Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet guzel yukselmis neden endise ettinKızlarr lütfen yardım cuma günü beta 63 çıktı pazartesi tekrarladım 233 çıktı normalmi ilerliyor haftaya doktora gidicem ama içim içimi yiyor yardım edin![]()
İnşallah çok teşekkür ederim rahatlattınız :)2 gunde iki kat artis beklenir 3 gunde olmasi gerektigi sekilde yukselmis carsamba tekrar kan ver 460 uzeri cikacaktir insallah
Gayet iyi bi artışArkadaşlar pazartesi yaptırdım beta 231 bugün tekrar yaptırdım 452 çıktı düşükmü değer kimyasalmı ?
4. Gün 452 çıkması iyi mi gerçekten?Gayet iyi bi artış
Pardon ben arasında iki gün var sandım . Biraz az artmış gibi o zaman iki gün sonra bu değer olsaydı normaldi.4. Gün 452 çıkması iyi mi gerçekten?
İkişer kat artsaydı bugün 924 olması gerekirdi4. Gün 452 çıkması iyi mi gerçekten?
Teşekkür ederimİkişer kat artsaydı bugün 924 olması gerekirdi
Canım doktorumla görüşemedin mi? En az %66 artması lazım biraz düşük 670 falan olması lazımdı sanki. Umarım bebeğin seninledir kuzumArkadaşar aranız da değeri böyle düşük artıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı
Doktorum izindeymiş zaten düzgün ilgilenmiyordu pazartesi başka doktora gidicem ama sabırsızım belki burda değeri düşük artıp sonrasında sağlıklı ilerleyen vardır diye bir umut yazıyorumCanım doktorumla görüşemedin mi? En az %66 artması lazım biraz düşük 670 falan olması lazımdı sanki. Umarım bebeğin seninledir kuzum![]()
İnşallah birileri yazar da su serpilir içine kuzum. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah bebişin seninledirDoktorum izindeymiş zaten düzgün ilgilenmiyordu pazartesi başka doktora gidicem ama sabırsızım belki burda değeri düşük artıp sonrasında sağlıklı ilerleyen vardır diye bir umut yazıyorum
Amin inşallah teşekkür ederimİnşallah birileri yazar da su serpilir içine kuzum. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah bebişin seninledir![]()