tam bilmiyorum rahat olmayabilir
ama niye muayene olucaksın ki doktor mu söyledi
Bazi sikayetlerim vardi akinti yanma kasinti falan. Yarin doktora gitmem gerekiyo ve bugun hastalandim. Daha uzatamam cunku ciddilesmesinden korkuyorun
Kizlar adetliyken jinekokijik muayene olunabilir mi ? Utanmak gerekir mi bu durumdan. Bir de adetim duzenliydi. 10 gun once hastaligimin bitmesine ragmen bugun tekrar hastalandim. Normal midir ?
Kizlar adetliyken jinekokijik muayene olunabilir mi ? Utanmak gerekir mi bu durumdan. Bir de adetim duzenliydi. 10 gun once hastaligimin bitmesine ragmen bugun tekrar hastalandim. Normal midir ?
Akinti ve yanma.sikayetlerin.oluyorsa adetin bittikten.sonra gitmelisin. Doktor enfeksiyon var mi.diye. Kultur almak isteyebilir.Kizlar adetliyken jinekokijik muayene olunabilir mi ? Utanmak gerekir mi bu durumdan. Bir de adetim duzenliydi. 10 gun once hastaligimin bitmesine ragmen bugun tekrar hastalandim. Normal midir ?
ben oldum hatta doktor adetin 3.günü gel dedi hem hormon testi verdim hemde yumurtalar calisiyor mu diye bakti bence en dogrusu adetliyken gitmek hersey net belli ediuo kendiniKizlar adetliyken jinekokijik muayene olunabilir mi ? Utanmak gerekir mi bu durumdan. Bir de adetim duzenliydi. 10 gun once hastaligimin bitmesine ragmen bugun tekrar hastalandim. Normal midir ?
önce adetli deilken git canim sonra doktor sana söylicektirBn de hamilelik için gidicem 1 sene oldu olması bebek istiyoruz tabi rabbim de nasip ederse doktora gidip muayne olmak istiyorum fakat yumurtalıklara baktiricam adetli mi gitmem gerekiyo bilgi verir misiniz giden arkadaşlar flan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?