Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

canım
31.01.2009 akşam
01.02.2009 sabah
03.02.2009 akşam
02.05 2009 da saat 22 .00 da ilişki oldu.
sanırım erkek şansım kalmadı.peki kız olma ihtimali nedir.bundan sonrası için önerin varmı.keşke bir ay önce tanışsaydık.cevabını bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

ayrıca ben ilaç kullanmak zorundayım.fV heterozigot olduğum için hergün coraspin kullanıyorum.daha önce düşüğüm olduu için folbiol ve tsh yüksek olduğu içinde euthyrox kullanıyorum.bunları bırakamam.

Hımmmmmm anladım canım

Bende not ediyorum hatta yıllardır bu böyle
BEnim not edişimin sebebi başka bişeydi acaba seninkide mi aynısı dedim o sebeple merak ettim canım.

Hımmmmmm anladım canım

Bende not ediyorum hatta yıllardır bu böyle
BEnim not edişimin sebebi başka bişeydi acaba seninkide mi aynısı dedim o sebeple merak ettim canım.

özel deilse sebebini söylermisin canım.ben uzun zamandır hamile kalamadıım için takip ediyorum.

adetlerin düzenli olduğuna göre o ilaçlar adet düzenini bozmuyor. ilaç alımı adet ve yumurtlama etkilendiği için yasak.

gebe misin? yadığın tarihlerin tamamında mı ilişki oldu?02.05.2009 tarihini yanlışlıkla 05.02.2009 yazdın sanırım. doğru anlamış mıyım?
ayın 3 ündeki ilişkideki spermlerden döllenme olduysa kız 5'indeki ilişkiye hamile kalmışsan erkek ihtimali fazla. ama ben şahsen kız olmasına daha fazla ihtimal veriyorum.

kız bebek için:

ÖNCELİKLE TARİH VE SAAT BİLGİLERİNİZİ KONTROL EDİNİZ :
TARİH 1: 04.02.2009 2200
TARİH 2: 06.01.2009 1500
TARİH 3: 10.12.2008 01:00:00
Bir sonraki adet gün ve saati : 05.03.2009 0800 (Yaklaşık)

Kız bebek için : 12.02.2009 2300 ve 14.02.2009 2300 günlerinde ilişki sonrasında korunma
KURALLAR :
Kız bebek için ise verilen iki ilişki de gerçekleşmelidir. Bilgilerin ait olduğu ay anne adayı hiç ilaç almamalıdır.

teravetcimm yaa ben daha seninn konunu yenii anladımm biliyormusunnn

bende kaydedeyimm bakalımm cannımm artıkk bun dan sonra

saatlerini bilmesek olmazmı

.......................................................

Son düzenleme:
benim bir kızım var eşimin önceki evliliğindende ikiz kızlar var.4.erkek istiyoruz.adapazarında doktora gittim klomen verdi adetin 4.günü içip 12.güne randevu aldık yani yarın ultrasondan yumurtlama günümü öğrenip ona göre ilişki tarihini verecek birde çok ilginç ilişkiye girmeden önce vajinayı karbonatlı suyla yıkıcakmışım.çok ilginç değilmi bakalım ne olucak

neticeyide paylaşıcağım arkadaşlar önümüzdeki ay allah nasip ederse hamileyim.kız çocuğu içinde ilginç yöntem var onuda isteyene yazarım ama ben bir onaylayayım bunu diyen bir doktor............sizinde görüşlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…