kızlar merhaba,ilk mesajım ve ilk konum böyle zor bir problem için olacakmış meğerse..bende adet düzensizliği vardı uzun zamandır,ama öyle çok nadiren 3 ay olmadığım olurdu..genelde her ay olurdum, en geç 1.5-2 ay da bir olurdum geciktiğinde ise..ama nisandan beri hiçbir şekilde adet olacagıma dair bir belirti olmadı ve olmadım da..geçenlerde doktora gittim ve ultrasonda kist falan çıkacağını bekliyorken,doktor,bu süre içinde sende yumurtalıklar gelişmemiş dedi,hatta adet söktürücü versem yine de adet olmazsın dedi
o yüzden hormonlarıma bakmak için tahlil verdi,onu da yarın falan yaptıracağım inş..ama düşünün bu tahliller adetin 3. günü yapılması gerekirken ben adet olamayacağım için adeti beklemeyeceğim..doktor yaşın genç ama önlem alınmazsa erken menepoz bile olabilirsin dedi bana..3 gündür gözümün yaşı dinmedi,ya ilerde hiç çocuğum olmazsa ben naparım..henüz evli değilim ve 24 yaşındayım,ama çocuğum olmazsa bilmiyorum benim halim ne olur
( lütfen bana bir akıl verin..ben çok sık internete giremiyorum hemen size cevap yazamayabilirim ama girdiğim zaman herbirinizin fikirlerini düşüncelerini tek tek okuyacağım..hormon tahlillerimin sonuçlarını da buraya yazarım..şimdiden çok teşekkürler...