Adetine 4-5 gün kalanlar! Toplaşın, birlikte bekleyelim 🥹

Hee ben yapmadan önce de kuzenime atmak için cekmistim de onu eklemisim buraya yanlışlıkla normalde 1 çizgi çıktı yani
Kuzum tekrar test yaptn. Mı hic ben yarın yapcam yaa var yada yok cunku hıc zaman gecmıyo😅 ama bugun sırtım agrımaya basladı kasıklarımda adet agrısı varmıs gıbı garıp bakalm kısmet
Kizlar benimde 4 gün var regl olmama. Bugün dayanamayip yaptım negatif çıktı. Ama bütün belirtileri taşıyorum yumrtlama döneminden beri adet olacakmisim gibi hissediyorum ve çok üşüyorum normalden biraz fazla. Acaba belirti sayılır mı bunlar. Nasıl dayanicam 4 gün daha😔
biraz daha bekle Canm adetın gecınce yap tekrar test

Kizlar benimde 4 gün var regl olmama. Bugün dayanamayip yaptım negatif çıktı. Ama bütün belirtileri taşıyorum yumrtlama döneminden beri adet olacakmisim gibi hissediyorum ve çok üşüyorum normalden biraz fazla. Acaba belirti sayılır mı bunlar. Nasıl dayanicam 4 gün daha😔
Bıraz daha bekle adetın gecınce test yap bence tatlım

Kızlar profılımde konu acmıstım ordan bakıp attıgım testlerı gorebılırsiniz sızlerınde dusuncesını almak ısterm

Buraya yazan herkes nolur nolur sonuçlarını olumlu-olumsuz haber versin buraya 🙏🏻
Duamizda geçirelim. Güzellikler dileyelim birbirimize.

Kızlar adete 2 gun kaldı test yaptm ama bu sefer birsey cıkmadı önümüzdeki maclara bakıcaz😂yaa aslında zaten korunuyorduk 3-4 ay sonrası ıcın gebelık dusunuoduk bu ay 2 defa korunamadk agrılarım oluncada suphe edıp test yapmıstım ben rabbım ıstıyen herkese nasıp etsın ınsallah

Benimde adetime 5 gün var yumurtlama dönemini değerlendirdik. Gögüslerimde ağrı var nerdeyse 1 haftadır kasık ağrılarım var. Psikolojik değildir umarım hep beraber hamile kalırız

Kuzum tekrar test yaptn. Mı hic ben yarın yapcam yaa var yada yok cunku hıc zaman gecmıyo😅 ama bugun sırtım agrımaya basladı kasıklarımda adet agrısı varmıs gıbı garıp bakalm kısmet

biraz daha bekle Canm adetın gecınce yap tekrar
Tekrar yapmadim bugün yeni bir test alıcam bakalim insallah hayirli haber alırız bel agrik Kasık agrim var bel agrim surekli kasik ağrısı arada bir geliyor göğüslerim şişmişti ama şimdi indi anlam veremedim ona

benim de 2 gün kaldı, 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de umutluyum. asıl sormak istediğim başka bir şey var. bu süreçte yediğiniz içtiğinize dikkat ediyor musunuz? mesela çay kahve tüketimi. ben ocak ayında sağlıksız ilerleyen gebelik yüzünden kürtaj oldum. çok istiyordum ama nasip değilmiş. o sebeple bu 2-3 aydır her adet yaklaşınca ne zaman kahve içsem , ya da çayı 2-3 bardaktan fazla içsem kafamda acabalar dolaşıyor. ama bir yandan da aklım sürekli bu olayda olduğundan kendimi kısıtlanmış hissetmekten çok sıkıldım. tabii ki biliyorum salınca daha kolay oluyor, bu düşünceleri serbest bırakmak gerek vs. ama inanın yapamıyorum elimde değil. genel olarak ağustostan beri deniyoruz, aralıkta o haberi alınca havalara uçtuk ama sonrası hüsran. neysee eşime de çok bahsedemiyorum o da üzülmesin diye. içimi dökmek iyi geldi.

benim de 2 gün kaldı, 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine de umutluyum. asıl sormak istediğim başka bir şey var. bu süreçte yediğiniz içtiğinize dikkat ediyor musunuz? mesela çay kahve tüketimi. ben ocak ayında sağlıksız ilerleyen gebelik yüzünden kürtaj oldum. çok istiyordum ama nasip değilmiş. o sebeple bu 2-3 aydır her adet yaklaşınca ne zaman kahve içsem , ya da çayı 2-3 bardaktan fazla içsem kafamda acabalar dolaşıyor. ama bir yandan da aklım sürekli bu olayda olduğundan kendimi kısıtlanmış hissetmekten çok sıkıldım. tabii ki biliyorum salınca daha kolay oluyor, bu düşünceleri serbest bırakmak gerek vs. ama inanın yapamıyorum elimde değil. genel olarak ağustostan beri deniyoruz, aralıkta o haberi alınca havalara uçtuk ama sonrası hüsran. neysee eşime de çok bahsedemiyorum o da üzülmesin diye. içimi dökmek iyi geldi.
Aşırı dikkat etmiyorum ama nescafe içmiyorum, sadece türk kahvesi tüketiyorum çayıda 2 bardaktan fazla içmiyorum. Meyve tüketiyorum, kola içmiyorum. Ama orucuma da devam ediyorum

Bence kendinizi suçlamayın zaten sağlıksız olan bir gebelikmis, ağır ilaçlar içip röntgen falan cektirmediginiz sürece ben o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum başka şeylerin. Onlar bile etkilemiyor bazen. Allah hayırlısını nasip etsin. Burda hepimiz benzer zorluklara anne olmak icin bekliyoruz. Yalnız değilsiniz 🙏

Bence kendinizi suçlamayın zaten sağlıksız olan bir gebelikmis, ağır ilaçlar içip röntgen falan cektirmediginiz sürece ben o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum başka şeylerin. Onlar bile etkilemiyor bazen. Allah hayırlısını nasip etsin. Burda hepimiz benzer zorluklara anne olmak icin bekliyoruz. Yalnız değilsiniz 🙏
Allah hepimize sabır versin. Çok ilginç bir şey oldu , içimi dökmek iyi geldi yazmışım ya , o kadar iyi gelmiş ki, wcye gittiğim de bir de ne göreyim regl olmuşum. Ağlama gülme bir arada kelimeler kifayetsiz:KK61:

Adetime 2 gün kaldı bugün test yaptım ama maalesef negatif gördüm 2 sonra olmazsam tekrar yapmayı düşünüyorum

Kızlar adetime 1 veya 2 gün var karnımda adet olucam gibi ağrı vardı dün bugün yok ama leke geldi kahveremgimsi yerleşme kanamasımı adet mi kestiremiyorum açık kahverengi

Benimde adetime 5 gün var yumurtlama dönemini değerlendirdik. Gögüslerimde ağrı var nerdeyse 1 haftadır kasık ağrılarım var. Psikolojik değildir umarım hep beraber hamile kalırız
Amin inşallah rabbım ıstıyen herkese nasıp etsın ınsallah evlat cok guzel bısı sukur 1 yqsında oglum var

Aşırı dikkat etmiyorum ama nescafe içmiyorum, sadece türk kahvesi tüketiyorum çayıda 2 bardaktan fazla içmiyorum. Meyve tüketiyorum, kola içmiyorum. Ama orucuma da devam ediyorum
Saglıksız ılerlıyen gebelık kesenın duzensızlıgı vs dır ama hayırlısı ıle hamıle oldugunde gunde 1 fıncan kahvr hakkınız var ben hamılekn cok onemsemedım sunu yım bunu yım dıe normalde de cay kahve ıcen bırı degılım o yuzden sorun olmuodu

Benimde sizin ki gibi kasık bel ağrısı üşüme ama boyundan yukarıya sıcak basıyor dediğiniz gibi nasıl dayanacaz bilemiyoruz

Back
X