Gecmis olsn cnm stresten olmuo seninki sogan kurunu siddetle oneriorm sana onla pcolu olup cok hamile kalan var adetlerinde duzenliyse pclu olduguna dair bi belirtin oldumu cnmBen varım cnm adetlerim düzenli bu güne kadar sadece iki kere geciktiğini bilirim oda stresten pco var bende maalesef iki senedir uğraşıyorum ama olmadı.Hiç o çift çizgiyi göremedim daha ben
Cnm hiç bir belirtim yok ne tüylenme ne sivilce ne kilo sadece hamile kalamıyorumGecmis olsn cnm stresten olmuo seninki sogan kurunu siddetle oneriorm sana onla pcolu olup cok hamile kalan var adetlerinde duzenliyse pclu olduguna dair bi belirtin oldumu cnm
evet bu kilo ile ilaçlık bir şey olmayabilir hamilelikte çıkabilir alınan kilo ile allah kimseye vermesin.Siz anti TG ve anti TPO'dan bahsediyorsunuz. Bende hashimoto var, ordan biliyorum. Haklısınız, doktorlar bakmiyorlar bu değerlere. Ama konu sahibinin kilosu çok iyi. Hashimoto olup da kilosu normal olan kimse olabileceğini sanmıyorum
Vardir bi zamani cnm stres yapma insallah seninde olurCnm hiç bir belirtim yok ne tüylenme ne sivilce ne kilo sadece hamile kalamıyorumannemde şeker var ve benimde insülin direncim yüksek şuan metformin kullanıyorum 5 aydır sadece bu hapla hamile kabilen okadar insan varki ama o bile bende işe yaramadı ..Sogan kürünü denedim önce cnm midem almıyordu ama zorla üç dört defa denedim gene olmadı
Ne zmn gittin cnm doktora adetin bitincemi bide bu testleri yapmak ne kadar zaman aldi ben ilcedeym merkeze gitmem lazim bunun icin birgunde yapilir mi bide ne testi yapiolar
Amin cnmevet bu kilo ile ilaçlık bir şey olmayabilir hamilelikte çıkabilir alınan kilo ile allah kimseye vermesin.
Benim adetim bu ayin 25 bugun test yaptim negatif 25 olurm 27 28 eger esimde izin alirsa ve onuda ikna edersm gidcm cnm olmazsa bir ay sogan suyu icip bidaki ay gitmeyi dusunuomcanım adetin 2-3 . gunu dr gidip hormon tahlilerini yaptırman gerekiyor.
İnşallah cnm :)Vardir bi zamani cnm stres yapma insallah seninde olur
Çok geçmiş olsun canım yaaBenimde adetlerim duzenli dort dusuk yasadim rahimde perde var dediler onu aldirdim yine iki düşük yasadim iki almeliylattan once iki tanede sonra düsuk yasadim kan pihtilasmasi dediler en son dusugum bi gun once hamile oldugumu ogrendim ertesi gun dusuk yaptimi ogrwndim igne kullanmaya bile kalmaldi artik umudu kestim gibi rabbim ne zaman verirse artikrabbim kimseyi esiyle coluguyla cocuguyla sinamasin hersey in hayirlisini versin
Cok uzuldum cnm Allah yar veyardimcimiz olsnBenimde adetlerim duzenli dort dusuk yasadim rahimde perde var dediler onu aldirdim yine iki düşük yasadim iki almeliylattan once iki tanede sonra düsuk yasadim kan pihtilasmasi dediler en son dusugum bi gun once hamile oldugumu ogrendim ertesi gun dusuk yaptimi ogrwndim igne kullanmaya bile kalmaldi artik umudu kestim gibi rabbim ne zaman verirse artikrabbim kimseyi esiyle coluguyla cocuguyla sinamasin hersey in hayirlisini versin
Bende 3 düşük yaşadım rahim de perde olduğunu nasıl anladılar birde kan pihtilasmasi için tahlil mi yaptılarMagnolia1986
Allah razı olsun canim dua edelim birbirimize cumartesi yine kontrolüm var hayırlısi olur inşallah
Kan pihtilasmasini kromozom testi istemislerdi orda ciktiMagnolia iki düşükten sonra rahim filmi istediler zaten ultrasondada gormuslerdi belki zarari olmaz die ikinci bebegide onerdiler ve o da dusuk oluncla ameliyat dediler oldum yine ayni
Hmm bende ultrason da birşey göremediler kaç Dr a gittiysemde rahminde birşey yok dediler bende 7 haftaya bulamıyorum bile düşüyor kromozom için 2 hastaneye gittim biri karıştı yapmadılar birinde yine terslik oldu es gitmek zorunda mı sadece kendin mi gittinKan pihtilasmasini kromozom testi istemislerdi orda cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?