Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Teravet
adet tarihinin saati çok mu önemli??o olmadan olmazmı Ya??ben hatırlayamıyorum.peki bu yazılımı bize de verebilirmisin??nasıl ulaşabili,riz??bende antaptan??siz antepte nerdesiniz???ben binevlerdeyim siz??

Teravet
adet tarihinin saati çok mu önemli??o olmadan olmazmı Ya??ben hatırlayamıyorum.peki bu yazılımı bize de verebilirmisin??nasıl ulaşabili,riz??bende antaptan??siz antepte nerdesiniz???ben binevlerdeyim siz??

saat olmadan mümkün olmaz. gün ve saatler doğru olmalı. Ben bu yöntemi her zaman adeti 28 altı olan, düzenli adet gören kişilere öneriyorum. Bundan sonrakileri saatlerle not alırsınız.Karataşta.

Son düzenleme:
merhabalar teravet
yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor??son adet tarihim 18 ağustossa mesela.yumurtlama günüm nezaman olur??yada bilen arkadaşlar varmı??yumurtlama günü nasıl hesaplanır??bazılarına doktor söylüyormuş.bana doktorum söylemedi ya.
bu arada sayın teravet Antepte bildiğin iyi kadın doğum doktoru kim sence??ben hatem de şahin korkmazı duydum ama senin tavsiye edeceğin kim??
bir de Kemal bayındır isimli doktor cinsiyet ayarlayabiliyormuş.bi seansı 100 ytl miş.bizim bi tanıdık tedaviyle oğlu oldu.bi de aşı vuruyomuş karı kocaya.seninn etraffında debeyen varmı_?
özellikle şu yumurtlalam günü nasıl hesaplanır?adet tarihine göre nasıl yapacaz??lütfen yazarmısın??

nescafe000 gerçekten çok merak ettim ne aşısı vuruyormuş
sendemi erkek bebek istiyorsun
eğer 28 günde bir adet oluyorsan ortalama adet olduktan 12, 13 14 gün falan yumurtlama oluyor
ama yinede en garantilisi dr. gitmen
dr. git ve yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum de
tabi teravetcim sana ayrıntılı bilgi verir yardım eder

yumurtlama günü beklenen adet tarihinden 14 gün öncedir. Yani 28 günde bir adet gören bir bayanda 14. gün yumurtlama olur. Özellikle 28 altı adet gören bayanlarda gerçekten tam 14 gün önceye rastlıyor. Son 3-4 adet tarihini yazarsan daha iyi olur.

inan doktorlar hakkında net bilgim yok. hatice hanıma ve elif hanıma gittim. 2si de iyi doktor ama cinsiyet konusunda yetkinliği ve tecrübeleri olduğunu sanmıyorum.

Nescafe, antep te uğur ateşe git , oda cinsiyetle ilgili uğraşıyormuş öyle duydum .

sen nereden biliyon? o nerede çalışıyomuş ki?

jinomed sağlık hizmetleri , uğur ateş dediğim doktor isatnbuldaymış pardon ama burasıda ona bağlı bir poliklinik .

Özel Jinomed Balıklı Kadın Doğum Merkezi : Gaziantep Şahinbey Hastane

burada telefonu adresi var gaziantepte oturanlar için, isterseniz önce arayıp konuşun.Ben konuştum daha önce.bana aşağıdaki adresi verdi cinsiyet yöntemi ile ilgili.

www.drugurates.com,doktor uğur ateş,dr.uğur ateş,dr.ugur ates,dr ugur ateş

Slm teravat sana gün versem bana bakabilirmisin ağutosu da vereceğim şimdiden ama ...
Çok meraktayım ne olur banada bakıverrrr çok saol canım şimdiden bu arada erkek bebek için biliyorsundur belki am ahatırlatayım dedim birde kız için olursa hangi gün ve saatte olur onuda söyleyebilirsen çok sevinirim.

05.06.2009 11:00
06.07.2009 11:00
08.08.2009 11:00 civarı olur oda galiba

Sadece 2 aya göre bakabiliyormusun? mayısata ben regl olmadım ilaç kullanmıştım eğer bakabiliyorsan 2 ay için 05.06.2009 11:00 ve 06.07.2009 11:00 için bana bu ay için gün verebilirmisin?Şimdiden teşekkürler

en az 3 adet gün ve saati lazım.
neden ağustosun 8 inde olacağını düşünüyosun? bence 6 ağustosta olursun.
daha fazla adet versi lazım aslında ama 5.6.2009-6.7.2009 arası 31 gün sürmüş. sadece buna bakarak 22 temmuz da saat 11.00 gibi erkek bebek zamanı olduğunu söyleyebiliriz.ama keşke önceki adetlerin günü ve saatini de yazsaydın.

slm teravat çok saol cevabın için, öncekilerid eyazayım sana ama benim son dönemlerde değişti adet sirkülasyonum, bende yara vardı 2 kere dondurdum olmadı 1 kerede yaktırdım ancak yeni düzeldi bu hafta netleşti çok şükür düzelmiş.Ara ara kanamalarım olduğu için ben hap içtim kanamayı kessin diye adet tarihlerim süreleri değişti eskiden 27-28 günde olurdum ama şimdi uzadı baya birde o dönemd ebaby choice takvimi almıştım mayısta günümü sadece 4-5 gün hap içerek kaydırdım hazirana.

13 ocak 2009
07 şubat 2009
06 Mart 2009
01 nisan 2009
28 nisan 2009
mayısda olmadım
eğer olsaydım 26 mayıs da olacaktım
05 haziran 2009 11:00
06 temmuz 2009 11:00
ağustosuda tahmini süre hesaplatmasında baktım 08 ağustos verdi

adetlerin iyice düzene otursun. bi kaç ay saatiyle yaz. inş 28 altına iner.

Slm teravat teşekkür ederim
Ben ağustos ayında düşünüyorum, bütün planları ona göre yaptım, allah izin verirse , yani sırf düzene girsin diye beklemem birkaç ay, ama hamile kalamazsam hemen deneyeceğim bir kaç ay daha tabii
görüşürüz saol canım

o zaman dediğim 22 temmuz sabahı kendini gözlemle. şeffaf akıntı varsa saat 10.30-11.00gibi uygun

canım bana da bakarmısın
1 nisan saat 21.38
28 nisan saat 15.30 salı günü
24 mayıs saat 07.55 pazar günü
21 haziran saat 22.30 pazar
erkek bebek için bakarsan sevinirim bir tane kızım var ikinciyi düşünüyorum

canım ayrıca bu ay korunmadık haziran 30 da gece ve temmuz 7 gece eşimle beraber oldum. eğer hamileysem cinsiyeti ne olur bakarmısın

geçmiş erkek bebek zamanı 5 temmuzda imiş.
ben hamileysen kız olur diye düşünüyorum.önceleri 25-26 sürerken son ay 28,5 sürmüş neden? stres falan mı?

teravetcim rabbime şükürler olsun dün hamile olduğumu öğrendim.Allahım tüm isteyenlerede versin.Canım 30.06.2009 öğle 14.00 15.00 arası ilişki olmuştu sence bebeğimin cinsiyeti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…