Adetine 4 gün kala normal kaset test

Ben de inşallah isteyen herkese nasip olur

Bu da bugünkü testim çok çok silik reglim 23 ünde sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20230220_111336.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG_20230220_105727.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 249
Kızlar kan testi verdim hamileymisim

Gerçekten miii tebrik ederimmm sonucun kaç çıktı
Darısı başına inşallah bizim buradaki sağlık ocağının değeri düşük 11 çıktı ama ben 30 35 olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik testim 20 üstünü algılıyor

Darısı başına inşallah bizim buradaki sağlık ocağının değeri düşük 11 çıktı ama ben 30 35 olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik testim 20 üstünü algılıyor
Insallah Daha çok yenii bende dün özel doktora gittim gülümseyerek hamile olabilirsin dedi hamilelerde oluşan birsey olusuyormus yuvalama mj öyle birsey dedi pek hatırlayamiyorum inşallah bende hamileyimdir

Insallah Daha çok yenii bende dün özel doktora gittim gülümseyerek hamile olabilirsin dedi hamilelerde oluşan birsey olusuyormus yuvalama mj öyle birsey dedi pek hatırlayamiyorum inşallah bende hamileyimdir
İnşallah canım

İnşallah sende hamilesindir bi kaç gün daha sabredip test yapıcam umarım bende bu ay hamileyimdirrr

Laboquick mi markası testin ve hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…