- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
canım üzülme hemen, tamam psikolojik olma ihtimali zaten her zaman var ama daha 5 gün var testte çıkmamış da olabilir..:44:Günaydın canım test yaptım sabah ve her zamanki gibi tek çizgi(( ara sıra olan kasık ağrım da gecti testi yaptıktan sonra. Demek psikolojikmis :)
Soğan kuru akıntı yapıyormuş bazı kadınlarda . Bende yapmıştım ama akıntım olmamıştı
Bazı gebelerde Sarı akıntı olurmus
canım üzülme hemen, tamam psikolojik olma ihtimali zaten her zaman var ama daha 5 gün var testte çıkmamış da olabilir..:44:
ben soğan kürünü 3 gün yapmıştım adetin 5. günü başladım 8. gününe kadar yani.. 3 gün bu kadar akıntı nasıl yapıyo anlamadım demek ki benim bünyeme yaramadı..gebe olduğumu ve ondan olduğunu da zannetmiyorum atlantacım çünkü kadınsal hislerim değilim diyor
Canım aynı kadınlık hislerim bana da gebe olmadığımı söylüyor
4 ay daha bekliycem , olmazsa tedaviye başlıcam artık
Myomun varsa daha dikkatli ol canım böyle kürler yaramayabilir
haklısın canım allahtan 3 güncük yapmıştım bi daha böyle bi işe kalkışmıycam.. yalnız bu ay çok incir de yedim:S
neden 4 ay? bence hemen gidebilirsin dr a.. ben de pzt gidicem sanırım:)
Eki Görüntüle 545165 Kızlar adete 2 gün var ama dayanamayıp az önce test yaptım bu cıktı cok heycanlıyım silikte olsa 18 aydr ilk kez 2. çizgiyi gördüm lütfen bana yardım edin 2. testi yapimmi hemn kan tahlili fln yada off cok korkuyrm bişey olur diyee..
Eki Görüntüle 545165 Kızlar adete 2 gün var ama dayanamayıp az önce test yaptım bu cıktı cok heycanlıyım silikte olsa 18 aydr ilk kez 2. çizgiyi gördüm lütfen bana yardım edin 2. testi yapimmi hemn kan tahlili fln yada off cok korkuyrm bişey olur diyee..
hayırlı olsun kabak gibi pozitif var orda, ben snin yerinde olsam sabahı bile beklemeden şuan acile gider test yaptırırdım
Hadi hayırlı olsun.Hamilesiiiiiin:))))) yarın randevu alıp doktora gidebilirsin.Darısı bizlerin basına ins.
tebrik ederim canım hamilesin
Sanırım bende öyle yapcam uyuyamam çünkü:))) ama biyandan korkuyorum yanılma payı var mıdır bu gibi durumlarda..
kızz daha burda mısın ben ölcem heyecandan..hemen giiiiiiiiiiittt sonra da haber ver
Gittim canım gittimm:)) bana kalsa orda nöbet tutcaktım da eşim eve gecelim gideriz dedi öyle off ya cıkmazsa
Kızlar gittim geldim hast. cok yakın yaklaşık bi 40 dk sonra sonuç elimde ölcem heycandan,sol kolumun içine etti yalnz adam kan cıkmadı evirdi cevirdi iğneyi snra bozuk kan dedi sağ koluma geçti neyse sonuş pozitif cıksında varsın acısın:)ayy ağlıyamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?