adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

arda_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
475
1
316
Diğer
geri sayım başladı.benim muhtemel adet tarihim 1-2 eylül.bu tarilerde hastalanıcak olanlar varsa adete kadar hergün değişikleri burda beraber paylaşalım.bakalım kimlerden hamiş haberlerini alıcaz.ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.çünkü kendi adetimle beraber burdan sizinkileri de merakla beklemeye başlıcam.hadi hayırlısı..:içelim:

cnm benmde adetime 5 gün var fakat ben geçen ayki ilk adet günümden önce adetlerim düzenlensin diye doğum kntrol hağına başlamıştım 10 gün içip bıraktım ve ara kanamam geldi 5 gün sürdü bitti hapı bıraktıktan sonrada korunmasız ilişkilerim oldu ve gerçek adet tarihime 5 gün var bakalım ne olucak bende merak ediyorum ?? ay ay ihtimalleri çok düşük görüyorum ama Allah büyük !!!

kızlar benim aslında 3gün var ama ben olmazsam 1 eylülde yapıcam testi? kızlarr ne gibi değişiklik var sizlerde bende adet belirtileri var?

Benimde 1 eylülde olmam lazımdı. Ama dün akşam hamile olduğumu öğrendim. Belirti olarak sadece uykusuzluk var. Sürekli uyumak istiyorum. Ve sanki regli olucam gibi sancım oluyo ara sıra... İnşalla hsizde benim gibi mutlu haber alırsınız kızlar...

Benimde 1 eylülde olmam lazımdı. Ama dün akşam hamile olduğumu öğrendim. Belirti olarak sadece uykusuzluk var. Sürekli uyumak istiyorum. Ve sanki regli olucam gibi sancım oluyo ara sıra... İnşalla hsizde benim gibi mutlu haber alırsınız kızlar...

canım benimm çok sevindimmm hayatım akıntın fazlalaşmış mıydı birde kan testi mi yaptın? sorularımız olcak tabi sanakaydirigubbakcemile3

Ah tatlım olmazmı hiç,
Kasıklarım kramp gibi ağrıdı bi ara, göğsüm koltuk altımdan doğru büyüdü sızlıyo, yorgunum gözüm hep yatakta vs vskafamçokkarıştı
Ben hepsini hamileliğe yormak isteiyom ama insanın yürği genede pırpır ediyo:CüvCüv:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. Saruboceq:

inşallahhh canımmmm hayırlısı ile bekliyoruz herkes yazsın gene buraya ne alemde olduğunu..

sende var mı belirti cnm

Ah tatlım olmazmı hiç,
Kasıklarım kramp gibi ağrıdı bi ara, göğsüm koltuk altımdan doğru büyüdü sızlıyo, yorgunum gözüm hep yatakta vs vskafamçokkarıştı
Ben hepsini hamileliğe yormak isteiyom ama insanın yürği genede pırpır ediyo:CüvCüv:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. Saruboceq:

bugünü sayarsam 5 gün var
ama adet sancıalrım var
bilmiyorum dün gece bel de çok ağrı oldu .
kırandım üstüne uykum kaçtıç:))))))
deli oldum, ama birde sol kasıkta batam gibi sanki dolgunluk gibi bir ağrıya benzer şey var başkaca belirtim yok o yüzden bilmiyorum ki,
ama içimden bir his boşuna ümitlenme diyor.
fakat elimde olmadan ağır bir şeyler kaldırmamay dikkat ettiğimi fark ettim.
ama canım hiç yemek yemek istemiyor .
bulantım var ama sanki sıcak geçmişti girb oldum ondan .ne uzattım bende haaaaaaa
ayın 30 nu bekliyorum
bakalım zafer bayramından ne olcakkkkkkkkkkkkk

bugünü sayarsam 5 gün var
ama adet sancıalrım var
bilmiyorum dün gece bel de çok ağrı oldu .
kırandım üstüne uykum kaçtıç:))))))
deli oldum, ama birde sol kasıkta batam gibi sanki dolgunluk gibi bir ağrıya benzer şey var başkaca belirtim yok o yüzden bilmiyorum ki,
ama içimden bir his boşuna ümitlenme diyor.
fakat elimde olmadan ağır bir şeyler kaldırmamay dikkat ettiğimi fark ettim.
ama canım hiç yemek yemek istemiyor .
bulantım var ama sanki sıcak geçmişti girb oldum ondan .ne uzattım bende haaaaaaa
ayın 30 nu bekliyorum
bakalım zafer bayramından ne olcakkkkkkkkkkkkk

canım sendeki belirtiler epeyce varmış hadi inşallahh gelir bebişinn:CüvCüv:

[
ayın 30 nu bekliyorum
bakalım zafer bayramından ne olcakkkkkkkkkkkkk[/QUOTE]

Hepimiz aynıyız sanırım, ayy şöyle hamileyiz diye bi başlık açsak ne güzel olurdu demisırnaşık şey

cnm ya biraz daha anlatsana neler hissettin kendinde ?

Allah herkese nasip etsin inşallah... Uykusuzluk harici bi belirtim olmadı. Dün akşam gittim doktora besin zehirlenmesi teşhisiyle. Çok sancım vardı. Oda zaten besin zehirlenmesnden kaynaklanıyodu. Doktordan test istedim. Hem idrar hem kan aldı. %99 hamilesiniz dedi. Bende yarın muayeneye gidicem bakalım... Akıntımda koku olmaya başladı bir haftadır. Doktor idrar yollarında iltihap var dedi. Koku ondan olmuş olabilir. Ve doktor bana belirtiler için çok erken dedi... O yüzden belirtisi olmayanlar dert etmesin. Heran herşey olabilir :)

Kız cancer sende benim gibisin valla,
Acaba aynı değişiklikler varmı diye hep takip ediyom,
Nolcek bizim sonumuz:)))

ne bel ağrısı var ne göğüs sızlaması.iştahım bayağ yerinde ama o da sıkıntıdan.geceleri arara adet sancım oluyo tamam gelicek diyorum çünkü hep böyle başlar.ama o ümit hep var.acaba hamilemiyiimmmmm?

ben pko luyum,gecikme olmazsa 1 eylül de olması gerekiyor.....1 haftadır özellikle geceleri wc ye gitmekten uyuyamıyorum..en az 4-5 defa wc ye kalkıyorum...birde kasıklarımda şişkinlik var...inşallah ALLAH dualarımızı kabul eder... bir kaç gün içinde kan testi yaptırmayı düşünüyorum..

Kız cancer sende benim gibisin valla,
Acaba aynı değişiklikler varmı diye hep takip ediyom,
Nolcek bizim sonumuz:)))
kafayı yemeden hamiş kalalım kızım sorma ya herkesin belirtisinden kendime pay çıkartıyorum.
Allah herkese nasip etsin inşallah... Uykusuzluk harici bi belirtim olmadı. Dün akşam gittim doktora besin zehirlenmesi teşhisiyle. Çok sancım vardı. Oda zaten besin zehirlenmesnden kaynaklanıyodu. Doktordan test istedim. Hem idrar hem kan aldı. %99 hamilesiniz dedi. Bende yarın muayeneye gidicem bakalım... Akıntımda koku olmaya başladı bir haftadır. Doktor idrar yollarında iltihap var dedi. Koku ondan olmuş olabilir. Ve doktor bana belirtiler için çok erken dedi... O yüzden belirtisi olmayanlar dert etmesin. Heran herşey olabilir :)

mesela benimde son 1haftadır akıntımda koku varrç ozmn bende hamişimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi kızlarrr sonra habersiz bırakmayalımmmm test yaptıranlar özellikle ben söz verdim 1 eylüle kadar yapmıcam test diye ...geçen ay yaptım arkasından regl oldum:)

Back
X