Adetten 1 gün önce 63 adetin 3. Günü 233 beta normal mi kızlar lütfen yardımm :(

efsunpt

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
96
11
18
27
Kızlarr lütfen yardım cuma günü beta 63 çıktı pazartesi tekrarladım 233 çıktı normalmi ilerliyor haftaya doktora gidicem ama içim içimi yiyor yardım edin

1 yıldır deniyoruz bir problem olmamasına rağmen olmuyordu 2 kere kimyasal yaşadım buda kimyasal olucak diye endişeliyim 63 den sonra 3. Gün 233 normal yani

2 gunde iki kat artis beklenir 3 gunde olmasi gerektigi sekilde yukselmis carsamba tekrar kan ver 460 uzeri cikacaktir insallah

Arkadaşlar pazartesi yaptırdım beta 231 bugün tekrar yaptırdım 452 çıktı düşükmü değer kimyasalmı ?

Doktorunuza sordunuz mu iki üç günde iki kat artış bekleniyor diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı

Hayır doktorla görüşmedim 452 sonucu yeni öğrendim illa bilen birisi vardır diye buraya yazdım

Arkadaşar aranız da değeri böyle düşük artıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı

Arkadaşar aranız da değeri böyle düşük artıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı
Canım doktorumla görüşemedin mi? En az %66 artması lazım biraz düşük 670 falan olması lazımdı sanki. Umarım bebeğin seninledir kuzum

Canım doktorumla görüşemedin mi? En az %66 artması lazım biraz düşük 670 falan olması lazımdı sanki. Umarım bebeğin seninledir kuzum
Doktorum izindeymiş zaten düzgün ilgilenmiyordu pazartesi başka doktora gidicem ama sabırsızım belki burda değeri düşük artıp sonrasında sağlıklı ilerleyen vardır diye bir umut yazıyorum

Doktorum izindeymiş zaten düzgün ilgilenmiyordu pazartesi başka doktora gidicem ama sabırsızım belki burda değeri düşük artıp sonrasında sağlıklı ilerleyen vardır diye bir umut yazıyorum
İnşallah birileri yazar da su serpilir içine kuzum. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…