Adetleri duzenli olupta herhangi bi sebepten dolayi hamile kalamayan varmi

Babamda var seker hastaligi ona bagliysa daha oncede kaldm ama biri kimyasal biri dusuk oldu adetlerimde duzenli buna ragmen bunlardan dolayi kalamio olabilirm demi kormuorm gitmeye doktora uzakta

Ne zamandan beri hamile kalamiyorsun
Cnm ben daha 1 yillik evliyim 6 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini alamadm dedi doktor kurtaj oldm ozelde oldm doktor hicbiskntin yok rahmin tertemiz dedi ztn kanda fln da baktilar herseye korunma dedi bana bu ay bile kalirsn ben ilk ay korundm 2. Ay tekrar kaldm ama bu defada kimyasal oldu baska doktora gittim oda bakti bisey yok dedi korunma kalabilirsn diye ama 5 aydir kalamiom

Babamda var seker hastaligi ona bagliysa daha oncede kaldm ama biri kimyasal biri dusuk oldu adetlerimde duzenli buna ragmen bunlardan dolayi kalamio olabilirm demi kormuorm gitmeye doktora uzakta
ben evlendiğimden beri hiç kalamadım tüp bebeğimde kimyasal gibi oldu adetle gitti.kilon nasıl ben pko yüzünden hep kilo aldım spor salonuna gitme fırsatım olunca gittim ama her zamanda vakit bulunmuyorki.burdaki kapandı.diğeri taa anasının gözü yerde.doktor 70 kg ol diyor ben 80 kg yum.

Benimde ilk bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum ikincisi normal düşük oldu sonun da da kimyasal oldu ama aynen nedeni hala bulunamıyor

Yo kilom gayet iy 56

Ben yine umitliydm ama olmadi benden sonra evlenenler hamile daha bu sabah ogrendm belki bende bu ay kalirm diye test yaptm ama negatif doktora gitmekte hic istmioyorm

Yo kilom gayet iy 56
o zaman canım kg nu korumaya çalış belki bu kiloda çıkmaz bende de senin kglarda çıkmadı böyle şeyler 80 kg olunca çıktı.tabi sende de hamile iken çıkabilir.hamilelik kgları ile.şimdiden doğal kürlerle kendini emniyete al.

Çok stres oluyorsun belki de. Rahat ol. Daha çok yenisiniz. Bence tek sorun stres.

Sogan kurune basliycm bu ay icemiyorum ama zo
rlada olsa yapcm bunu denedigim halde olmazsa artik doktora gitme vaktide gelmistir iki ay daha Deniyim diorm

Ben yine umitliydm ama olmadi benden sonra evlenenler hamile daha bu sabah ogrendm belki bende bu ay kalirm diye test yaptm ama negatif doktora gitmekte hic istmioyorm
Bende başlarda öyleydim 2 senedir bende istiyorum ama sonuç hüsran olunca hamile kalmak da istemiyor sonu iyi olacaksa versin Rabbim öyle ona buna bakıp bozma moralini allah da bizı böyle ölçüyor olupta kötu olmasından iyi yine bu durumumuz

kızlar mümkünse iyi ve özel endokrinciye gidin k.doğumcular devletteyse lh fsh açlık şekeri tsh t4 t3 ten başka bişeye bakmıyorlar.değerleri normal çıkanlarda da anlaşılmıyor boşuna hormon iğnesi yada hapı kullanmak zorunda kalıyorlar.eğer rahimde yumurtalıkta sorun yoksa kanda pek bilinmeyen sıkıntılar var demektir.

Siz anti TG ve anti TPO'dan bahsediyorsunuz. Bende hashimoto var, ordan biliyorum. Haklısınız, doktorlar bakmiyorlar bu değerlere. Ama konu sahibinin kilosu çok iyi. Hashimoto olup da kilosu normal olan kimse olabileceğini sanmıyorum

Ben bu kelimeleri daha yeni duyuyorum bilmedigim ne cok sey varmis kesin bunlarla alakali bi skntidan olmuodur benimde iki aydaha bekliycm bu ay sogan kurune basliycm bunu kullanip cok hamile kalan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…