Adetiyken pozitif çıkan hamilelik testi??(resimli)

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kızlar bir bakar mısınız?4aydır evliyim.İlk 2ay korunuyorduk.Son 2 aydır bebek istiyoruz.Geçen ay olmadı.27 temmuz adet oldum.Dün yine adet oldum yani 22 ağustos.Eşim israr etti adet olsan bile test yap.Ben de bu sabah yaptım ve test aynen böyle çıktı.2.çizgi silik.Sizce hamile miyim?Hamileysem neden adet oldum?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Bebeğimizin olmasını çok istiyorum inşallah hamileyimdir:(((
3D604A01-22CE-48F3-B2DF-45C292DEA907.webp

Kızlar bir bakar mısınız?4aydır evliyim.İlk 2ay korunuyorduk.Son 2 aydır bebek istiyoruz.Geçen ay olmadı.27 temmuz adet oldum.Dün yine adet oldum yani 22 ağustos.Eşim israr etti adet olsan bile test yap.Ben de bu sabah yaptım ve test aynen böyle çıktı.2.çizgi silik.Sizce hamile miyim?Hamileysem neden adet oldum?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Bebeğimizin olmasını çok istiyorum inşallah hamileyimdir:KK43:((Eki Görüntüle 2181851
bende regl oldum sanmıştım ama 3. günü dr a başka bişey için gittiğimde kanamamın tuhaf olduğunu az olduğunu söyledim birde çamur gibi geliyordu bazen test yapalım dedi ve gebeymişim
düşük tehlikem olduğu için böyle olmuş riskli bir gebelik geçirdim ama bir oğlum var şimdi çok şükür
bence kan ver

Back
X