kalasıya ogrendm hatta kuruma cızgısı dıe 2 gun arastırdım enı sonu su tutun gecmezse gebelık dıodu su damlattm gecmedıYaaaa hadi hayırlaçok şaşırdım ama 20 dakika geç çıkan pozitifle hamile olduğunu öğrenmene. 5 dakika sonrasına aldirmayın deniyor ya normalde
![]()
Nasıp kısmet yaa nasıbı varsa olur benm 1 yasında oglum var oglumda da yumurtlama haftam bittiği günün ertesı gununde ilişkiye gırdıgımde kaldm aralık ayında sadece 1 kere yumurtlama haftamın bıttıgı gunun sabahına korunmadan ılıskım ıle kalmıstım nasıp yanıBenim de 2 gün kaldı.. 7 aydır korunmuyoruz, tamamen şans olduğuna inandırdım kendimi artık![]()
Lütfen bize de haber verBenim de 2 gün kaldı.. 7 aydır korunmuyoruz, tamamen şans olduğuna inandırdım kendimi artık![]()
Yaa ben valla aralıkda oda 6 gun kalasıya ogrendm hatta kuruma cızgısı dıe 2 gun arastırdım enı sonu su tutun gecmezse gebelık dıodu su damlattm gecmedıama nasıp kımyasal oldu tabı bakalım Sımdı kıde varmı
Yaa ben valla aralıkda oda 6 gun kalasıya ogrendm hatta kuruma cızgısı dıe 2 gun arastırdım enı sonu su tutun gecmezse gebelık dıodu su damlattm gecmedıama nasıp kımyasal oldu tabı bakalım Sımdı kıde varmı
Kızlar merhaba ben kaset testi yaptim dün sabah işe giderken ama pek bekleyemedim işe gitmem gerektiği için baktim tek çizgi attım çöpe çıktım akşam da çöpü atarken dedim bi bakıyim sabah bekleyemedim baktim 2 çizgi ben şok tabi kuruma çizgisi de olabilir diye düşündüm bir tane erken gebelik testi vardi evde onu yaptim ama o negatif çıktı adetime 5 gün var ve bu ayı dolu dolu değerlendirdik bel ağrım iştah artması göğüslerimde batma var adet tarihimi bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Hayırlısı olsun bakalım bı yanım pazartesı test yap dıo bı yanım persembe gunu adetını bekle dıyo bakalımHadi bu aya da inşallah erkenden öğrenirsin. Bize de haber ver
![]()
Tatlım erken gebelık testınde 1. Cizgi neden yok olması lazm amaKızlar merhaba ben kaset testi yaptim dün sabah işe giderken ama pek bekleyemedim işe gitmem gerektiği için baktim tek çizgi attım çöpe çıktım akşam da çöpü atarken dedim bi bakıyim sabah bekleyemedim baktim 2 çizgi ben şok tabi kuruma çizgisi de olabilir diye düşündüm bir tane erken gebelik testi vardi evde onu yaptim ama o negatif çıktı adetime 5 gün var ve bu ayı dolu dolu değerlendirdik bel ağrım iştah artması göğüslerimde batma var adet tarihimi bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Hee ben yapmadan önce de kuzenime atmak için cekmistim de onu eklemisim buraya yanlışlıkla normalde 1 çizgi çıktı yaniTatlım erken gebelık testınde 1. Cizgi neden yok olması lazm ama
En dogru sonuc almak ıcın kan testi vermelisin canmMerhabalar bende en son 9 martta oldum3 yada bes nisanda olmaliydim regl olmadim test yaptim negatif cikti bel kasik agruai gogus hassasiyeti ve istah artmasi var ve sanirim karnimda sertlesmede var neyin alameti anlamadimm fikri.olan varmi ????