Adetine bir hafta kalan arkadaşlar :))

Allah şifa versin çok üzüldüm inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun benimde çikolata kistim var bu yüzden olmuyor tedavi görüyorum doktor bu ay çok umutlu bakalım artık

Allah şifa versin çok üzüldüm inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun benimde çikolata kistim var bu yüzden olmuyor tedavi görüyorum doktor bu ay çok umutlu bakalım artık

amin canım inşallah.bendede pco var az çok aynı şeyler.benim doğum sonrası tüplerimde kapanmış laparoskopiyle açıldı.sen nerdensin

amin canım inşallah.bendede pco var az çok aynı şeyler.benim doğum sonrası tüplerimde kapanmış laparoskopiyle açıldı.sen nerdensin

bende bu ay ilk defa klomen ve çatlama iğnesi kullandım tüplerimde bi sorun varmı bilmiyorum inşallah olmaz ben istanbuldayım

bende bu ay ilk defa klomen ve çatlama iğnesi kullandım tüplerimde bi sorun varmı bilmiyorum inşallah olmaz ben istanbuldayım

inşallah olmaz canım.zaten eğer bir operasyon geçirirsen enfeksiyondan dolayı kapanıyormuş tüpler.

bilmiyor ama yarın kontrolüm var söyleyeyim diyorum belki filme falan gönderir adetim bittikten sonra

evet böyle bişey yaşamış olanları doktorlar tedaviye başlamadan önce rahim filmi öneriyorlar.bencede bir an önce söyle.

Slm leydiler,
26 subat yanio dun bat gunumdu. Hala kirmizi kart gormedim. Ancak iki defa test yaptim gecen hafta.
Belki de cok erken yaptim testleri ama aldigim testin uzerinde bes gun onceden tespit edildigi yaziyodu o yuzden ben de dayanamadim erkenden yaptim iki testi.
Ikisinde de negatifi gorunce kalbime sanki hancer saplandi
hamile kalma hayallerimi marta erteleyip Mart ayindaki yumurtlama donemimi hesaplamaya bile koyuldum.
Ancak bugun kirmizi gelmeyince umut bu ya iste..
Tekrar umutlandim. Acaba gebe olma ihtimalim var mi? bisey yazin lutfen??
Idrarda erken tespit eden testlerin yanilma payi var mi?
Ancak eger adetim bugun de yarin da gelmezse tekrar test yapip negatifi gorup kedimi uzmeye hic niyetim yok.
En az bir hafta test yapmicam..

canım ben de senle aynı durumdayım.benim de bat 26 şubattı.ama olmadım.bugünde bişey yok daha.henüz test yapmadım.ama aldım yarın sabah yapcam hemen.çok heyecanlı bir süreç yaa.geçen ay 28 ocakta olmuştum.29. gün dü.bugün 31. gün henüş kırmızılar gelmedi.inşallah ikimizde hamileyizdir canım. güzel haberlerini bekliyorum.

ay ben o iki negatiften sonra hamileysem eger soklara giricem :))
tum umutlarim sonmustu tamamen..
Benim sat 25 Ocak. 32 gunde bir regl oluyorum.
26 Subatta olmam gerekiyodu tam olarak.
agzindan bal damliyor valla; insallah ikimiz de hamileyizdir:))
Haberleselim canim ya.

ay hadi bakalım hayırlısı..mutlaka haberleşelim.benim perşembe cuma ve cumartesi acayip karnım ağrıdı.sanki adet olacakmışım gibi.pazar kesildi.bugün de öğleden sonra başladı.arada birşeyler akıyormuş gibi oluyor.hıh adet oldum diyorum.bakıyorum bişey yok.çok heyecanlı yaa.sen de ne gibi belirtiler var canım...

benimde adetime 3 gün var ama hiçbirşey yapmadım bakalım belirtide yok hamilelige dair

bana sen hamile gibi geliyorsun canim. atesin de yuksekti. sabah yapmak iyi olur ama sart degil. simdi yapsana :) bir tanecik mi aldin?

aynen canim ya. pedimi alip tuvalete gidiyorum nerdeyse, bakiyorum hic bisey yok.
yani beynimi gordugum negatiflerden sonra oyle bir alistirdim ki regl olmaya ondan saniyorum.
beyaz akintim var hafif. gogsum ise hala sizliyo. ama icerden harlaniyo/ disardan elleyince bisey yok.
icine hortumla aci su sikmislar gibi :)sol kasigim ise arada seyiriyo.
karninda da regl oldu olacak gibi ince bi adet sancisi gibi bi sey var.

Merhaba arkadaslar

benim de adetime Bir hafta var bat 5 mart.ayin 3 unde idrar testi yapmayi dusunuyorum o zamana kadar sabredicem. psikolojik olabilir ama iki gundur midem cok kotu yaniyor, aclik hissi, midem kiyiliyor gibi ama yeyince daha cok yanma yapiyor. tipki onceki hamileliklerimdeki gibi yani. goguslerimde yine hicbir acima sizlama yok. belim felaket agriyor ve bacaklarima dogru sanki damarlarim sizliyor. normalde adet gunumde olur bunlar. bir de normalde yumurtlama doneminde olan akintim o donemde gelmedi bir iki gundur yeni basladi. ve ilk defa reglden bir 10 gun sonra birgun boyunca pembemsi bir akinti geldi, cok sasirdim. Hayirlisi artik

selam arkadaslar
benim son adetimde 6 subat 17 subatta yumrtladim denemelrimizi yaptik ; ama bayaa bi kasik agrisiyla yumurtladim sonrasinda kasik agrim sol tarafimda olmak uzere hep devam ediyo bu agrinin acaba hamilelik belirtisi olabilme ihtimali varmi bilmiyorum ama ince sizi gibi bi agri var dayanilmaz deil bakalim beklemedeyim 25 gun uzerine sayarsak 1-5 mart arasi sonuc belli olucak beklemedeyim insalllahhh hepimiz hayirlisiyla bebeislerimize kavusuruz :)))
benim regl olmama yakin agrim sizim olmadigi icin hic ilk defa boyle bir agri olunca acaba mi diyorum birde sogan kurunu uyguladim ardindann incir-havucu yuuce rabbim insallah meleklerimizi icimize yerlestirmistir .....

Kirmizi kart gordum.. Oyundan cikiyorum ben Insallah umudu olan diger arkadaslar siz bu kirmiziyi gormezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…