- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Ya kızlar birşey sorucam.Gunlerdir aşırı kasik,bel ağrım var bacaklarıma vuruyor bazen.Dun aksam bacaklarım okadar cok agrıdıki.Aradada adet olacakmış gibide ağrıyor.Sizdede böyle seyler varmı.Gebelik belirtisi olabilirmi? Adet olacağım zaman bile bu kadar ağrım olmuyor anlayamadım bende yani.:18:
Canım BAT'ın ne zaman, eğer adetin yaklaşıyorsa onun ağrısı olabilir, psikolojik de olabilir dikkat et
eğer ovulasyon günündeysen de bu tür ağrılar olabilir
Adetime az kaldı fakat ben bu ay aşılama yaptırdım adet tarihinden önce aşılamadan 14 gün sonra kan testi yapılıyor.bende Perşembe gunu kan testi yaptırıcam.
ayyy hadi inşallahh
bu arada nerde kladı iku çok merak ettim
Ya kızlar birşey sorucam.Gunlerdir aşırı kasik,bel ağrım var bacaklarıma vuruyor bazen.Dun aksam bacaklarım okadar cok agrıdıki.Aradada adet olacakmış gibide ağrıyor.Sizdede böyle seyler varmı.Gebelik belirtisi olabilirmi? Adet olacağım zaman bile bu kadar ağrım olmuyor anlayamadım bende yani.:18:
ayyy ben de çok heyecanlıyım, dua ediyorum sana
Müjdeeeee beta-hcg 282.6 cıktı 5 haftalık hamileyim çok şükür:))
Ayyy okadar iyi anliyorumki suanki heyecanını ama Merak etme canim Allah'ın izniyle pozitif çıkıcak.
Ayy canım çok sağol heycanımı paylaştığın için değerim 282.6 cıktı 5 haftalıkmış ama ben pimpirikli şimdiden kese merakına düştüm ya kimyasalsa fln diye cok korkuyorum bide herkesi aradık saf gibi:))bişey olmaz dimiii
canıııııııımm çok çok sevindim, 2 saattir dua ediyorum sana, hadi bakalım allah sağlıkla kucağına da almayı nasib etsin, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
hamilelerin duası kabul olur sen de bizlere dua et olur mu sevgiler
mrb canım.benımde 8 gun var.aynı şikayetler bendede 2 gundur var.ayrıca göğüslerde de ağrı var.bu kadar erken baslamazdı regl sıkıntılarım..kaç gun var senın bata?
gözün aydın tebrikler rabbim kucagına almayı nasip etsın insallah..
tatlım allahın izniyle hiç bişe olmaz inşallah ama sen yine de çok duyurma 3 aylık olana kadar
Buarada adet sancısı bende de oldu hiç takmayın..
Buarada adet sancısı bende de oldu hiç takmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?