Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kişiden kişiye göre değişiyo canım ama sanırım 10 gün geçince çıkmaması imkansız gibi bişey.. Benim BAT günü çıkmıştı.. ama herkesin farklı
pazar gunune kadar adet olmazsam tekrar test yapacam evde negatif çıkarsa p.tesı kan verecem tşk ederım kızlar bilgileriniz için

Kızlar nasılsınız dün akşam ovu test yaptım hafif pembe çizgiydi inşallah hafta sonu yumurtlamam çünkü kayınvalidem hastanede onun yanına gidicem refakatçi pazar akşamına kadar

Başlarda benim eşimde istemiyordu arkadaşlarımızın bebeklerini sevdikçe heves etti şimdi çok istiyor inşallah seninde öyle olur canım siderolites
yaa bence erkekler genelde böyle.. benim eşimde aman çocuğumuz olmazsa olmaz hemen yapalım falan derdinde değil.. hatta benim bi acelem olmasa hiç istemezmiş gibi düşünüyorum.. Biraz müstehçen olucak ama ilk birlikteliğimizden beri o anların rehavetiyle midir nedir bilmem "senle çocuk yapmalıyız", "çocuk yapmasak mı" gibi cümleler kurardı ama sabah uyandığımızda sanki hiç onları söylememiş gibi bi hali vardı

Kızlar nasılsınız dün akşam ovu test yaptım hafif pembe çizgiydi inşallah hafta sonu yumurtlamam çünkü kayınvalidem hastanede onun yanına gidicem refakatçi pazar akşamına kadar
ayy en sinir olduğum durum ovulasyon günlerinde aksilik çıkması Benim de önceki ay eşimin 1 günlük iş seyahati vardı.. İnanırmısın çarşamba gidicekti.. Aksilik oldu perşembeye kaldı ve ben perşembe yumurtayı çatlattım! Tabiki birliktelik olamadı.. ama sonra dedim kısmet yani ayarlanmış gibi olmadık aksilik o güne denk getirdi.. İnşallah öyle olmaz ama olursa da kısmet canın napalım olabiliyo böyle şeyler malesef bu arada geçmiş olsun demeyi ihmal etmeyeyim kv 'ye.. inşallah ciddi bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…