Adetten 2 gün Sonra Hamile Kalınır mı? Nolur yardım..

Duygu5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
5
0
36
Antalya
Selamlar. Adetim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdik eşimle. Korunmuyorduk fakat boşalma olmadı, sadece zevk sıvısı gelmiştir. Test yaptırmak için de henüz erken. Ama içim rahat etmiyo. İşim dolayısıyla çocuk istemiyoruz şu anda, yeni evliyiz zaten. Kısaca adetimden 2 gün sonra zevk sıvısyla hamile kalmış olabilir miyim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum..

belli olmaz arkadaşım. bunu 2 sebebi var.
1: senin yumurtlama tarihin önemli.. erken yumurtluyor olabilirsin.nette hesaplama programı var. kontrol et istersen.
2: erkekte boşalma öncesi meni akışı olabiliyor. bu yüzden doktorlar bu tür korunmalara salık vermiyor.. yinede 1-2 hafta sonra bi kan testi yaptır.. en erken onda belli oluyor çünkü. umarım hayırlısı olur... :)

Hmm anladım teşekkür ederim. Adet döngüm 35 gün sürüyo. Yani yumurtlama dönemime denk gelmiyo ondan eminim ama yine de stresliyim :)

çok küçük bir ihtimal bence sitres yapma

Desteğin için sağol :) Umarım dediğin gibi olur. Ama ister istemez sıkıntı basıyo beni yaa. Birçok insan o kadar uğraşmasına rağmen hamile kalamıyo, eğer ben de böyle küçük bişeyden hamile kalma sıkıntısı yaşıyosam onların hakkını yemiş gibi hissediyoum kendimi

ilişkiden 35 gün sonra regl oldum. Buna rağmen yine de aradan 10 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım sonuç negatif :) kısacası adet oldum ve ilişkiden 45 gün sonra (adet olduktan 10 gün sonra) idrar testi negatif çıktı. Bu durumda hamile değilimdir sanırım dimi?

Adet döngüsü ne olursa olsun bence adetten 2 gün sonra hamile kalma ihtimali çok ama çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…