Adetken hamile olunur mu?

melike c

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
73
22
18
30
Meraba arkadaşlar,
5eylulde adet gordum.7 gün sürdü 10. Gün korunmadik. Birkaçgün sonra alt karin kismim da ufak ağrılar olmaya başladı şeffaf akintilar oldu bi sonraki adetime yakın yoğunlaştı. Göğüslerde ağrı oluyodu hafif sabah bulantılarım oluyodu gün icinde de oluyodu.adet olmama 3gun kala tekrar korunmadik. 5ekimde adet gördüm tekrar tam günümde yalnız 2 gün sürdü. Aynı yoğunlukta. Bugün 3. Günün ve hic kan gelmedi sabah kahve rengi ve beyaz akinti karışık geldi, Okdar. ilk defa böyle oldu.normalde 7 gün sürerdi. Hiç ılac da kullanmadım. Adetimi de normal oldum yogundu baya.iki gündür şiddetli baş agrim da oldu. Fikrinizi alabilir miyim?

Yerleşme kanaması olabilir.

Ondan ziyade çoğu anneler hamileliğin sadece ilk ayı adet görür ama benim gibi istisnalar olup,7inci ayına kadar devam edenler de olur.

Sabah test yaptım negatif çıktı ama yine de kafam karışık. Psikolojik olmasından cekiniyorum biraz. Peki senin adetin yoğunmuydu?

Sabah test yaptım negatif çıktı ama yine de kafam karışık. Psikolojik olmasından cekiniyorum biraz. Peki senin adetin yoğunmuydu?
Benim oldum olası yoğun gelir 2 - maksimum 3 gün sürer. O da ağrısız geçer.

Benim 7 gun suruyo normalde ilk defa bole oldu iste doktoruma sordum normaldir dedi

Benim hamile kalmadan onceki ay cok az geldi adetim. Umarim sizin de oyle olur

Yoğunmu gelmişti peki
Az gelmisti hatta bende dedim acaba hamile olabilir miyim falan. 3 gun ama diger adetlerime gore azdi. Diger ay hamile kaldim. Diyolar ya rahim kendini hazirlio ona inaniorum. Ins mutlu haberle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…