Adetine 4-5 gün kalanlar! Toplaşın, birlikte bekleyelim 🥹

Nasıp kısmet yaa nasıbı varsa olur benm 1 yasında oglum var oglumda da yumurtlama haftam bittiği günün ertesı gununde ilişkiye gırdıgımde kaldm aralık ayında sadece 1 kere yumurtlama haftamın bıttıgı gunun sabahına korunmadan ılıskım ıle kalmıstım nasıp yanı
Merhaba,yumurtlama haftamın bittiği gündrn sonra hamile kaldım demişsiniz.peki pozitifi ne zaman gördünüz? Beklenen regl gününden kaç gün sonra pozitif oldu testiniz

Merhaba 29-31 Mart arası tahminimce yumurtlama dönemimdi. 2 gün var regle ve 2 gün önce negatif gördüm 😓 Yumurtlama döneminden sonra bi süre akıntı göğüste doygunluk kasık ağrısı ağızda tat değişikliği gibi şeyler hissettim. Ama psikolojikte olabilir çünkü sonra azaldı, beklemek çok yorucu 😔
Hangı test ıle yaptn kuzum

Merhaba,yumurtlama haftamın bittiği gündrn sonra hamile kaldım demişsiniz.peki pozitifi ne zaman gördünüz? Beklenen regl gününden kaç gün sonra pozitif oldu testiniz
Ikımızınde yumurtlama donemı aynı hadı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benm bı oglum daha var 1 yasında suan benm yoksa uzulmem ama rabbım sızlere nasıp eder ınsallah

aralık ayında 20 yumurtlama haftamın son gunudu ben 21 de ılıskıye gırdım korunmasız ayın 30 unda test yaptm cıkmıstı ama 20. Dkka da silij cıkmıstı suan da oyle 31 ı son gunum 1 ınde korunmasız ılıskı oldu ilişki ustunden 6 ve 7 gun oldugunda test yaptm ve testlerıde attım bakalım kısmet pazartesı bırdaha yapmayı dusunuyorum cıkarsa dırek kan verırım cunku tekrar kımyasal vs yasamaktan korkuyorum

Merhaba kızlar adetime 2 gün var ama böyle adet olucam gibi karın ağrım gazım var sanki bugünnadet olucakmışım gibi

Merhaba 29-31 Mart arası tahminimce yumurtlama dönemimdi. 2 gün var regle ve 2 gün önce negatif gördüm 😓 Yumurtlama döneminden sonra bi süre akıntı göğüste doygunluk kasık ağrısı ağızda tat değişikliği gibi şeyler hissettim. Ama psikolojikte olabilir çünkü sonra azaldı, beklemek çok yorucu 😔
Ay hem de ne yorucu..
Sabredelim ama belirtiler ve pozifitler, eğer varsa, regl gününden sonra çıkıyormuş asıl.

Adetim 18 martta başlamıştı. İlk kez Femara kullandım. 31 martta yumurtlama gördüm. 4Nisanda doktor çağırdı, progesteron 12.9 çıktı ve yumurtlaman olmuş dedi. Ultrasonda da gördü. 3 gündür belimin ortasında ve karnımın orta alt kısmında hafif kasılmalar oluyor.ozellikle sirt üstü yattığımda belim ağrıyor. Çok uykum geliyor psikolojik midir bilemiyorum. Heyecan ve stresle bekliyorum. Benzer durumda olan var mıdır acaba ??

Ay hem de ne yorucu..
Sabredelim ama belirtiler ve pozifitler, eğer varsa, regl gününden sonra çıkıyormuş asıl.
Evet aslında en güzeli beklemek ama sabredemiyoruz. Kimileri günler öncesinden pozitif görüp tüm belirtileri hissediyo ne bileyim 😓

Yaa mısal bende hamıle olucagımı sanmıyorum cunku agrılqrım azaldı ara ara asırı az oluyor aslında ben suphelı ılıskım oldugu ıcın yapmıstım testte böyle cıkınca kafam karıstı normalde belırtılerı yasayan bırıyım 2 gebelıgımdede oyle olmustu suan o yuzden asırı bı garıp hıssedıom yoksa uzulmem ama varsada sevınırım ogluma yoldas olur

Nasıp yıne adetını bekle ıstersen benm arkadaskı adetten 10 gun sonea falan kanda cıktı testtede asırı sılık cıkmıstı
Evet ara ara test denerim eğer olmazsam. Daha önce gebe kaldığımda bende beklenen adet tarihimden bi 10 gün sonra falan öğrenmiştim geç yumurtlamışım muhtemelen

Kızlar ben predictor early ile reglime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim üstelik 22-23 günde bir regl oluyordum.

3+0 bile değildi öğrendiğimde 🤣🤣🤣 çünkü reglim biter bitmez yumurtluyorum

Ikımızınde yumurtlama donemı aynı hadı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benm bı oglum daha var 1 yasında suan benm yoksa uzulmem ama rabbım sızlere nasıp eder ınsallah
Aminnn isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Kizlar benimde 4 gün var regl olmama. Bugün dayanamayip yaptım negatif çıktı. Ama bütün belirtileri taşıyorum yumrtlama döneminden beri adet olacakmisim gibi hissediyorum ve çok üşüyorum normalden biraz fazla. Acaba belirti sayılır mı bunlar. Nasıl dayanicam 4 gün daha😔

Back
X