Korona ve tedavi erteleme fikir verin lütfen 🙇

Ben de o ihtimalden korkuyorum.. Sonuçta çok acil bişi değil ayrıca hastaneye gittiğinde hem senin hem de bebeğin virüs kapma ihtimali var.. Yaşadığın stres ve kaygı da cabası.. Off tam ikna olmuştum ki şansıma bak 😣
Her şerde bir hayr vardir diyecez artik. Üzülme stres yapma buaksamki gelismelerden sonra bizim durumların aciliyeti rafa kalkti. Yeterki bu salgın son bulsun suan tek dilegimiz bu

Her şerde bir hayr vardir diyecez artik. Üzülme stres yapma buaksamki gelismelerden sonra bizim durumların aciliyeti rafa kalkti. Yeterki bu salgın son bulsun suan tek dilegimiz bu
Daha uğraştıracak gibi bu iş.. Dediğin gibi her şerde bi hayır vardır.. İnşallah doğru zamanda olur..

Canim sen kaç yaşındasın? Benimki gibi bir durum var mı? Rezerv azlığı? Bana panik yaptırıyorlar.. Doktorlara ne kadar güvenmek gerekli ondan da emin değilim gerçi:işsiz:
Şu anda aynı durumdayım yarın kan testi vermem lazım nasıl gidicem diye düşünüyorum. Sonrasında tüp bebek başlarsa nasıl devam edecek. Rezervi çok düşük beklemek yada beklememek ne olucak bilmiyorum.

Benimde transferim yapılacaktı bu ay bu sabah doktorum erteledi maalesef durum çok ciddi şu süreçte başlamamak en iyisi

Geçen Çarşamba günü iğnelere başladık bizde, yarın kontrol var tedavi başlamış durumda yani. İnşallah sıkıntısız ve hayırla sonuçlanır. Hepimiz çok dikkatli, tedbirli olup birbirimize dua edelim. Gerisi birşey olacaksa her türlü olur zaten

Şu anda aynı durumdayım yarın kan testi vermem lazım nasıl gidicem diye düşünüyorum. Sonrasında tüp bebek başlarsa nasıl devam edecek. Rezervi çok düşük beklemek yada beklememek ne olucak bilmiyorum.
Ben vazgectim zaten merkez yeni hasta kabul etmiyor ki su durumda hastanelere gitmemek en iyisi. Ertelemek lazim başka care yok. Acikcasi ailemden birisi viruse yakalanacak endisesinden tüp bebegi aklima getiremiyorum bile.

Ben vazgectim zaten merkez yeni hasta kabul etmiyor ki su durumda hastanelere gitmemek en iyisi. Ertelemek lazim başka care yok. Acikcasi ailemden birisi viruse yakalanacak endisesinden tüp bebegi aklima getiremiyorum bile.
Tabi dikkatli olmakta fayda var. Biz başladık artık geçen hafta burdan da vazgeçmek istemiyoruz. Hayırlısı olsun inşallah 🙏

Cumartesi günü bizim de randevumuz vardı. Normal şartlarda adetimin 3. günüydü ve transfer hazırlığına başlayacaktık dondurulmuş embriyo için. Fakat, doktorumuz şu an Corona hakkında tıbbi bilgilerimiz yetersiz transferi de tavsiye olarak ertelemek istiyoruz dedi. Yeni hasta kabülüne ara verdik dedi merkez olarak. Hastane olsa çoktan dururdu zaten ama merkez olunca yine de önlem almak istiyoruz dediler. Biz de zaten bu konuda kararsızdık doktor öyle deyince erteledik. Sonuçta sürekli doktora gideceğiz bu hazırlık döneminde o arada kendimizi nasıl koruyacağız. Gebelik oldu diyelim yine aynı şekilde koruma ihtiyacı. Özetle ortalama 1-2 aylık süreç sonrasında başlayacağız. Bu kadar bekledikten sonra acele etmek istemedik. Psikolojik olarak kafam sürekli virüsü düşünüyor zaten.

canım bence ertelem fikri iyi en azından aklın sürekli visrüsteyken tam da odaklanamazsın tedaviey bahçecide de erteleme kararı almış zaten ilk tedavileri

Sanirim kisa bi sure icinde tedavilere tamamen ara verilecek. Bahçeci doktoru bugun tekrar paylasti yeni hasta kabul edilmiyor taze ve dondurulmus embriyo transferleri yapılmıyor diye üreme sagligi derneginin önerisi bu yondeymis. Tedavisi başlayanlara yapacak bisey yok galiba inşallah sag salim tamamlarlar. Fakat geri kalanlar bende dahil sakince bu sürecin bitmesini bekliycez suan bizim hayatimiz tehlikede once can güvenliğiniz garanti olacak ki sonra tum enerjimizi tedavimize verebilelim. Hamile tanidiklarim buyuk panikte. Ne doktora gidebiliyolar ne gitmeden rahat edebiliyorlar hele birde doğumu su zamanlara denk gelenler varki cok zor. Yenidoğanın bir cok hastane kontrolu oluyor. Hakli olarak herkes cok endişeli Allah yardımı olsun en kisa zamanda bu salgın son bulsun insallah.

Sanirim kisa bi sure icinde tedavilere tamamen ara verilecek. Bahçeci doktoru bugun tekrar paylasti yeni hasta kabul edilmiyor taze ve dondurulmus embriyo transferleri yapılmıyor diye üreme sagligi derneginin önerisi bu yondeymis. Tedavisi başlayanlara yapacak bisey yok galiba inşallah sag salim tamamlarlar. Fakat geri kalanlar bende dahil sakince bu sürecin bitmesini bekliycez suan bizim hayatimiz tehlikede once can güvenliğiniz garanti olacak ki sonra tum enerjimizi tedavimize verebilelim. Hamile tanidiklarim buyuk panikte. Ne doktora gidebiliyolar ne gitmeden rahat edebiliyorlar hele birde doğumu su zamanlara denk gelenler varki cok zor. Yenidoğanın bir cok hastane kontrolu oluyor. Hakli olarak herkes cok endişeli Allah yardımı olsun en kisa zamanda bu salgın son bulsun insallah.
ne zaman başlayacaklar normal transfeelere acaba. kasımdan bu yana beklemekten yoruldm

inş bakalm. kısmet. bizim de bebekler fazla bekletmeden gelsn
Gecen ay 7 gun geciktim bayada umutluydum fakat yine olmadi psikolojimiz alt üst su zor gunlerde Biraz da olsa bebek fikri aklimdan cikti yani soyle cikti 7-24 bunu dusunmuyorum malum gundeme odaklanmaktan hayirlisi demekten baska seçeneğimiz yok umarim daha fazla beklemek zorunda kalmayiz

Gecen ay 7 gun geciktim bayada umutluydum fakat yine olmadi psikolojimiz alt üst su zor gunlerde Biraz da olsa bebek fikri aklimdan cikti yani soyle cikti 7-24 bunu dusunmuyorum malum gundeme odaklanmaktan hayirlisi demekten baska seçeneğimiz yok umarim daha fazla beklemek zorunda kalmayiz
hayırlısı olsn cnm. bi mucize olr belkı

Back
X