Adetleri duzenli olupta herhangi bi sebepten dolayi hamile kalamayan varmi

Ben varım cnm adetlerim düzenli bu güne kadar sadece iki kere geciktiğini bilirim oda stresten pco var bende maalesef iki senedir uğraşıyorum ama olmadı.Hiç o çift çizgiyi göremedim daha ben

Ben varım cnm adetlerim düzenli bu güne kadar sadece iki kere geciktiğini bilirim oda stresten pco var bende maalesef iki senedir uğraşıyorum ama olmadı.Hiç o çift çizgiyi göremedim daha ben
Gecmis olsn cnm stresten olmuo seninki sogan kurunu siddetle oneriorm sana onla pcolu olup cok hamile kalan var adetlerinde duzenliyse pclu olduguna dair bi belirtin oldumu cnm

Gecmis olsn cnm stresten olmuo seninki sogan kurunu siddetle oneriorm sana onla pcolu olup cok hamile kalan var adetlerinde duzenliyse pclu olduguna dair bi belirtin oldumu cnm
Cnm hiç bir belirtim yok ne tüylenme ne sivilce ne kilo sadece hamile kalamıyorum annemde şeker var ve benimde insülin direncim yüksek şuan metformin kullanıyorum 5 aydır sadece bu hapla hamile kabilen okadar insan varki ama o bile bende işe yaramadı ..Sogan kürünü denedim önce cnm midem almıyordu ama zorla üç dört defa denedim gene olmadı

evet bu kilo ile ilaçlık bir şey olmayabilir hamilelikte çıkabilir alınan kilo ile allah kimseye vermesin.

Vardir bi zamani cnm stres yapma insallah seninde olur

evet bu kilo ile ilaçlık bir şey olmayabilir hamilelikte çıkabilir alınan kilo ile allah kimseye vermesin.
Amin cnm
canım adetin 2-3 . gunu dr gidip hormon tahlilerini yaptırman gerekiyor.
Benim adetim bu ayin 25 bugun test yaptim negatif 25 olurm 27 28 eger esimde izin alirsa ve onuda ikna edersm gidcm cnm olmazsa bir ay sogan suyu icip bidaki ay gitmeyi dusunuom

Benimde adetlerim duzenli dort dusuk yasadim rahimde perde var dediler onu aldirdim yine iki düşük yasadim iki almeliylattan once iki tanede sonra düsuk yasadim kan pihtilasmasi dediler en son dusugum bi gun once hamile oldugumu ogrendim ertesi gun dusuk yaptimi ogrwndim igne kullanmaya bile kalmaldi artik umudu kestim gibi rabbim ne zaman verirse artikrabbim kimseyi esiyle coluguyla cocuguyla sinamasin hersey in hayirlisini versin

Çok geçmiş olsun canım yaa

Cok uzuldum cnm Allah yar veyardimcimiz olsn

Magnolia1986
Allah razı olsun canim dua edelim birbirimize cumartesi yine kontrolüm var hayırlısi olur inşallah

Magnolia iki düşükten sonra rahim filmi istediler zaten ultrasondada gormuslerdi belki zarari olmaz die ikinci bebegide onerdiler ve o da dusuk oluncla ameliyat dediler oldum yine ayni

Magnolia iki düşükten sonra rahim filmi istediler zaten ultrasondada gormuslerdi belki zarari olmaz die ikinci bebegide onerdiler ve o da dusuk oluncla ameliyat dediler oldum yine ayni
Kan pihtilasmasini kromozom testi istemislerdi orda cikti

Kan pihtilasmasini kromozom testi istemislerdi orda cikti
Hmm bende ultrason da birşey göremediler kaç Dr a gittiysemde rahminde birşey yok dediler bende 7 haftaya bulamıyorum bile düşüyor kromozom için 2 hastaneye gittim biri karıştı yapmadılar birinde yine terslik oldu es gitmek zorunda mı sadece kendin mi gittin

Magnolia1986 sana guzel bi cumle soylim zamaninda adamin biri karisi dogum yapti die birlikte olamamis esiyle artik bosanma noktasına gelmis sonra alimin birine gitmisler durumu anlatmis esim dogum yapti rahmi genislemistir die birlikte olasim gelmio demis alim: kadinin rahmi bala benzer demis nasil bala parmak surdugunde acilir cektiginde geri yerine gelirse kadinin rahmide oyledir demis ve adamin bakis acısını degistirmis bi yuvayi yikilmaktan kurtarmış. Cok anlamli gelmisti bana paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…