Yarın sabah erkenden doktoruma gidicem çok heyecanlıyım 2 dış gebeligim var inşallah bu sefer olmuşturTeste göre hamile gözüküyor sunuz kan verdinizmi
10 Kasım adetime daha varSon adet gününüz ne zamandi erken olduğundan silik çıkmıştır
Bnde 5 gün kala öğrenmiştimKizlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım gebelik varmı ?
Eki Görüntüle 3173521 Eki Görüntüle 3173521
Ay kız ağzından bal damlıyor inşallah inşallah dua edin banaBnde 5 gün kala öğrenmiştim
Yarın kan verin hayırlı olsun
İnşallah sabah gidicem ogrenirsem hemen ilk buraya yazicamYanlış hesaplamadiysam 3+6 günlüktür bebeğiniz inşallah vardır ya sevindim kan verince sonucu bizede söyleyin
Allah'ın izniyle kucağına bu sefer sağ sağlim alırsın inşallahİnşallah sabah gidicem ogrenirsem hemen ilk buraya yazicam
İnşallah kuzum inşallahAllah'ın izniyle kucağına bu sefer sağ sağlim alırsın inşallah
Geldim doktora ultrasonla baktı kese yok dedi kanda bakalım dediEşine net bilgi olmadan söyleme bence ben ne güzel supriz yapicaktim kızımla oğlum arkadaşına söylemiş eşin işten gelirken çocuk eşime hayırlı olsun baba oluyomussun diyince direk eve geldi sordu bende yok öyle birşey dedim ağrım vardı o günde acile götürdü doktorda gebelik olabilir diyince adam ikinci testi aldı bana mecbur yaptım göstermedim negatif dedim göster dedi git dolapta kutuyu aç dedim açtı baktı bir aglayip bir güldü sanki ilk defa baba olucak gibi ağladı karşımda
Aaaa teste var gözüküyor amaGeldim doktora ultrasonla baktı kese yok dedi kanda bakalım dedi
Kan testi çıktı 1 haftalık hamilesin çok yeni dediAaaa teste var gözüküyor ama
Ay çok şükür değerin kaç çıktı canımKan testi çıktı 1 haftalık hamilesin çok yeni dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?