• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 3 gün önce kahverengi lekelenme.

desverun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
382
482
18
25
Kızlar merhaba.
Son adetim 19 Eylül. Yaklaşık birbuçuk yıldır da çocuk istiyoruz. Pcos var bende. eşimde hiçbir sorun yok. 4 ay falan femara kullandım ama gebelik olmadı. bu ay yine kullandım. 5 gün. adetime 3 gün falan var. pcos olduğum içn adetlerim hep düzensizdi o yüzden 1 hafta gecikmeyi falan hiç hamilelik olarak düşünmüyorum.
son 1 haftadır çok fazla kasık ağrım var. ve dün ilk defa kahverengi lekenlenmem oldu. çok şaşırdım çünkü hayatım boyunca hiç kahverengi lekem gelmemişti. adetlerimin bitmesine yakın rengi değişiyordu ama bu kadar kahverengi değildi. ve sadece 1 gün sürdü ve akıyor şeklinde değildi. sadece peçede görünüyordu.
yerleşme kanaması olmuş olabilir mi? evde test yapsam çıkar mı? yoksa direkt kan testi mi veriyim. içim içimi yiyor çok heyecanlandım. negatiftir diye kimseye bişey de diyemedim. lütfen yardım edin..

Son düzenleme:
Yarın teste gideceğim hala adetim gelmedi. lekelenmede o günden sonra hiç gelmedi

Merhaba eğer bahsettiğiniz yerleşme kanaması ise zaten artık kanda azda olsa çıkmaya başlar değeriniz. Hemen kan testi yaptırıp şüpheden kurtulabilirsiniz ❤️

teşekkür ederim. yarın kan vermeye gideceğim inşallah. iyi sonuç alırım bu sefer. her ay negatif görmekten sıkıldım artık.
ilk defa bu ay bu şekilde bir lekelenme oldu o yüzden umutlandım.

Back
X