Adetine bir hafta kalan arkadaşlar :))

benimde adetlenmeme 1 hafta kaldı soğan kürü nasıl yapılıyo anlatırmısnız arkadslar

canım adetinden bitiminden 1 hafta sonra başlıyosun orta boy yemeklik soğanı(dış kabuğu sarı olacak)dörde bölüp kaynayan 2 sb. suyun için 4 parçaya bölüp at.5 dak ağzı kapalı bir şekilde kaynat sonra ılımaya bırak ve iç sabah akşam taze olarak yapıcaksın 1 bardak.

merhaba adetim bugün olmalıydı ama gecikti..2 haftadır bütün belirtileri yasıyodum...3 gün önce test yaptım çift çizgi cıktı..ama yinede adeti beklemem lazınmış..bugünde bas dönmesi ve mide bulantısı var acaba hamilemiyim.??

merhaba canım bence hamilesin hayırlı olsun
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

merhaba kızlar benim bat 27 şubat ama 2-3 gün erken de olabilir..7 aylık evliyim ve hiç korunmadık..doktor bana bir problemim olmadığını söyledi ama bakalım bu ay soğan kürü yaptım cuma günü bitecek..eşimde de bir sorun yok..beklemek çok zor gerçekten..bu ay gögüslerim yumurtlamadan sonra hiç inmedi irileşti ama acımıyor..sadece bastırınca çürük gibi acıyor..akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi birde adetime 10 gün kala akşam 2 3 damla kahverengi leke geldi ama yerleşme olsaydı bu kadar erken gelmezdi heralde..o yüzden çok umutlanmak istemiyorum bu ay da..bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

çift çizgi çıktıysa hamile olman yüksek, belirtilerinde başka neler var canım hayırlısı olsun hakkında, benimde 1 hafta var ama sadece kasık ağrısı pek umudum yok

Kizlar,
Bat'im 26 subat olmasina ragmen yarin test yapicam!
Dayamiyorum:)
Regl mi gebelik mi ne oldugu belli olmayan belirtiler Beni merak icine sokan...
Gebelik testim erken sonic veren cinsten AMA bakalim Ben eger hamileysem beta hcg degerim yeterince artti mi kimbilir...
Zaten onceden 3lu test aldim. Erkenden baslarim Ben bu testleri yapmaya diye:)
Zaten yarin esimin dogum gunu ve
5 aylik hamileyken kaybettigim bebegim yasasaydi yarin tam 40 haftasi tamamlanicakti
Belki yarin test sonucu pozitif olursa cok buyuk teselli olur..
Sonucu size yazarim kizlar..

canım çok üzüldüm inşallah hamilesindir, benim batımda 26 şubat bende meraktayım senin test hangisi bende alıyım ondan eczanede varmı, bende 6 haftalık bebeğimi kaybettim ocakta doğucaktı ama olmadı inşallah hamileyizdir ve mutlu oluruz teselli buluruz canım bak merakta bırakma yaz sonucunu buraya konuşalım yine burdan esintos

hacercim canim sabah esim ciktiktan sonra testi yapayim dedim. malum sabah ilk idrarla yapmak daha iyi oluyor.( buarada ben abd deyim su anda saat daha oglen 12 civari :) )sabah esim de evden gec cikti mi:) ben de tut tut, dayanamadim tuvalete gittim :) cunku geceden de tutmaya baslamistim. esim varken yapmak istemiyodum, olur da hamileysem surpriz yapayim aksama diye. neyse internette okudum 4 saat tutarsan idraririni; test yapabiliomussun. dort saatin gecmesini bekliyorum. burasi saatiyle 2 de testi yapicam. turkiye saatiyle sana 9 gibi yazarim. eger merak edersen 9 9:30 arasi aksam ac interneti:) dua et bana da. ben de sana dua edeyim :) buarada testimin markasi clear blue. ayrica ozelden mesajina cevap yazayim dedim. 100 u gecmedigim icin yazamadim. kusuruma bakma.

kızlar benin de BAT ım 26 şubat.ne zormuş yaa beklemek.çok heyecanlanıyorum.kendimi hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum.tek belirti göğüslerim cumadan beri çok acıyor. özeollikle sütyensizken.koltukaltıma doğru bastrdıkça acıyor. taş gibi oldular birde.bu arada benim bazen idrarım da beyaz tortular oluyor. o neden acaba.bi bilginiz var mı?sabretmek çok zor ama adetim gecikmeden yapmıcam test yani şuan öyle düşünüyorum.inşallah hamileyizdir....

Dijital hamilelik testi ile test yaptim az once. hamile degilmisim ancak testi sabirsizligim yuzunden cok erken yaptigimi biliyorum. yine de hala umut var icimde..

Dijital hamilelik testi ile test yaptim az once. hamile degilmisim ancak testi sabirsizligim yuzunden cok erken yaptigimi biliyorum. yine de hala umut var icimde..

tatlım üzülme daha çok erken, en azından günün geçsin bidaha denersin bende stres yapıyorumm ama insanın elinde olmuyor, Allah bilir bizim çabaladığımızı görür sen dua et umudunu kaybetme yaz bana bak bende sana yazarım canım benim

ne yaptınız kıslar kaç gününüz kaldı benim yarın günüm dolucak az çok ümidim var

benim en geç 4 günüm var canım ama benimde pek ümidim yok nedense..:2::2:

Kizlar hamoilelik belirtilerinden bu goguss hassasiyeti dedikleri sey tam olarak nasil oluyo? Benim goguslerimin ucunda bi hassasiyet yok. Yani kendim elimle dokunuyorum bi rahatsizlik yok. ama genel olarak dayanamadigim bir sizi var. sanki icine aci biber tursu suyu sikmislar gibi. yaniyo. herkesin bahsettigi goguste hassasiyet gogus ucunda mi oluyor yoksa benimkisi gibi icin icin mi harlaniyor? ayaktayken ozellikle dayanilmaz sizliyor. Bana cevap verebilecek olan var mi acaba bu konuda?

canım göğüs hassasiyeti dedikleri hani adet olucamız zaman göğüsler acır hiç biyerine dokunamazsın öle oluyo, benimkilerde aynen bu belirtiler var ama eğer hamileysen bu acıma ve göğüslerin şişmesi geçmiyo ilk hamileliğimde benim böle olmuştu,bide kasık ağrısı, biyere uzanamıyosun acıyo,bende şuan sırf göğüs hassasiyeti var haftasonu adet olcam gibi ama olmam inşallah

Benimde 6 günüm var göğüslerim bom boş hiç ne bi acı ne bi hassasiyet kasıklarımda batma tarzı bişeyler oluyor ve sürekli soğuk bişeyler içme ihtiyacı duyuyorum için yanıyo içim

Benimde 6 günüm var göğüslerim bom boş hiç ne bi acı ne bi hassasiyet kasıklarımda batma tarzı bişeyler oluyor ve sürekli soğuk bişeyler içme ihtiyacı duyuyorum için yanıyo içim

ne zamandır bebek düşünüyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…