Adetten hemen sonra Gebelik testlerime bakar mısınız ??

beyzaa1607

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
80
26
8
25
Kızlar merhaba adetim 2 gün önce bitti fakat yorgunluk halsizlik göğüs hassiyettim var aklıma dün gece evde olan Freely gebelik testi geldi ve ne hikmetse yapmak istedim ama yeni adetim bitti için saçmalama öyle bir şey yok diyordum içimden testi yaparken 🤣sonra yaptım yapar yapmaz ikinci silik çizgi çıktı Allah Allah dedim ne alaka 😆Sonra cidden hemen çıkan bir çizgiydi yapar yapmaz belirdi sonra dedim sabah aynı markanın testi vardı tekrarlamak istedim yapar yapmaz yine belirdş ve daha koyu bir çizgi oldu 3 yıldır bebek istediğimiz için konduramıyorum testler mi bozuk çünkü herhangi bir gecikme yok nedense öylesine içimden bir ses yap dediği için yapılmış testler sizin başınıza böyle bir şey geldi mi yorumlarsanız sevinirim 🤭

Eklentiler

• IMG_1E3495E8-8055-4015-991E-28ACCA09A74A.webp
    IMG_1E3495E8-8055-4015-991E-28ACCA09A74A.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9354.webp
    IMG_9354.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 58
4 gün sürdü normalde de 5-6 gün sürerdi ama bende anlayamadım varsa bile normal adet olmam normal mi ?yalancı pozitifde olabilir aslında oda bir ihtimal ☹️

Bence imkan varsa kan verin hemen çünkü adetle başlayan gebelikler genelde boş veya dış gebelik ile sonuçlanabiliyor yaşadığım için tecrübem var yada önlenebilicek bişey varsa ilaç ile önlenir düşük tehditi gibi kesinleştirip muayne olun

Bence imkan varsa kan verin hemen çünkü adetle başlayan gebelikler genelde boş veya dış gebelik ile sonuçlanabiliyor yaşadığım için tecrübem var yada önlenebilicek bişey varsa ilaç ile önlenir düşük tehditi gibi kesinleştirip muayne olun
Aaa Teşkkür ederim bekliyim diyordum bende ama kafam karıştı şimdi🤔😳

Aaa Teşkkür ederim bekliyim diyordum bende ama kafam karıştı şimdi🤔😳
Ben karamsar yaklaşmak istemem ama gebelik çok karmaşık süreç iki kez dış gebelik tecrübem oldu kesinlikle beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum bu durumlarda çünkü tüpünü kaybeden bir yakınımda oldu. Sizde bayadır bekliyorsunuz sanırım öyle anladım inşallah vardır ve sağlıklı bir gebeliktir🥰🤲🏻

Ben karamsar yaklaşmak istemem ama gebelik çok karmaşık süreç iki kez dış gebelik tecrübem oldu kesinlikle beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum bu durumlarda çünkü tüpünü kaybeden bir yakınımda oldu. Sizde bayadır bekliyorsunuz sanırım öyle anladım inşallah vardır ve sağlıklı bir gebeliktir🥰🤲🏻
Yorumunuz için teşekkür ederim Allah cidden kimseyi aratmasın hayırlısı olsun inşallah 🥰

4 gün sürdü normalde de 5-6 gün sürerdi ama bende anlayamadım varsa bile normal adet olmam normal mi ?yalancı pozitifde olabilir aslında oda bir ihtimal ☹️
Bence de kan verin öyle bir tecrübem olmadı ama riske atmayın derim bir arkadaş yorum yapmış tehlikeli bir durum olsun istemem umarım da yoktur tehlike sağlıcakla hamilelik haberinizi alırsınız. Ama beklemeyin derim haber verin mutlaka. :))

Kızlar merhaba adetim 2 gün önce bitti fakat yorgunluk halsizlik göğüs hassiyettim var aklıma dün gece evde olan Freely gebelik testi geldi ve ne hikmetse yapmak istedim ama yeni adetim bitti için saçmalama öyle bir şey yok diyordum içimden testi yaparken 🤣sonra yaptım yapar yapmaz ikinci silik çizgi çıktı Allah Allah dedim ne alaka 😆Sonra cidden hemen çıkan bir çizgiydi yapar yapmaz belirdi sonra dedim sabah aynı markanın testi vardı tekrarlamak istedim yapar yapmaz yine belirdş ve daha koyu bir çizgi oldu 3 yıldır bebek istediğimiz için konduramıyorum testler mi bozuk çünkü herhangi bir gecikme yok nedense öylesine içimden bir ses yap dediği için yapılmış testler sizin başınıza böyle bir şey geldi mi yorumlarsanız sevinirim 🤭
Canım bunu söylemek ıstemıyorum ama bana hamıle degılsın gıbı gelıyor . Bence kan verıp kendını de esını de üzme . Yakınlarda eczanae varsa başka marka test al . Bu arada üstüne görme kırmızı degıl kahve Rengı yada pembe oluyor ve 1 ped ı doldurmayacak kadar oluyor üstüne görme olsaydı daha koyu çıkardı dıye düşünüyorum . Bu test benı 2 defa aglattı . O kadar çok umıtlenmıstım kı ve en buyun hatam esımın aılesıne test yaptım pozıtıf çıktı kan vermeye gıdıyorum demek oldu . Sonu hüsran / bır daha da hıc test yaptım demedım

Dün bende de aynı koyuluğu gösterdi. Reglime 7 gün vardı. Çıkması imkansız. Daha önce de yalancı pozitif vermişti. Yani güvenilir bit marka ile tekrarlayın öyle kan verin bence

Aynen kızlar bu markanın yalancı pozitif olduğunu araştırdım bakalım başka testle tekrar denicem Allah herkesin gönlüne göre versin 🥰

Back
X