Güzelim burada sitede alternatif tip basliginda bitkisel tedaviler var.Bunlari yapaabilirsin.Ben 40 yasindayim banada erken menopoz teshisi kondu.Buradan okudugum bilgilerle 3 aydir hastalaniyorum.iyice arastir bu sayfalari.Telaslanma daha yasin cok bgenc..
Güzelim burada sitede alternatif tip basliginda bitkisel tedaviler var.Bunlari yapaabilirsin.Ben 40 yasindayim banada erken menopoz teshisi kondu.Buradan okudugum bilgilerle 3 aydir hastalaniyorum.iyice arastir bu sayfalari.Telaslanma daha yasin cok bgenc..
soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kürünü erken menepoza karşı korunma yöntemi olarak saraçoğlu söylemişti bence ilk fırsatta başla çünkü menepoza girdikten sonra
fayda etmiyormuşş....umarım korkulacak bişi yoktur ....pko varsa gecikmelerinin olması zaen normal .....başka bi doktorada daha görünmeni tavsiye ederim felaket tellallığı yapan
eksik beyinli doktorlardan nefret ederim kesin sonuca ulaşmadan şu olabilir bu olabilir denmesini yanlış buluyorum...
Ben adet olmadan hormon testı yaptırdım..sonuclarına ne kadar guvenılır bılemıyorum..cunku doktor sokturucude versem olmazsın dedı banapers gunu sonuclarımı doktora gosterecegım,ne ılac vercek,ne dıyecek bılemıyorum..hayıt bana yaramıstı,bu sene ocak 23 te hasta olduktan sonra,şubat ortalarında ıcmeye basladım ve 4 martta yıne hastalandım..sonra da bıraktım..ondan sonra da olmadım zaten adet..annemde hep 4-5 ayda bır olurmus adet,ama masallah 3 kardesız,o anlamda bır sıkıntı yasamamıs..bızler daha mı bı doktor ve ılac bagımlısıyız bılmıyorum..artık ne dusunecegımı sasırdım ben..boyle bı durumda evlenmek bıle karsı tarafa haksızlık olur dıye,hevesım kacmaya basladı..kafayı yıyıcem artık..testere dıslı aslan pencesı aldım bnde ama daha bır kere denedım,tadı ıhlamura benzıyo,fena degıl,hayıttan daha ıyı..ama ne ıcsem nasıl ıcsem artık bılemıyorum ben.cok kafama takmamaya calısıyorum ama olmuyo,yapamıyorum..kendımı eksık hıssedıyorum..herkes adet oldum,adet olmama şu kadar gun var deyınce kendımden nefret edıyorum
Herşeye rağmen önce bu şekilde bir tanı konmadı . Konsa bile ne yapılacak cok sey var . Eger doktorundan memnun olmaz isen Istanbul da ısen PROF dr Moshe Benhabib iyi bir doktor ona gıtmenı tavsıye edebılırım . Hersey yoluna girer hayatta herseyde bır neden var . Inancını saglam tutarsan daha iyi olur.. Hem sen daha gencsın hersey ıcın daha vaktın var .. ben rısklı bır durumda olmama ragmen yınede ıyı olmaya calısıyorum .. buraya daha sık yaz .. belkı faydası olur cunku psıkolojı cok onemlı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?