- 7 Kasım 2022
- 222
- 52
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
-
Testin resmini stın bakalım bi gebelik olabilir:)Arkadaşlar adetim düzenlidir bu ay doktor kontrolünden de geçtim ve bir sıkıntım yok. Adetten 15 ve 16. Gününde ovülasyon testi pozitifti fakat şuan adetime bir gün var ve tekrar ovülasyon testi pozitif çıktı bu durum neden olur hamilelik var mıdır acaba
 bu şekilde ama heves etmek istemiyorumTestin resmini stın bakalım bi gebelik olabilir:)
Bu pozitif anlamına gelmiyor ki ikinci çizgi hep çıkıyor önemli olan iki çizginin eşit koyulukta yada t çizgisinin daha koyu olduğu zamanda pozitif diye okunuyor test bu şekilde ama heves etmek istemiyorum(
Ama yumurtlama olmadığı zaman hiç çizgi çıkmamıştı bendeBu pozitif anlamına gelmiyor ki ikinci çizgi hep çıkıyor önemli olan iki çizginin eşit koyulukta yada t çizgisinin daha koyu olduğu zamanda pozitif diye okunuyor test
Yumurtlama zamanınızda nasıldı inşallah bu şekilde görüp testi bırakmamışsındır
Bazen çok silik bazen gölgeli bazen c çizgisine yakın çıkabiliyo lh dalgalanan bir hormon ancak eşit koyulukta olmadığı sürece yumurtlama diyemeyiz. Tam test kullanımını okumadan deneyimledin sanırım ama biraz araştır bu sitede çok örnek pozitif ovulasyon testi varAma yumurtlama olmadığı zaman hiç çizgi çıkmamıştı bende
Olabilir bilmiyorum çok yeni deniyoruz zaten teşekkür ederim :)Bazen çok silik bazen gölgeli bazen c çizgisine yakın çıkabiliyo lh dalgalanan bir hormon ancak eşit koyulukta olmadığı sürece yumurtlama diyemeyiz. Tam test kullanımını okumadan deneyimledin sanırım ama biraz araştır bu sitede çok örnek pozitif ovulasyon testi var
Bakın örnek bu ovüOlabilir bilmiyorum çok yeni deniyoruz zaten teşekkür ederim :)
Bu şekilde gördüm evet ama diğer günler hiç çizgi çıkmadı adetten 1 gün önce de böyle çıkınca acaba dedim :) teşekkür ederim bu arada :)Bakın örnek bu ovü
Ben regl olacağım zaman asla çizgi çıkmıyor,bakarken kör olacağım bir çizgi belirir çünkü regl zamanı LH çok düşer. Hamilesiniz demiyorum bu testlere güven olmaz kaldı ki ben gebelik testinde yalancı pozitif görmüş insanım… ama adetinize de birkaç gün daha var gibi sankiArkadaşlar adetim düzenlidir bu ay doktor kontrolünden de geçtim ve bir sıkıntım yok. Adetten 15 ve 16. Gününde ovülasyon testi pozitifti fakat şuan adetime bir gün var ve tekrar ovülasyon testi pozitif çıktı bu durum neden olur hamilelik var mıdır acaba
Bazen bazı kişiler 2.kez yumurtlama yaşar ama bu hamilesiniz anlamına gelmiyor iki çizgide aynı koyulukta olmalı bu şekilde ama heves etmek istemiyorum(
Yumurtlama olmuş mutlaka değerlendirin 3 gün üst üste yada gün aşırı inşallah tutarMerhaba kızlar. Bu ovulasyon testim yorumlar mısınız
Tamam çok çok teşekkür ederim inşallah tutar artıkYumurtlama olmuş mutlaka değerlendirin 3 gün üst üste yada gün aşırı inşallah tutar
Kizlar banada yardımcı olurmusunuz reglime 10 gün kala ovulasyon testi yaptım sizce bu ne anlama geliyor gebelik olabilirmiBakın örnek bu ovü
Bende şuan aynı durumdayım ve çok merak ediyorum hamile misiniz? bu şekilde ama heves etmek istemiyorum(
Bu ne koyuluktur maşallahKızlar gebeliğimi bu şekilde öğrendim ovulasyon testi yaparak örnek olsun size de
Hayır maalesef değilim hemen ertesi gün adet oldumBende şuan aynı durumdayım ve çok merak ediyorum hamile misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?