Adetten 10 gün önce lekelenme yaşayanlar?

cheesecake30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
1.000
822
Arkadaşlar yıllardır adetten önce 10 gün bazen 12 gün önce kahve ve kırmızı lekelenmem oluyor. Ardından adet oluyorum ve 3 gün sürüp bitiyor. Testlerimde hiç bir sorun yok. 3 ay Primolut ve progestan içtim ama 1 ay iyi geldi sonra yine başladı...

3 yıllık evliyiz çocuk istemeye başladık ama böyle nasıl olacak bilmiyorum...

benim gibi sıkıntısı olan var mı? Ya da iyileşen var mı?çok üzgünüm

canım bende bir kürtaj geçirim şu an korunmuyoruz bende de ilk kez bu ay öyle oldu yumurtlama döneminde başladı bugün 8. gün adetime 1 hafta kaldı benden hala kahverengi lekelenme geliyor doktor da bir sorun yok için temizleniyor dedi

canım bende bir kürtaj geçirim şu an korunmuyoruz bende de ilk kez bu ay öyle oldu yumurtlama döneminde başladı bugün 8. gün adetime 1 hafta kaldı benden hala kahverengi lekelenme geliyor doktor da bir sorun yok için temizleniyor dedi
Ben de evlendikten sonra oldu gerçi son 5-6 yıldır ufak ufak leke oluyordu ama hiç bir doktorun bilmemesi ve çare olmaması çok sinirlerimi bozuyor. Düşünsene sadece 15 gün temiz kalıyorum:KK43:

aynen öyle canım çocuk konusunu bile unuturuyor bana o kadar sinir bozucu bir durum doktor da ne ilaç ne bişey verdi böyle durucaz yani bazen sinirimi zıplatıyor

X