çok düzenli bir adet döngün var. başarı şansın yüksek bence. Bu ay hamile kalamasan da kalsan da lütfen sonçlardan bizi haberdar et. örneğin gelecek ay bir sonraki adetin verdiğim tarihle aynı oldu mu? Tam verilen saatte ilişki oldu mu? vs
ÖNCELİKLE TARİH VE SAAT BİLGİLERİNİZİ KONTROL EDİNİZ :
TARİH 1: 25.01.2009 08:00:00
TARİH 2: 30.12.2008 11:00:00
TARİH 3: 04.12.2008 10:00:00
Bir sonraki adet gün ve saati : 20.02.2009 07:00:00 (Yaklaşık)
Erkek bebek için : 05.02.2009 07:00:00 tarihinde tek ilişki
KURALLAR :
Erkek bebek için ilişki öncesi 4-5 günlük cinsel perhiz zorunludur. Bilgilerin ait olduğu ay anne adayı hiç ilaç almamalıdır.
Saatlerini net nasıl hatırlıyorsun?
Her ay saatiyle mi not ediyorsun)
Hımmmmmm anladım canım
Bende not ediyorum hatta yıllardır bu böyle
BEnim not edişimin sebebi başka bişeydi acaba seninkide mi aynısı dedim o sebeple merak ettim canım.
ayrıca ben ilaç kullanmak zorundayım.fV heterozigot olduğum için hergün coraspin kullanıyorum.daha önce düşüğüm olduu için folbiol ve tsh yüksek olduğu içinde euthyrox kullanıyorum.bunları bırakamam.
canım
31.01.2009 akşam
01.02.2009 sabah
03.02.2009 akşam
02.05 2009 da saat 22 .00 da ilişki oldu.
sanırım erkek şansım kalmadı.peki kız olma ihtimali nedir.bundan sonrası için önerin varmı.keşke bir ay önce tanışsaydık.cevabını bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
resmen beynimi zorladım hatırlamak için ama hatırladım
04.02.2009 ( dün akşam ) saat 22:30
06.01.2009 (öğleden sonra) 15:00
09.12.2008 ( aslında saat olarak gece 01.00 de adet oldum yani bu durumda 10 aralık olarak kabul edilenilir )
şimdiden tkş
ben denedim bakalım
Uzun süredir bir yazılım üzerinde çalışıyorum. Şu sıralar tamamlanan bu yazılım, anne adayının adet bilgilerini analiz ederek cinsiyet seçimini mümkün kılmaktadır. Bu konuya merakım tıp dünyasında cinsiyet ile adet gün ve saatlerinin ilişkisini araştırmamla başladı. Bulguları ve bilimsel bilgileri yazılıma dönüştürdüm. Tamamen bilimsel olan bu yöntemin kesinlikle çin takvimi ile ve astroloji ile alakası yoktur.
Analiz için anne adayının en az 3 adetinin başlangıç gün ve saatleri yazılıma girilmektedir. Saatlerin ve günlerin net ve doğru olması zorunludur. Yazılım, bu tarihleri,saatleri, spermin ulaşma hızı, yumurtanın ömrü ve daha pek çok veriyi kullanarak hesaplama yapar. Erkek bebek için tek bir gün ilişki zamanı verir. Kız bebek için ise 2 gün ilişki zamanlaması verilmektedir. Yazılımda risk hesaplaması için mutlaka istenilen cinsiyetin de girilmesi gerekir, bundan dolayı tarih ve saatlerinizle beraber istediğiniz cinsiyeti de net bir şekilde yazın.
Yine tıbbi açıdan kanıtlanmış kurallar, analize eklenir. Örneğin erkek bebek için yazılımın verdiği gün ve saatte ilişki olmalıdır ve bu zamandan 4-5 gün öncesinde hiç cinsel ilişki olmamalıdır. Ayrıca verilen günleri uygulayacak kişi o ay grip ilaçları, ağrı kesiciler dahil hiçbir ilaç almamalıdır. Yüksek başarı için anne adayının adet döngüsünün 28 ve altı olması, düzenli adet aralıklarının olması gerekmektedir.
Örnek Adet bilgisi :
TARİH 1: 25.01.2009 2100
TARİH 2: 28.12.2008 1200
TARİH 3: 30.11.2008 01:00:00
Şayet bu yöntemi denemek isteyen varsa en az son 3 adet tarihini gün ve saat olarak buraya yazarsa yardımcı olmaya çalışırım. Ama lütfen unutmayın garanti bir yöntem değil, sadece şansı arttırmak içindir. Saygılar ve sevgiler..
saatlerini bilmesek olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?