- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Kanda baktırırsan daha kesin sonuç alırsın canım idrar testini tekrarla istersen varsa da çıkmamış olabilir.. Hala da çıkmayabilir idrarda2 gün önce idrar testı yapmıstım o negatif çıktı
Amin saol canm inşallah ediyorm hepiniz için allahım kabul etsin inşallahinşallah cnm benim ya benim içinde dua et.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın cnm benım
ne zman ıdrarda cıkar tam kesın olarakKanda baktırırsan daha kesin sonuç alırsın canım idrar testini tekrarla istersen varsa da çıkmamış olabilir.. Hala da çıkmayabilir idrarda
kişiden kişiye göre değişiyo canım ama sanırım 10 gün geçince çıkmaması imkansız gibi bişey.. Benim BAT günü çıkmıştı.. ama herkesin farklıne zman ıdrarda cıkar tam kesın olarak
pazar gunune kadar adet olmazsam tekrar test yapacam evde negatif çıkarsa p.tesı kan verecem tşk ederım kızlar bilgileriniz içinkişiden kişiye göre değişiyo canım ama sanırım 10 gün geçince çıkmaması imkansız gibi bişey.. Benim BAT günü çıkmıştı.. ama herkesin farklı
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini yazmayı unutma :)pazar gunune kadar adet olmazsam tekrar test yapacam evde negatif çıkarsa p.tesı kan verecem tşk ederım kızlar bilgileriniz için
inşallah cnm hayırlı haberlerle yazarım ınsallahİnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini yazmayı unutma :)
O zaman inşallah biran önce kalırsın canım ama ümidini kesme ne olacağı belli olmazMalesef AMH ye müdahale edilemiyo canım, diğerleri geçici olabilir aydan aya değişebilirmiş ama AMH değiştirilemiyo.. Yaşım 34.. 6 Aya kalmadan hamile kalmanız lazım dedi.. Hayırlısı olsun..
aminnn canım inşallahhhO zaman inşallah biran önce kalırsın canım ama ümidini kesme ne olacağı belli olmaz
canım üzülme dua et.Çünkü Allah isterse eşinin istemesinide diler.Ve oda ister.Ben test yaptım negatif sanırım yarın ya da pazar da regl olurum hayırlısı buymuş deyip gözyaşlarımı silip eşimin çocuk istemesi için dua edeyim...
Ben anlamadımkiBen test yaptım negatif sanırım yarın ya da pazar da regl olurum hayırlısı buymuş deyip gözyaşlarımı silip eşimin çocuk istemesi için dua edeyim...
işte canım çok istiyor ya bir ihtimal kalabilirim belki diye düşünüyor. :)Ben anlamadımkieşiniz istemezken nasıl kalabilirsiniz ki zaten korunmuyomu eşiniz?
Aslında böyle durumlarda bikaç yöntem okumuştum ama çok etik olduğunu düşünmediğim için paylaşmak istemiyorum.. allah eşinin kalbine de o isteği verir inşallah ne diyelimişte canım çok istiyor ya bir ihtimal kalabilirim belki diye düşünüyor. :)
yaa bence erkekler genelde böyle.. benim eşimde aman çocuğumuz olmazsa olmaz hemen yapalım falan derdinde değil.. hatta benim bi acelem olmasa hiç istemezmiş gibi düşünüyorum.. Biraz müstehçen olucak ama ilk birlikteliğimizden beri o anların rehavetiyle midir nedir bilmem "senle çocuk yapmalıyız", "çocuk yapmasak mı" gibi cümleler kurardı ama sabah uyandığımızda sanki hiç onları söylememiş gibi bi hali vardıBaşlarda benim eşimde istemiyordu arkadaşlarımızın bebeklerini sevdikçe heves etti şimdi çok istiyor inşallah seninde öyle olur canımsiderolites
neyi var? geçmiş olsun.Kızlar nasılsınız dün akşam ovu test yaptım hafif pembe çizgiydi inşallah hafta sonu yumurtlamam çünkü kayınvalidem hastanede onun yanına gidicem refakatçi pazar akşamına kadar
ayy en sinir olduğum durum ovulasyon günlerinde aksilik çıkmasıKızlar nasılsınız dün akşam ovu test yaptım hafif pembe çizgiydi inşallah hafta sonu yumurtlamam çünkü kayınvalidem hastanede onun yanına gidicem refakatçi pazar akşamına kadar
Bu ay 2 kere korunmadık reglden sonra 10. Ve 12 gündü bir umut işte...Ben anlamadımkieşiniz istemezken nasıl kalabilirsiniz ki zaten korunmuyomu eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?