Katılıyorum ben bu kadar çok istemessem o illa olsun demez erteler yani sonrada olsa farketmez onun içinyaa bence erkekler genelde böyle.. benim eşimde aman çocuğumuz olmazsa olmaz hemen yapalım falan derdinde değil.. hatta benim bi acelem olmasa hiç istemezmiş gibi düşünüyorum.. Biraz müstehçen olucak ama ilk birlikteliğimizden beri o anların rehavetiyle midir nedir bilmem "senle çocuk yapmalıyız", "çocuk yapmasak mı" gibi cümleler kurardı ama sabah uyandığımızda sanki hiç onları söylememiş gibi bi hali vardı
bendede bir eltiYok canım 2 oğlu var yani bir eltim var
Benim annemde ayva yemis gamzelerim var ama vucudumda tuyde cok bence cok yemeyinHamile kalanlar bol bol ayva yeyin bebeğe güzellik veriyormuş :)
Benim annemde ayva yemis gamzelerim var ama vucudumda tuyde cok bence cok yemeyin
Himm o zaman genlerden diyelimBenimki yememiş ama bende de çok
Aynen bacımho ho ho ho
Çin'de ayva bulamıyorum ki yaHamile kalanlar bol bol ayva yeyin bebeğe güzellik veriyormuş :)
Gunaydin canim.Günaydınnn kızlarrrr haftasonunuz güzel geçsin mutlu sabahlar herkese
Nasılsın canım var mı bi gelişmeGunaydin canim.
Kesinlikle bende nefret ediyorum ya kolay gelsin onunda mı gidiceksin artıkGünaydın kızlar :) benim bat dündü. Kan testi yaptırmak istedim ama doktorum yoktu başka doktora gittim sinir şey pazartesi yapalım dedi. bende kendi doktoruma giderim dedim. Ama ona da 10 aralıkta randevu alabildimsevmiyorum galiba bu hastane işlerini
Evet ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum :)) sanki hamileyim gibi hissediyorum. İnşallah psikolojik değildir bu kezKesinlikle bende nefret ediyorum ya kolay gelsin onunda mı gidiceksin artık
Test yaptın mı canım çıkar şimdiEvet ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum :)) sanki hamileyim gibi hissediyorum. İnşallah psikolojik değildir bu kez
Bat 2 var ogleden sonra test yaptim negatif canim yaaNasılsın canım var mı bi gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?