Babamda var seker hastaligi ona bagliysa daha oncede kaldm ama biri kimyasal biri dusuk oldu adetlerimde duzenli buna ragmen bunlardan dolayi kalamio olabilirm demi kormuorm gitmeye doktora uzakta1)pko olanlarda da düzenli düzgün adet olabilenler var.k doğumcu ultrasonda görebiliyor yumurtalıklarında kistli yapıyı göremesede olası tüp bebek için yumurta büyütücü iğneler ve klomen içince anlaşılıyor.klomen bende pko olmama rağmen kist yapmadı.
2)ailede şeker var mı? varsa şuan çıkmasa bile gizli şekerin olabilir.ona dandik testlerden değilde özel pahalı 5 tüp kan verebileceğin şeker testini yaptır.yani özelde endokrine gitmen lazım.
3)pkonun sonuçlarından haşimato troidi çıkar.bunun içinde yaptırdığın tsh t3 t4 de sorun olmayabilir.başka bir testte çıktı benim mesela bu saydıklarımın üçüde normal çıkar bende tüm testlerde.
4) D vitaminini ölçtür.güneşle filan alamıyoruz o vitaminden bilinçli de güneşlenemiyoruz.yiyeceklerde yeteri kadar bulunmuyor. hiç umursamazlık etme sakın gizli şekerle beraber bulunuyor.sebepsiz depresyonların nedeni.
Ne zamandan beri hamile kalamiyorsunBabamda var seker hastaligi ona bagliysa daha oncede kaldm ama biri kimyasal biri dusuk oldu adetlerimde duzenli buna ragmen bunlardan dolayi kalamio olabilirm demi kormuorm gitmeye doktora uzakta
Cnm ben daha 1 yillik evliyim 6 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini alamadm dedi doktor kurtaj oldm ozelde oldm doktor hicbiskntin yok rahmin tertemiz dedi ztn kanda fln da baktilar herseye korunma dedi bana bu ay bile kalirsn ben ilk ay korundm 2. Ay tekrar kaldm ama bu defada kimyasal oldu baska doktora gittim oda bakti bisey yok dedi korunma kalabilirsn diye ama 5 aydir kalamiomNe zamandan beri hamile kalamiyorsun
ben evlendiğimden beri hiç kalamadım tüp bebeğimde kimyasal gibi oldu adetle gitti.kilon nasıl ben pko yüzünden hep kilo aldım spor salonuna gitme fırsatım olunca gittim ama her zamanda vakit bulunmuyorki.burdaki kapandı.diğeri taa anasının gözü yerde.doktor 70 kg ol diyor ben 80 kg yum.Babamda var seker hastaligi ona bagliysa daha oncede kaldm ama biri kimyasal biri dusuk oldu adetlerimde duzenli buna ragmen bunlardan dolayi kalamio olabilirm demi kormuorm gitmeye doktora uzakta
Benimde ilk bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum ikincisi normal düşük oldu sonun da da kimyasal oldu ama aynen nedeni hala bulunamıyorCnm ben daha 1 yillik evliyim 6 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini alamadm dedi doktor kurtaj oldm ozelde oldm doktor hicbiskntin yok rahmin tertemiz dedi ztn kanda fln da baktilar herseye korunma dedi bana bu ay bile kalirsn ben ilk ay korundm 2. Ay tekrar kaldm ama bu defada kimyasal oldu baska doktora gittim oda bakti bisey yok dedi korunma kalabilirsn diye ama 5 aydir kalamiom
Yo kilom gayet iy 56ben evlendiğimden beri hiç kalamadım tüp bebeğimde kimyasal gibi oldu adetle gitti.kilon nasıl ben pko yüzünden hep kilo aldım spor salonuna gitme fırsatım olunca gittim ama her zamanda vakit bulunmuyorki.burdaki kapandı.diğeri taa anasının gözü yerde.doktor 70 kg ol diyor ben 80 kg yum.
Benimde ilk bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum ikincisi normal düşük oldu sonun da da kimyasal oldu ama aynen nedeni hala bulunamıyor[/QUOT
Bence streste etkilio ama bn acaba bi sebebimi var diyip kafama takiorm sonra oyle olsa duzensiz olurm fln diorm sebebini bilmemekte yipratio insani en azindan bilsen tedavisini uygularsn
o zaman canım kg nu korumaya çalış belki bu kiloda çıkmaz bende de senin kglarda çıkmadı böyle şeyler 80 kg olunca çıktı.tabi sende de hamile iken çıkabilir.hamilelik kgları ile.şimdiden doğal kürlerle kendini emniyete al.Yo kilom gayet iy 56
Çok stres oluyorsun belki de. Rahat ol. Daha çok yenisiniz. Bence tek sorun stres.Cnm ben daha 1 yillik evliyim 6 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini alamadm dedi doktor kurtaj oldm ozelde oldm doktor hicbiskntin yok rahmin tertemiz dedi ztn kanda fln da baktilar herseye korunma dedi bana bu ay bile kalirsn ben ilk ay korundm 2. Ay tekrar kaldm ama bu defada kimyasal oldu baska doktora gittim oda bakti bisey yok dedi korunma kalabilirsn diye ama 5 aydir kalamiom
Sogan kurune basliycm bu ay icemiyorum ama zoo zaman canım kg nu korumaya çalış belki bu kiloda çıkmaz bende de senin kglarda çıkmadı böyle şeyler 80 kg olunca çıktı.tabi sende de hamile iken çıkabilir.hamilelik kgları ile.şimdiden doğal kürlerle kendini emniyete al.
Bende başlarda öyleydim 2 senedir bende istiyorum ama sonuç hüsran olunca hamile kalmak da istemiyor sonu iyi olacaksa versin Rabbim öyle ona buna bakıp bozma moralini allah da bizı böyle ölçüyor olupta kötu olmasından iyi yine bu durumumuzBen yine umitliydm ama olmadi benden sonra evlenenler hamile daha bu sabah ogrendm belki bende bu ay kalirm diye test yaptm ama negatif doktora gitmekte hic istmioyorm
Aynen daha yeni evlisin birde ben 6 senelik evliyim 2 senedir çocuk istiyorum ama sorun çıkıyor ne yapalimÇok stres oluyorsun belki de. Rahat ol. Daha çok yenisiniz. Bence tek sorun stres.
Evet ben cok stres yapiorm cevremde herkes hamile ben dusuk yaptim o ay eltim hamile kaldi buda beni cok etkiledi kotude dusunmuorm Allah isteyen herkese versin icindende bizeÇok stres oluyorsun belki de. Rahat ol. Daha çok yenisiniz. Bence tek sorun stres.
Seni çok iyi anlıyorum batar gözüne ama herkes hamile kalacak etrafında sen ferah tut içiniEvet ben cok stres yapiorm cevremde herkes hamile ben dusuk yaptim o ay eltim hamile kaldi buda beni cok etkiledi kotude dusunmuorm Allah isteyen herkese versin icindende bize
Evt cnm dogru diosn bizimde imtihanimiz budur belki insallah en kisa zamanda hepimzn olurAynen daha yeni evlisin birde ben 6 senelik evliyim 2 senedir çocuk istiyorum ama sorun çıkıyor ne yapalim
Siz anti TG ve anti TPO'dan bahsediyorsunuz. Bende hashimoto var, ordan biliyorum. Haklısınız, doktorlar bakmiyorlar bu değerlere. Ama konu sahibinin kilosu çok iyi. Hashimoto olup da kilosu normal olan kimse olabileceğini sanmıyorumkızlar mümkünse iyi ve özel endokrinciye gidin k.doğumcular devletteyse lh fsh açlık şekeri tsh t4 t3 ten başka bişeye bakmıyorlar.değerleri normal çıkanlarda da anlaşılmıyor boşuna hormon iğnesi yada hapı kullanmak zorunda kalıyorlar.eğer rahimde yumurtalıkta sorun yoksa kanda pek bilinmeyen sıkıntılar var demektir.
Ben bu kelimeleri daha yeni duyuyorum bilmedigim ne cok sey varmis kesin bunlarla alakali bi skntidan olmuodur benimde iki aydaha bekliycm bu ay sogan kurune basliycm bunu kullanip cok hamile kalan varSiz anti TG ve anti TPO'dan bahsediyorsunuz. Bende hashimoto var, ordan biliyorum. Haklısınız, doktorlar bakmiyorlar bu değerlere. Ama konu sahibinin kilosu çok iyi. Hashimoto olup da kilosu normal olan kimse olabileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?