Adetine 4 gün kala normal kaset test

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
En iyi cevaplar
2
9.208
118
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kaldı 9 Şubat'ta ovulasyon testim pik çıkmışti bugün sabah artimedin kaset testini yaptım çok çok hafif gölge vardı sonra dayandım öğlen labodicq kaset test yaptım onda daha pembemsi gölge çıktı ama çok çok silik dikkatli bakınca görülüyor acaba fotoğrafta bile belli olmayan gölgeyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mi

Eklentiler

• IMG_20230219_141700.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 457
Merhaba benimde testim boyle çıkıyor 2 gündür bugün nasipse kan vericem. Gününün gecmesini bekle belki o zaman koyulasir testin

Merhaba benimde testim boyle çıkıyor 2 gündür bugün nasipse kan vericem. Gününün gecmesini bekle belki o zaman koyulasir testin
İnşallah vardır sizinde mi fotoda belli olmayacak kadar silik

Hayırlısı olsun canım en net cevap veren kan testi. Belirtilerin var mı peki? Benimde ovulasyon pik 11 şubat daha çok sabretmeliyim :)

Br
Hayırlısı olsun canım en net cevap veren kan testi. Belirtilerin var mı peki? Benimde ovulasyon pik 11 şubat daha çok sabretmeliyim :)
Benim de 9 Şubatti hiç göğüs sızlaması ağrısı vb cekmezdim ama 2 gündür falan var bir de adetime 7 8 gün kala adet olacam sandım sürekli tuvalete gidip kan geldi mi diye baktım senin

Günüm geçiyor 10-11 şubat olmam gerekiyordu normalde duzenliydi günlerim Aralık ayından sonra bozuldu adet günlerim
Bazen döngü bazı sebeblerden uzayabiliyor benim döngüm normalde 28tir ve her zaman düzenlidir gecen ay 1 hafta geçiktim 35nci gününde oldum. Çok kafaya taktım stressliydim belirtilerimde var dı ama meğersem adet belirtisiymiş gaz sorunu şişkinlik kasık ağrıları ve gögüs ağrısı. Normalde ama göğüslerim ağrımazdı adetten önce tek o yanılttı beni. Kan testi verebilirsin en net sonucu veriyor bence o zaman şüpheyide kaldırıyor ortadan. Hayırlısı olsun hakkımızda

Br
Benim de 9 Şubatti hiç göğüs sızlaması ağrısı vb cekmezdim ama 2 gündür falan var bir de adetime 7 8 gün kala adet olacam sandım sürekli tuvalete gidip kan geldi mi diye baktım senin
Evet böyle kasık ağrılarım var ama normalde adetten 3 gün öncesi hissederim o ağrıları acaba yerleşme sancısı mıdır? Bilemedim ama henüz lekelenme felan yok takipteyim ama yinede çok takmamaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor

Aynen öyle

Bugün kan testi vericem idrar testi cok strese sokuyor insanı hayırlısı olsun inşallah

Bir kaç gündür aklımdaydın tanımıyorum ama aklıma geliyor aynı durumları yaşadık ve aynı yorumlara girdik diye heralde. Umarım vardır bu ay bende hafif belirtiler hissediyorum Sanki diğer gebelikle aynı belirtileri ama psikolojik mi diye de düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…