Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kaldı 9 Şubat'ta ovulasyon testim pik çıkmışti bugün sabah artimedin kaset testini yaptım çok çok hafif gölge vardı sonra dayandım öğlen labodicq kaset test yaptım onda daha pembemsi gölge çıktı ama çok çok silik dikkatli bakınca görülüyor acaba fotoğrafta bile belli olmayan gölgeyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mi
İnşallah vardır sizinde mi fotoda belli olmayacak kadar silikMerhaba benimde testim boyle çıkıyor 2 gündür bugün nasipse kan vericem. Gününün gecmesini bekle belki o zaman koyulasir testin
Evet fotoğrafta belli olmuyor normal bakinca belli oluyorİnşallah vardır sizinde mi fotoda belli olmayacak kadar silik
Yumurtlamanin üstünden ne kadar geçtiEvet fotoğrafta belli olmuyor normal bakinca belli oluyor
Ovulasyon ile takip yapmadim uygulamaya göre 20 gün zaten adetim de gecikiyorYumurtlamanin üstünden ne kadar geçti
Anladım canımOvulasyon ile takip yapmadim uygulamaya göre 20 gün zaten adetim de gecikiyor
Belirtilerin var mı? Gerci belirti olmadanda hamile olabilirsin :))Ovulasyon ile takip yapmadim uygulamaya göre 20 gün zaten adetim de gecikiyor
Göğüs ağrısı ve kasintisi var arada da kasık ağrısı senin belirtilerin nelerBelirtilerin var mı? Gerci belirti olmadanda hamile olabilirsin :))
Aynı belirtilerGöğüs ağrısı ve kasintisi var arada da kasık ağrısı senin belirtilerin neler
Günüm geçiyor 10-11 şubat olmam gerekiyordu normalde duzenliydi günlerim Aralık ayından sonra bozuldu adet günlerimAynı belirtiler.. kasık ağrısı daha çok göğüsüm de hassas. Ne zaman regl olman gerekiyor normalde?
Benim de 9 Şubatti hiç göğüs sızlaması ağrısı vb cekmezdim ama 2 gündür falan var bir de adetime 7 8 gün kala adet olacam sandım sürekli tuvalete gidip kan geldi mi diye baktım seninHayırlısı olsun canım en net cevap veren kan testi. Belirtilerin var mı peki? Benimde ovulasyon pik 11 şubat daha çok sabretmeliyim :)
Bazen döngü bazı sebeblerden uzayabiliyor benim döngüm normalde 28tir ve her zaman düzenlidir gecen ay 1 hafta geçiktim 35nci gününde oldum. Çok kafaya taktım stressliydim belirtilerimde var dı ama meğersem adet belirtisiymiş gaz sorunu şişkinlik kasık ağrıları ve gögüs ağrısı. Normalde ama göğüslerim ağrımazdı adetten önce tek o yanılttı beni. Kan testi verebilirsin en net sonucu veriyor bence o zaman şüpheyide kaldırıyor ortadan. Hayırlısı olsun hakkımızdaGünüm geçiyor 10-11 şubat olmam gerekiyordu normalde duzenliydi günlerim Aralık ayından sonra bozuldu adet günlerim
Evet böyle kasık ağrılarım var ama normalde adetten 3 gün öncesi hissederim o ağrıları acaba yerleşme sancısı mıdır? Bilemedim ama henüz lekelenme felan yok takipteyim ama yinede çok takmamaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyorBr
Benim de 9 Şubatti hiç göğüs sızlaması ağrısı vb cekmezdim ama 2 gündür falan var bir de adetime 7 8 gün kala adet olacam sandım sürekli tuvalete gidip kan geldi mi diye baktım senin
Aynen öyleEvet böyle kasık ağrılarım var ama normalde adetten 3 gün öncesi hissederim o ağrıları acaba yerleşme sancısı mıdır? Bilemedim ama henüz lekelenme felan yok takipteyim ama yinede çok takmamaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor
Bazen döngü bazı sebeblerden uzayabiliyor benim döngüm normalde 28tir ve her zaman düzenlidir gecen ay 1 hafta geçiktim 35nci gününde oldum. Çok kafaya taktım stressliydim belirtilerimde var dı ama meğersem adet belirtisiymiş gaz sorunu şişkinlik kasık ağrıları ve gögüs ağrısı. Normalde ama göğüslerim ağrımazdı adetten önce tek o yanılttı beni. Kan testi verebilirsin en net sonucu veriyor bence o zaman şüpheyide kaldırıyor ortadan. Hayırlısı olsun hakkımızda
Bir kaç gündür aklımdaydın tanımıyorum ama aklıma geliyorMerhaba arkadaşlar adetime 4 gün kaldı 9 Şubat'ta ovulasyon testim pik çıkmışti bugün sabah artimedin kaset testini yaptım çok çok hafif gölge vardı sonra dayandım öğlen labodicq kaset test yaptım onda daha pembemsi gölge çıktı ama çok çok silik dikkatli bakınca görülüyor acaba fotoğrafta bile belli olmayan gölgeyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?