adetten bikaç gn önce hamile kalınır mı

elifci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
kızlar merhaba;
adetten bir kaç gn önce hamile olan yada duyan var mı aranızda acil cvppppppppp:ecrin_bebek:

yumurtlama tarihine göre hamile kalabilirsin eğer geç yumurtluyorsan diğer adetine yakınken olabilir ama hemen adetten önce sanmıyorum

valla ben öyle kaldımCADIARZU
adetime bi kaç gün vardi, o dönemde yurtdısında oldugumuzdan ötürü son 3-4 gün d.k. hapim bitmişti ve bulundugumuz şehirde alma şansım yoktu:umursamaz:
ben de nası olsa ilacı bıraksam bile 3-6 ay arası koruma durumu var, hem adetime bi kaç gün kaldı nolcak ki amaaancılık yaptım aldım boyumun ölçüsünü
şu an 5 aylık hamileyimsengözlerimebaksanab

mrb sunay iyiyiz sen nasılsın
gurbaa prenses :) benm geçen ay adtim 22siydi arada sırada düzensizliklerim oluyor ama bu ay ayın 20sinde eşimle birlikte olduk hatta ondan bi kaç gn sonrada aynı şekilde birlikte olduk ama ben hala hastalanmadım acaba hamile olabilme ihtimalm var mıkaydirigubbakcemile3

gerçekten mi süpersn sen süppppper hihoyyyt ben adet tarhnden 2 gn sonra test yaptnm negatif çıktı şuanda tam 1 hafta oldu acaba test alsam sabah mı yapim çıkar mı ???

canım bu beklemek ne çok zor bişi ya karın ağrım falan hiç yok sadece göğüslerim şişti zor dokunuyorum resmen birde akıntım çoğaldı halsizlik ve sürekli idrar da cabası... bunlar belirti olabilir mi?:bbo:

ayyyy bu beklemek beni öldürüyo valla ya kafamçokkarıştı peki karnımda falan hiç ağrı yok sadece göğüslerim çok şişti akıntı sık sık idrar ve halsizlik de cabası

bunlar belirti olabilir mi?sengözlerimebaksanab

ben tıpkı adet öncesi yaşadıklarımı yaşadım
mide bulantısı halsizlik karın ağrısı vb...
fakat bi türlü adet olamiyordum
ülke ve iklim değişikliğindendir adapte olamadı vucut diye dusundum
hamile olabileceğim aklımın ucundan geçmiyodu
nitekim test alıp ikinci cizgiyi gördüğümde bile herhalde yanlıs yaptim butun cubugu cise daldirdim diye düşünüp sağlık ocagına gittim
orda gebelik pozitif kagidini alinca tepemden kaynar sular dokuldu sanki...
tabi bu arada neredeyse 2 aylık olceemiş cocuum :roflol:

Son düzenleme:
gözün aydın hayatım hayırlısıyla doğdun bebişin allahım darısı da benim başıma hamilelerin hissi kuvvetli olur muş sence bende de var mıdr bişiler:teselli:

Amin inşallah canım.
inan bişi söylemek için henüz çok erken ama dilerim hakkında hayırlısı olur
şimdi hamile olsan da olmasan da hiç üzülme, Rabbim herşeyin en doğru zamanını bilip öyle yolluyor meleklerimizi
ayrıca zor biliyorum ama kafana takmamaya gayret et
farklı şeylere odaklan
ne kadar az kafa yorarsan sonuc o kadar iyi oluyorkaydirigubbakcemile5

slm ben geri çekilme yöntemi ile hamile kalan var mı onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.

slm ben geri çekilme yöntemi ile hamile kalan var mı onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.

geri çekilmede eşin hissedip dısarı boşalıyorama boşalmadan önce gelen szevk suyu var ve ondada sperm var. bu bi yöntem değil benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…