Bende de 2-3 gündür kahverengi akıntı var sizin sonucunuz ne olduteşekkür ederim. yarın kan vermeye gideceğim inşallah. iyi sonuç alırım bu sefer. her ay negatif görmekten sıkıldım artık.
ilk defa bu ay bu şekilde bir lekelenme oldu o yüzden umutlandım.
Dün kan verdim beta 500 çıktı. hamileyimBende de 2-3 gündür kahverengi akıntı var sizin sonucunuz ne oldu
Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDün kan verdim beta 500 çıktı. hamileyim
İnşalahTeşekkür ederiimben de adetime 3-4 gün kala sabah bi uyandım çamaşırımda hafif bi leke var. ben de adet oldum ve kuruyunca bu renk aldı sandım. tuvalete gittim bildiğin kahverengi ve biraz sulu bir akıntı geldi ama çok fazla değil. o gün her tuvalete girdiğimde sadece peçetede görüyordum. o şekilde oldu.
inşallah sizde de hayırlı haberler vardır
Merhabalar dünden beri sizinle neredeyse bire bir aynı şeyleri yaşıyorum. tek sorum şu: regl olacakmış gibi bir şişkinlik bir gaz ve dolgunluk hissi var mıydı?Teşekkür ederiimben de adetime 3-4 gün kala sabah bi uyandım çamaşırımda hafif bi leke var. ben de adet oldum ve kuruyunca bu renk aldı sandım. tuvalete gittim bildiğin kahverengi ve biraz sulu bir akıntı geldi ama çok fazla değil. o gün her tuvalete girdiğimde sadece peçetede görüyordum. o şekilde oldu.
inşallah sizde de hayırlı haberler vardır
evet vardıMerhabalar dünden beri sizinle neredeyse bire bir aynı şeyleri yaşıyorum. tek sorum şu: regl olacakmış gibi bir şişkinlik bir gaz ve dolgunluk hissi var mıydı?
Ya sorucam kusura bakmayın. Benim reglime 5 gün kala hafif pembe leke erkesi günde kahverengi ama az cok değil. Bide belim kaenım bacaklarım agrıyo umut varmıdır sizcedeevet vardı
olabilir. bende de karın ağrısı çok vardı. kahverengi leke adet gibimiydi? yani uzun süreli ped takmanı gerektirecek gibimiydi yoksa lekelenme gibimiydi.Ya sorucam kusura bakmayın. Benim reglime 5 gün kala hafif pembe leke erkesi günde kahverengi ama az cok değil. Bide belim kaenım bacaklarım agrıyo umut varmıdır sizcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?