- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
Rica ederimTeşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
Doktorum. Kızdı ben 6 sene kullandım 3 sene de bir değiştirmek lazım kanama çok yapar dedi 10 gün adette kalıyordum bi göster doktora spırel kanama çok yaparmışRica ederimbu spiral bende de var ve arada kanama yapıyor korkuyorum
![]()
Yok adet ile kaybolmuyor, hatta kaybolması için cerrahi müdahale ya da menapoz gerekiyor. Ultrasonda görünüyor zaten şayet varsa. Bizim ailede her kadında var :) genel belirtileri: pıhtılı kanama, ağrılı adet döngüsü, ağrılı cinsel ilişki…Merhaba, bu miyomlar hep olur da adet ile kaybolur mu fikriniz var mı?
Çok teşekkür ederimYok adet ile kaybolmuyor, hatta kaybolması için cerrahi müdahale ya da menapoz gerekiyor. Ultrasonda görünüyor zaten şayet varsa. Bizim ailede her kadında var :) genel belirtileri: pıhtılı kanama, ağrılı adet döngüsü, ağrılı cinsel ilişki…
Sizinki farklı sanırım benim kullandığım 10 yıllık.Doktorum. Kızdı ben 6 sene kullandım 3 sene de bir değiştirmek lazım kanama çok yapar dedi 10 gün adette kalıyordum bi göster doktora spırel kanama çok yaparmış
Bende taktırırken 10 yıllık taktırmıştım son senem de 10 gün adet görüyordum iki hafta geçmiyordu tekrar adet görüyordum artık halim kalmadı gidio çıkardım düzenli olarak git göster sene de bi göstermek lazım doktoraSizinki farklı sanırım benim kullandığım 10 yıllık.
Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza Almayı rabbim nasip eylesinCanım benden de benzer pıhtılar gelirdi arada regli zamanı, sonra öğrendim ki miyomlarım varmış, onlar bu kanamalara neden olabiliyor. Çok şükür gebeliğe engel olmadı benimkiler ama gebelikte bile zorluyor ağrı yapıyor. Muhtemelen reglin de ağrılı geçiyordur senin. Doktora gitmende fayda var. Bir de fotoğrafı silmeni öneririm, birazdan konu kilitlenir.
HaklısınızRemi görünce benya biz dr muyuz veya bunları dr a atiyor musunuz
Amin çok teşekkür ederim. Ben 40 yaşındayım, ilk gebeliğim :) bu zamana kadar adetlerimde neleri kafama taktım bilemezsin, hatta adet döngüsü dışında bile kanamalarım oldu. Kafanız rahat olsun, benim gibi evhamlı olmayın, gençliğimi çürüttüm de şimdi şimdi akıllanıyorum. Google’a bakmayın, kafanızda en kötüsünü kurmayın, şayet yapıyorsanız bunları, gözünü para bürümemiş güvenilir bir kadın doğumcu bulun, yükünüz hafifler. Güzel dilekleriniz için tekrar Allah razı olsunÇok teşekkür ederimgeçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Amin canım Allah razı olsunBu arada gebeliğiniz hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza Almayı rabbim nasip eylesin![]()
off ya göremedim kaldırmışlar fotoyuAklinizda olsun konu açarken başlığa resimli diye not edin bizde hemen atlamayiz konuya.
Bence bu parça normal.
Nasıl bi yokluktasinoff ya göremedim kaldırmışlar fotoyu![]()
ya ama lazhLxjozsjoaNasıl bi yokluktasin![]()
Canım sana özelden yazabilirmiyim??Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
tabi.Canım sana özelden yazabilirmiyim??