ADETTEN 3 GĞN ÖNCE YUMURTLAMA ?????

Yumukbal

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
757
347
23
31
Gaziantep
Kızlar merhaba.
Bende 24 Mayısta Preeklampsi sebebi ile doğum yaptım 27 haftalık bebeğimi kaybettim. Doktor 1 yıl korun dedi. Korunma yöntemi olarak kondom önerdi. Spiral önermiyorum senin için dedi ağır şeyler atlattın spiral olmaz enfeksiyon bakteri olmasın kendin korun dedi. Zaten düşünmemiştim. Prezervatif aldık fakat her kullanmamda bende çok fazla bakteri yaptı kaşıntı yaptı kızarıklık oluştu. Geleneksel yönteme geçtim. Geri çekilme...
Fakat bununda tehlikelerini biliyorum. Bu yüzden ovülasyon testi ile de destekledim. Pik olan zaman da yapmadım...
Pcos olduğum için yumurtlama düzenli zaman diliminde her zaman olmuyor.
Son adet tarihim 19 Eylül bitişi 24 eylül...
6 ekimde ve12 Ekimde yumurtlama oldum... 19Ekim ise regl tarihim di...
Fakat ben 12 13 14 tarihlerinde de yumurtlama gördüm. Şimdi reglim 3 gün gecikti. Yumurtlama sonrası çatlamada oldu takip ettim. Fakat regl hala olmadım biraz panik halimde oldu .
Yumurtlama testi yaptım, negatif gebelik testi de aldım regl olmam gereken gün negatifti.
Düzenli regl gören birisiyim gecikme nadir oluyorum. 3 gün üzeri gecikme olmadım hiç.
Sizce sorun ne?

Gebelik değilse ve testlerin negatifse muhtemelen arkadan gelen bir yumurtan olmuştur pcos sebebiyle o yumurtada silikleşmexse çatlamaz çatlamayan yumurta da gebelik oluşturmaz
folikül olarak kalıp diğer ay kanamanda atabilirsin

Benim beklenen âdet tarihim 12 ekimdi. Yanılmıyorsam 5 ekimden sonra yumurtlama oldu,, cunku daha oncesinde eşim şehirdışında oldugu için birliktelik olmadı ve gebeyim… gecikmemin 3.gününde idrardannegatif çıktı 4.günü de hafif silikti kanda 27 çıktı

Yumurtlama oldu ve takip ettim çatladı ve çizgi kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…